gadjo Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Salut. Cam cat ar costa un toc de chitara?.. clasica/acustica sa zicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted July 2, 2008 Author Share Posted July 2, 2008 pai...in jur de 2 mil jumate:)cu tot ce-i trebuie(maner...sisteme de prindere...coltzari...structura f rezistenta si aratos:) daca esti interesat...da-mi un raspuns si stam de vb:)id-ul meu de messenger este morcov_inc numai bine..dani LE...Seby...zilele astea a trebuit(si inca mai am) sa fac 3 pedaliere si un case de chitara:(si nu-mi vad capul momentan de treaba:) imi cer mii de scuze...insa promit ca te rezolv:) noroace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 nu-i nici o graba ..sanatate ...ma anunti cand este gata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted July 22, 2008 Author Share Posted July 22, 2008 domnul Seby a foat servit:)se pare ca pot face si suporturi de chitara din lemn si holshuruburi:)) asteptam o poza doua de la demos si o parere scurta:) pana atunci...cine mai doreste un pedalier, un case de chitara,de procesor...un suport de chitara(pot face si pt explorer sau alte forme ciudate), cabinete...case-uri micutze pt bulldog distorsion(sau alte pedalutze lucioase si sensibile)!!! poftiti dragii mei...bazarul e deschis:)) numai bine...Dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 salut domnul Dani . am pus poze cu el , sta teapan dude Multzam frumos , apelati cu incredere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted July 22, 2008 Author Share Posted July 22, 2008 oo da:)merci seby:) asha arata suportul nostru "robotzel") doreste careva asha ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 nice , dani le face pe toate domle Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 2, 2008 Author Share Posted August 2, 2008 felix...te rog eu mult de tot daca aiputea sa pui o poza cu tot cu capac:) merci mult:)aratafoarte bine cu pedale in el:) te-am salutat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 2, 2008 Author Share Posted August 2, 2008 (edited) pana pune felix poza cu tot cu capac?(sper sa fi citit ce am scris...multumesc in avans)....o sa pun cateva poze cu un pedalier facut pt userul mythbuster. are 60/40/13 cm parca(latimea si lungimea sigur sunt corecte...inaltimea parca de 13 era) i-am facut un inaltator pt sursa(pe care am amplasat-o sub el...momentan pt 3 pedale...dar cu posbilitate de extensie pana la 10 pedale)...i-am pus si cablu de conectare de vreo 5 metri cu stecher cu masa:) echipat cu maner, coltzari, sistem de prindere(unul deoarece e mititel si e suficient) si balamale(capacul e detashabil) restul vedeti in poze:) am mai facut unul acelashi model numai ca un pic mai mare(80/40,10) toate cele bune Edited August 2, 2008 by dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 dani, o sa fac o poza si cu capacul. apropo, pedalcase-ul e de vanzare daca sunt interesati. il dau pentru ca am nevoie de ceva mai mare. ps: facusem eu niste logo-uri pentru dani dar se pare ca nu i-au placut Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 6, 2008 Author Share Posted August 6, 2008 ba mi-au placut logo-urile:)in special ultimul:)imi amintesc ca te rugasem sa schimbi ceva dar nu mai stiu ce:)inca nu am gasit unde sa pot scoate un logo pe o placutza de tabla ca sa-l pot atasah pedalierului:( imi pare rau ca il vinzi(ca-i prea mic sau ca nu-ti place)...sper sa-ti gasesti ceva mai mare, daca nu...pot face eu unul mai mare(daca vrei). pedalierul il vinzi la un pretz real?sau cu cat ti l-am facut eu tie?(chiar is curios) numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Pedalierul il vand cu tot cu alimentare facuta de dl. Tone la un pretz negociabil. Vreau sa imi iau un case mai mare, de fapt 2 bucatzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 felix ti-am lasat un pm:) in continuare dragii mei:)poftiti la pedaliere:) momentan am terminat toate comenzile pe care le-am avut si sunt liber(alexy contacteaza-ma pt case-ul de chitara). poze voi avea in curand cu ce am mai lucrat:) up Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 10, 2008 Author Share Posted August 10, 2008 hop tzop...cineva mi-a dat de treaba:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 23, 2008 Author Share Posted August 23, 2008 update:) 50cm pe 35 cm:) toate cele bune:)inca deschis bazarul:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
