www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

derainandre

Active Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    chitara electrica,chitara rece,mandolina,ukulele,blokflote,fluier

derainandre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. eu am asa ceva exact pt modelul asta de orfeus,pb e ca nu stiu unde...da-mi un semn daca mai e nevoie
  2. Salutare! Ai gasit ceva ?
  3. Foarte tare ! Asa ceva ( ibanez artcore AF75) mi-am luat si eu din muzica bucuresti acu 3 saptamani si sunt tare fericit de ea.
  4. Daca ai un martor(cel putin unul) si un avocat pe care sa-l platesti bine de tot(aica gras/gras rau) ai ceva sanse de castig...dupa cel putin doi ani (pe sistemul din Romania), daca nici asta nu merge si mai ai bani sa-ti platesti avocatul te duci afara...cred ca pe la Haga...si acolo dai in judecata statul roman si dupa nishte alti ani (cel putin alti 2 ani) vei castiga sigur,fii convins ca vei castiga ,insa ai nevoie ca toate demersurile din romania sa meraga prost ( si crede-ma ca treburile nu merg chiar asa de prost pe cat stie o tara intreaga) insa avocatul este cheia... Succes maxim ! Eu sunt un destept...ei ash... asa zic eu!
  5. sa zicem ca vreau si eu,mai este valabila treaba ,sunt locuri,de cand pana cand si cat coasta ?
  6. Sal tuturora ! Cine stie de unde se pot procura accesorii pentru violoncel (par de arcus,corzi,fixuri seroiase etc (exclus muzica si magazine gen) Exista pe aici oameni care au asemenea pasiuni ?Eu am facut rost de un violoncel si as vrea sa intru in el mai serios, de aceea intreb. Sucese nebanuite !
  7. mai doreste careva un case de orice fel? Sal ! pe mine m-ar interesa un case de Ibanez artcore, as vrea sa stiu cat ma costa si cat dureaza (daca nu cer prea mult, sa-mi spui te rog cat face cu pielea luata de mine si cu pielea luata de tine pt ca as fi vrut ceva anume si nu stiu daca ai ) insa trebuie sa stii ca nu am sa o comand curand. Mersi frumos. Atat.
  8. Sal ai gasit ceva pina acum ca si eu caut...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.