www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Duel nr. 7 - votare si comentarii


Cosu
 Share

Duel nr. 7  

47 members have voted

  1. 1. Votati interpretarea preferata

    • baumwolle
      1
    • Darkman2004
      0
    • dicu
      2
    • Dmc
      9
    • felixanu
      0
    • gix
      12
    • jacksonman
      4
    • Mr.Fritz
      1
    • need_weed
      3
    • Stradivarius
      1
    • TB_TM
      1
    • Un_om
      13


Recommended Posts

Cum a spus un concrent la inscriere , manoasa recolta!

 

Iata participantii:

baumwolle

Darkman2004

dicu

Dmc

felixanu

gix

jacksonman

Mr.Fritz

need_weed

Stradivarius

TB_TM

Un_om

 

Felicitari tuturor!

baumwolle_duel_7.mp3

DarkMan2004_duel_7.mp3

dicu_duel_7.mp3

dmc_duel_7.mp3

felixanu__duel_7.mp3

Gix_Duel_7.mp3

jacksonman_duel_7.mp3

Mr.Fritz_duel_7.mp3

need_weed_duel_7.mp3

Stradivarius_duel_7.mp3

TB_TM_duel_7.mp3

Un_om_duel_7.mp3

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

parerea mea...

 

baumwolle - chiar imi place ca participi la toate duelurile de la o vreme; canta, omule, si o sa fie din ce in ce mai bine! ai primit cumva electrica aia, sau tot cu acustica te "chinuiesti"? bafta!

 

DarkMan - desi ai mai luat-o pe langa drum cate un pic, ai zis-o pe alocuri. si totusi soundul este cam sarmos, nu crezi? probabil ca nu e chiar stilul tau preferat.

 

dicu - wah-wah, ceva shred, si inregistrarea soloului numai pe canalul "left". ce as mai putea spune? poate daca nu te grabeai, mai asezai un pic gamele alea... cam solo de mitraliera, dar e binishor.

 

dmc - ai cantat la chitara? si ai tras de timp cu intrarea soloului, dar se vede ca stii ceva blues, si ca ai scule. bine!

 

felixanu' - deh, te-ai bagat la ce te pricepi mai putin... noroc cu bendurile, ca tot criticai pe altu' la duelu' precedent. si totusi ai avut mai multa grija de game decat altii. lasa-te de chitara, mah!

 

Gix - uite dom'le ca la fiecare duel mai apare cate unul care e chiar bun la stilul respectiv. Ti-a iesit si jmekeria de la "The phone call", le mai trecuse si la altii prin tartacutza sa o foloseasca, dar nu i-a ajutat mana. ce mai, bravo, omule!

 

jacksonman - acuma, pe bune, nu mai am ce zice! esti chiar revelatia etapei, si nu ai gresit prea mult, sa zicem ca ai fost doar putin non-conformist in a doua parte a piesei. bun!

 

Mr. Fritz - misto intro-ul ala off concurs. se vede ca stii sa canti, dar ai fost cam neserios cu piesa asta, sigur se putea mai bine, poate te-ai cam grabit sa postezi.

 

need_weed - poate nu ma crezi, dar chiar nu ascultasem piesa ta, cand am ajuns la NET sa postez piesa mea era deja gata, asa ca nu m-am inspirat, asta e. sau poate amandoi am "furat" ceva de la "New blues" a lu' Satch, cine stie. Bravo, probabil ca blues-ul e fief-ul tau!

 

Stradivarius - omul cu tehnica si cu ideile bune, desi poate nu canta blues in fiecare zi. apreciez mai ales curajul de a canta cum ai vrut tu, chiar si cu pasaje de shred, ti se iarta, dar nu sufoca piesa cu ele, totusi! ai avut cele mai multe note de solo dintre toti, e ceva!

 

TB_TM - sa stii ca e un inceput bun. mai timid un pic, dar ai avut grija sa nu gresesti. esti pe un drum bun, zic eu. bafta multa!

 

un_om - omul asta ne arata ca e ambitios, si nu degeaba, pe terenul blues-ului, chiar daca trebuia atenuat mai mult din "sarmozitatea" efectului. bravo, omule, si tine-o tot asa!

 

un clasament, mai mult sau mai putin bun:

Gix, un_om, need_weed, dmc, Stradivarius, jacksonman, felixanu', dicu, DarkMan, baumwolle, TB_TM, Mr. Fritz

 

bafta tuturor la duelurile ce vin!