smaug Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Hai sa incepem cu treaba la cabinet ! Iti virez banii diseara !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 29, 2008 Author Share Posted August 29, 2008 Sigur ca ne apucam:)ti-am trimis un pm cu cateva intrebari si cateva solutii:)astept sa ne apucam:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 gata inca o jucarie:) 50/35/10cm:)inaltator de 3 cm pt randul de pedale din spate:) acum tre sa ma apuc de cateva case-uri de chitara si de un isolation cabinet:) roooockkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Hint: ai ptea pune cornier de aluminiu pe margini. Gasesti in magazinele de materiale de constructii bare de 3 sau 4metri la aprox 35-40ron, si ii mareste rezistenta si arata mai bine. ceva de genul: p.s. nu zic asta ca sa bag de vina ceva ii doar o idee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 salut teckus:)bine zici:)am gasit la vreo 500 de mii bucata(vreo 3 metri parca) insa...daca pun de-ala ar trebui sa cresc pretul cu inca 50Ron ceea ce nu convine tuturor:) ma bate gandul sa fac o comanda de pe thomann de cateva accesorii(inclusiv cornier care....e f ieftin comparativ cu ce avem noi aici). Ca si rezistenta, ajuta doar in cazul unei lovituri laterale sau stiueu ce, caci le fac destul de "inchegate" cu intarituri interioare:) Merci de idee:)pe viitor o sa iau cornier si o sa pun:) teckus Daca e cineva interesat pot pune cornier cu 50Ron mai mult:) up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Player_1 Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 M-ar interesa un case de chitara (de toate formele). Cat ar costa unu? unul care sa semene cu pedal-boardul negru pe dinafara. Ai cumva niste poze cu case-urile de chitara facute pana acum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 salutare:)te-ar costa in jur de 250Ron:)echipat cu toate cele:)pt toate modelele daca vrei:) poze nu am acum dar o sa am in curand:) daca esti interesat...astept un raspuns aici...sau pe mess la morcov_inc vorbim detalii:)ma poti intreba orice si-ti raspund cu mare placere:) numai bine...Dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Player_1 Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Danke, o sa apelez la tine cand o sa am banii si ideea concreta...sustin cu tarie custom hand-made-ul romanesc. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 foarte bine faci:) te astept si atunci cand ai facut rost...sa ma anuntzi:)pana atunci cred ca termin vreo 2 case-uri de chitara:) numai bine:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
derainandre Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 mai doreste careva un case de orice fel? Sal ! pe mine m-ar interesa un case de Ibanez artcore, as vrea sa stiu cat ma costa si cat dureaza (daca nu cer prea mult, sa-mi spui te rog cat face cu pielea luata de mine si cu pielea luata de tine pt ca as fi vrut ceva anume si nu stiu daca ai ) insa trebuie sa stii ca nu am sa o comand curand. Mersi frumos. Atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest scaligulatum Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 cam cat ar ajunge o pedala delay facuta de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 NU CONSTRUIESC PEDALE:)IMI PARE RAU:( DIN CATE STIU E DESTUL DE GREU SA FACI UN DELAY. INCEARCA SA STAI DE VB CU USERUL GIGIMARGA:) POATE TE LAURESTE EL CU CEVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogdan Toma Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 salut, buna treaba si mare meserias esti acum vin cu pretentiile: pt ca sigur nu mi-am definitivat lista de pedale inca si vor mai urma, altele vor zbura, naiba stie: exista vreo metoda sa facem un case mai versatil, in care sa nu lipesc pedalele si sa pot modifica structura? am vazut ca alea de cumparat vin cu velcro, lipesc pedalele si apoi pot sa ma duc sa ma plimb daca vreau eu sa mai pun un tuner/wah etc (ceea ce siiigur o sa vreau). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 eu tot cu scaiete d-ala le tzin:)deci...daca iti tragi 2-3 fashii de velcro(scaiete) pe el potzi modifica oricand si foarte ushor:) daca estiinteresat sa facem vreo shmecherie anuntza-ma. numai bine,...Dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts