Cosu Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Maestrul Sandu Avramovici a decedat astazi 24.11.2007. Era membru al Big Bandul Radiodufuziunii si putea fi vazut in fiecare saptamana la tv interpretand la chitara in cadrul emisiunii "Dansez pentru tine". Fie-i tarana usoara! http://www.protv.ro/stiri/eveniment/chitar...-din-viata.html
StratMan Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca! A fost membru al Orchestrei Radioteleviziunii Romane (sub bagheta regretatului Sile Dinicu) si a fost un mare chitarist si mandolinist. Era iesit la pensie de vreo 20 de ani. La emisiunea "Dansez pentru tine" era colaborator.
Guest Adriani Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Maestrul Sandu Avramovici a decedat astazi 24.11.2007. Era membru al Big Bandul Radiodufuziunii si putea fi vazut in fiecare saptamana la tv interpretand la chitara in cadrul emisiunii "Dansez pentru tine". Fie-i tarana usoara! http://www.protv.ro/stiri/eveniment/chitar...-din-viata.html Mare armonist, mare chitarist. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
stradivarius Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dumnezeu sa odihneasca unul dintre cei mai mari profesori de chitara si prieteni pe care i-am avut. A fost un om bun si e printre cei drepti. Sa-ti fie bine acolo sus unde esti nea sandu si sa te uiti la noi ce armonii mai prindem la chitara.
Guest mishu13 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Rip - pacat de el saracul....asta e; cred ca generatia noastra are o misiune dificila: sa dea chitaristi la fel de buni precum cei de dinainte.
Dimitriyus Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Sa-i fie tarana usoara si odihneasca-se in pace!
Guest chitaristul_innascut Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 sper k Dumnezeu va fi incatat de muzica lui Avramovici... that's the way it is
Guest Ender_Eugen Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 naspa... sa se odihneasca in pace
Guest Wierdguy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 he went to that big orchestra in the sky. Rip.
guitarsarpe Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 odihneasca-se in pace ! chitarist exceptional.. Doamne ce auz avea. am luat cateva lectii de la dansul.. si acum mai am caietul in care scria pariturile pt acasa din cap.. cu dansul am descoperit jazz-ul.
Recommended Posts