Link to comment
Share on other sites

Guest DarkMan2004

felixanu: am stat la ea cam 10 minute trebuia sa plec la scoala nu de-alta...am inregistrat printr-o placa de sunet on-board de-aia se auzea asa urat...si nu, nu e deloc genu meu...sunt mai mult pe metal...

Link to comment
Share on other sites

@felixanu: bucata e "trasa de timp" :) cu o copie les paul ieftina si un zoom 505 :):)

 

chiar nu am nimik cu tine, man... la inceput mi s-a parut ca sunetul nu era chiar de chitara, asta e tot... mea culpa! cat despre scule, sunt altii care fac giumbuslucuri sa inregistreze cat de cat cu scule mai de doi lei ca ale tale. Bafta!

Link to comment
Share on other sites

@felixanu' : ma gandeam io ca e ceva funny la piesa ta.......implicit a mea :)

@stradivarius : super tare...cam asa ar fi cantat-o vai :)

Link to comment
Share on other sites

multumesc moisoiu si malex pt aprecieri. apropos de duel: muuuult prea putin BLUES. sa canti in pentatonic nu inseamna sa faci blues. deasemenea, este valabila inegalitatea: lick blues + distortion prea agresiv != blues :) . dintre concurenti mi-a placut gix. oricum, ma bucur ca s-a mai trezit interesul pt duel.

Link to comment
Share on other sites

hmm,felixanule nu stiu daca ai facut misto sau nu,sper sincer ca nu,ca daca da (nu s-ar mai povesti) :)

 

om bun, nu fac misto deloc, e pe bune. recunosc ca si cu alte ocazii, la o a doua, a treia ascultare am constatat ca m-am pripit cu criticile, dar era prea tarziu sa mai pot edita postul respectiv. chiar as vrea sa nu imi ia nimeni in nume de rau ce mai postez eu p-aci, ca gafe o sa mai fac, nu sunt sfant, asta e. Bafta multa!

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Uite ca nu mai sunt primul care comenteaza...Eh, what the heck, here I go:

 

DarkMan, efectul este nepotrivit pentru acest gen.Incearca sa fii mai atent la negativ...si sa nu mai fii atat de violent.

 

Stradivarius, in genere, cam aceleasi observatii ca si pentru DarkMan.In orice caz, shred pe ritm de blues vioi, sau rock n'roll, cum vrei sa-i spui...in nici un caz. :)

 

TB_TM, imi place!E foarte catchy, efectul e bine ales, iar partea in care se suprapun doua chitari e super.Well done!

 

Un_Om, tu stii sa canti, dar asta parca nu-i genul tau...Improvizatia ta ar fi mers foarte bine cu alt negativ, dar cu asta...nu stiu, nu se leaga deloc...

 

Dicu, hmm...Complicat...Pasaje bune si pasaje nepotrivite, cam asta ar fi o caracterizare in linii mari.Am eu ce am cu shredder-ii, cred ca nu-i de ei in rock n'roll...Oricum, e bine.

 

Felixanu', efect bun in general, cu exceptii care totusi, pe mine, ma zgarie...In rest, ca si compozitie, e foarte misto.Bravo!

 

Gix, very nice!Atentie la ritm, efect "numa' bun", ce sa mai...Meriti votul meu!

 

Jacksonman, cum au zis si altii, de data asta e mult mai frumos.Keep it up! :)

 

Mr. Fritz, don't take it personally, man, dar cand a inceput la melodia ta, a inceput dezamagirea fata de duel.De ce spun asta?Pentru ca desi "recolta e bogata", majoritatea nu prea au tangenta cu alte genuri decat cu metalele.

 

Need_Weed, cam aceleasi reprosuri ca pana acum...Numai ca la tine imi place rezultatul.Bravo!

 

Dmc, foarte dragut, interesant trilul de inceput.Bravo!

 

Clasament: Gix, Dmc, Felixanu', TB_TM, Jacksonman, Need_Weed, Dicu, Un_Om, DarkMan, Mr. Fritz, Stratovarius

 

Felicitari tuturor! :)

Link to comment
Share on other sites

Mai baieti!

Io-s mai batraior... asa ca-mi permit :)

Ma bucur ca v-a placut si interpretarea mea; m-am straduit sa cant cat mai curatel. Recunosc insa ca au fost altii mai buni la capitolul compunere. Cum ar fi dmc (era sa te votez dar... stiind ca poti mai mult am ezitat si am ales pe altcineva) sau need_weed, un_om etc. Intr-adevar unii au cam sarit calul cu fluturasii sau la altii a cam urlat chitara, dar conteaza mult mai mult ca am fost 12. Pai la intalnirea viitoare sa fim 16 (era si-un film pe tema asta...). Si tot asa, eventual sa voteze si mai multi ca sa nu ne votam intre noi + cunostintele.

Ca de fapt si eu si voi vrem acelasi lucru: sa bage lumea de seama ca muzica nu e numai ce se vede prin televizoare.

De obicei nu prea-mi place se vorbesc mult sau sa filozofez, nici timp nu prea am (deh, famelia - dac'ar sti ce faceam eu duminica dimineata cu chitara-n priza!... :) ati vazut de fapt ca n-am mai avut timp de-o a treia tema si am repetat-o pe prima - shame on me :) ) dar daca tot m-am pornit...

Cum ziceam, cel mai mult ma bucura ca se implica mai multi, ca incercam mai multe stiluri, ca nu ne e rusine sa recunoastem unde scartaie si unde e loc de mai bine. Ca doar chitaristi buni avem, slava Domnului! - Abduljazzix la duelul trecut sau unde abia ieri l-am ascultat pe Mario_d la duelul 3 si era sa pic pe jos (nu-i de mirare ca l-au luat unii drept Mario Ticlea - apropos pentru cine-l stie dar si cine nu; are si sait acolo unde munceste: www.marioticlea.com, ca da dom'le, e greu sa faci bani cantand la chitara dar unii chiar nu pot scapa de microbul asta si daca ai ambitie si muncesti pe branci poti ajunge sa te cunoasca lumea chiar si in America.)

Ma intristeaza si pe mine ca rockul sau jazzul (si implicit chitara) nu mai sunt atat de apreciate ca pe timpuri (sincer - pe cand faceam eu armata nici nu se exista altfel de muzica printre noi, teristii!). Au si producatorii vina lor (dar cum azi toata lumea alearga dupa bani poti sa-i intelegi, nu insa sa-i si scuzi), dar cum bine zice Cosu sa ne implicam si noi cu instrumentul asta, chiar daca nu castigam nimic "material"! Cel mai mult as vrea sa vad cum chitaristii romani cunoscuti chiar isi aduc aportul ca lumea cu instrumentul lor acolo pe unde activeaza, indiferent de stil (l-as mentiona aici ca exemplu de urmat pe George Patranoiu de la Taxi - jos palaria!) si ma intristeaza sa vad formatii unde chitaristul dispare intre ritmuri de tobe electronice sau loop-uri de sintetizator. Nu-mi place sa dau exemple negative dar uneori chiar ma dezgusta sa vad si sa aud un vechi si atat de cunoscut solo de chitara cantat de clapar...

Deh, e mai simplu sa cante computerul in loc sa picure sudoarea pe grif!

 

Ne mai auzim! Si eu ii felicit pe toti!

Link to comment
Share on other sites

Salutare tuturor. E prima batalie la care ma bag si eu. Sunt umpic surprins de rezultatul voturilor de pana acum dar gusturile nu se discuta normal :) In fine dupa parerea mea cel mai mult mi-a placut gix si pe el il consider cel mai apropiat de stil. Mi-a mai placut si dmc iar inregistrarea mea lasa de dorit... In fine am vrut sa experimentez niste moduri... Oricum ma bucur ca sunt multi participanti...Bafta tuturor

Link to comment
Share on other sites

Bai macav-as macar fiti si voi frate obiectivi cu voturile alea. Adica n-am nimic cu voi dar frate ce naiba ca stiu si eu sa apreciez un chitarist si am citit niste clasamente mai sus la care am ramas masca... Total pe dos unele pozitii... Cred ca aici e si o chestiune de obiectivitate nu numai de gust... Si va rog dati reply la postul meu sa vad si parerea voastra despre spusele mele:)

 

Adica acum vorbind serios. Cum poti sa compari ce a cantat gix cu dmc. Adica e diferenta de 5 clase intre ei. Fara absolut nici un misto. Unul e plin de dinamica si articulatie celalalt canta liniar si pe langa timpi. Nu zic cine pentru ca ei se stiu clar care sunt. Ba mai mult unul dintre ei e pe langa gama total..... Ascultati si voi fratilor cu atentie cum se canta inainte sa votati... Sunt inversunat ce mai:)

Link to comment
Share on other sites

Bai macav-as macar fiti si voi frate obiectivi cu voturile alea. Adica n-am nimic cu voi dar frate ce naiba ca stiu si eu sa apreciez un chitarist si am citit niste clasamente mai sus la care am ramas masca... Total pe dos unele pozitii... Cred ca aici e si o chestiune de obiectivitate nu numai de gust... Si va rog dati reply la postul meu sa vad si parerea voastra despre spusele mele:)

 

Adica acum vorbind serios. Cum poti sa compari ce a cantat gix cu dmc. Adica e diferenta de 5 clase intre ei. Fara absolut nici un misto. Unul e plin de dinamica si articulatie celalalt canta liniar si pe langa timpi. Nu zic cine pentru ca ei se stiu clar care sunt. Ba mai mult unul dintre ei e pe langa gama total..... Ascultati si voi fratilor cu atentie cum se canta inainte sa votati... Sunt inversunat ce mai:)

 

bre stavridarius... pardon :):) , stradivarius

finka doar eu si catalins i-am mentionat doar pe cei doi, iti raspund eu - nu ca m-ar fi atacat postu' tau, da' daca ceri un reply - ia d-aci :(

 

am scris "pentru mine cei doi e apropiati" in sensul ca mi-au placut la fel de mult improvizatiile lor (idee, linie melodica), sound-ul ales and so on. Am scris "pntru mine". Sa mai scriu o data ca sa fie clar? Votul este personal, deci, daca pe mine nu ma deranjeaza ca "unul e plin de dinamica si articulatie celalalt canta liniar si pe langa timpi", what's your problem?

 

Poate ai aptitudini de critic muzical si formator de opinie :) si io-s prost. Lasa-ma in prostia mea, dar pune-mi si ochelari de orb ca sa nu ma pot uita in jur, ca altfel iar ma umplu de speranta B)

 

Si nu mah, nu m-am suparat, ca n-am de ce. E un reply prietenesc. (Stii tu vorba aia: prostu nu rade, se supara)

 

Bafta

 

PS. Fa-ne sa te votam la urmatoru' - canta-ne plin de dinamica si articulatie, neliniar, pe timpi si mai ales ORIGINAL.

Link to comment
Share on other sites

Da domnule, eu am inteles ce ai vrut tu sa zici se pare ca nu ai inteles tu prea bine ce vreau eu sa zic. Daca te uiti in posturile de mai sus sunt trecute niste clasamente de catre unii membri de aici. Lucru foarte bun de altfel. Ideea e urmatoarea. Ce ma intriga pe mine este ca acele clasamente sunt contrastante intre ele foarte tare. Adica pe viitor poate ar fi mai bine sa se dea note pe anumite categorii la fiecare piesa: Frazare, Articulatie, Feeling, Context (ca tot ziceti ca nu e blues ce am facut eu) si Tehnica. Mi se pare sincer insuficient ca unul sa-i acorde votul celuilalt doar pentru ca-l atinge mai mult la suflet sau ca merg amandoi si beau bere impreuna.... Bine ar fi eventual pe viitor sa se dea note pentru a se face o medie si in felul asta ar fi si mai obiective clasamentele.

Asa ca fara suparare nu te mai ataca si nu mai suferi ca nu a facut nimeni referire la tine. Daca ai inteles ce ai vrut din postul meu foarte bine. Dar pe mine ma intristeaza sa vad unul cu 6 voturi si unul cu 0 voturi stiind ca cele 2 improvizatii sunt apropiate. :)

Link to comment
Share on other sites

Si inca o chestie asha ca fapt divers la momentu asta in care scriu postul sunt 36 de voturi in total. Asta inseamna ca au votat 36 de oameni. Ei daca te uiti la melodii la nr of downloads ar trebui sa aiba toate un minim de 36 de downloaduri sau macar in zona aia. Asa ca nu incerca sa justifici anumite chestiuni de gust cand e evident ca unii care au votat nici macar nu au ascultat toate piesele participante:)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.