AddRien Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Sper ca nu s-a mai facut un topic asemanator. Daca da, adminilor - faceti-va treaba! Bon, despre ce e vorba: "in ce hal va mutilati chitara?!" . Fie ca e vorba de modding profesional sau doar amator, omu' nostru nu e niciodata multumit de "echiparea" de baza si incearca sa modifice ceea ce are dupa modelul sau ideal. Nemultumirea e si mai mare cu cat ceea ce are e depasit sau are amprenta anilor. Cred ca (adica sigur) asta se intampla si cu chitarele - incercam sa le "tunam", mai ales ca multi dintre noi nu avem posibilitatea sa ne luam din prima o chitara pe bunul plac (a se citi scumpa). Topicul urmator e pentru asa ceva. Inspiratia mi-a venit citind topicul cu reghinul ce urmeaza a fi reconditionat. Cred ca ar fi interesant sa aflam ce fel v-ati modifica(t) chitara. Cele mai graitoare in acest sens ar fi poze gen: inainte si dupa...sau , de ce nu, care sa surprinda toate etapele transformarii. Se accepta si poze prelucrate sau design-uri noi, fotoshopiste. Referitor la sunet, daca acesta a suferit schimbari, puteti pune samples cu inainte si dupa. Asteptam poze, preferabil hot-roduri ceva, cu flame-uri de-alea, facute cu aerograful! WARNING: "Singura cale de a descoperi limitele posibilului este de a le depasi pana la imposibil." Arthur C. Clarke
vektor Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Maine o sa caut prin arhivele cu poze, si ii mai fac cateva TB TM, Killahead, BCRich ? Pozele voastre le asteptam !
hades Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Cred ca la mine se stie deja ca...inurma fuziunii unui Reghin cu jakson se ramane de obicei...cu o mare gaura in pickguard
Dimitriyus Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Inca nu am facut asa ceva, nu ma pasioneaza, am reusit doar mici zgarieturi si niste upgrade-uri.
George M. Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 mi-am facut un bas strings thru body si atat
TB_TM Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Maine o sa caut prin arhivele cu poze, si ii mai fac cateva TB TM, Killahead, BCRich ? Pozele voastre le asteptam ! Comming soon... un bas "pimped". Numai sa fac rost de unul... ... zilele astea...
hades Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Probabil va imaginati cum arata acum cu doza originala....
TB_TM Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Probabil va imaginati cum arata acum cu doza originala.... hehe... uite si pe sor'sa kitarii tale... acelas model de doza
teckus Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 (edited) Poza cu chitara initiala nu o am, dar asa arata inainte. Poza ii luata de pe forum si prelucrata ca sa arete ca si originalul. Edited September 28, 2007 by teckus
Guest p_aciulea Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 clasic custom paint job [cu spray auto] si EMG 81
FiveseveN Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 (edited) If you recall, custom finish, killswitch si comutator doze si comutator faza/antifaza. fata spate Edited September 29, 2007 by FiveseveN
Dimitriyus Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 clasic custom paint job [cu spray auto] si EMG 81 Foarte tare!!! Ai gust artistic, ce mai....Sa fie!!!!
Guest p_aciulea Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 If you recall, custom finish, killswitch si comutator doze si comutator faza/antifaza. foarte misto, si ce minunatie e chitara?
AddRien Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 (edited) clasic custom paint job [cu spray auto] si EMG 81 Tare e putin spus!!! Keep up with the good...beer p_aciulea! foarte misto, si ce minunatie e chitara? Daca nu ma insel, e reghin les paul! Good work fireseven! Edited September 29, 2007 by AddRien
FiveseveN Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 El e, RLP Finish-ul e semi-lucios (nitro). Ma cam enerveaza butoanele de la poturi, parca-s luate dintr-un tanc rusesc. Poate nu uit sa caut prin magazine cand mai trec prin Bucuresti.
Guest claxonn Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Chitara mea: ESP-LTD MH-100QM + doze EMG 81 & 85 + custom sticker (Sepultura LOGO). Poza aici. P.S. Poza e din thread-ul "Poze cu chitarele noastre"
AddRien Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Haideti chitaristilor...ce modificari mai faceti? Am si eu o acustica veche. Ma bate gandul s-o vopsesc. Sugestii? El e, RLP Finish-ul e semi-lucios (nitro). Ma cam enerveaza butoanele de la poturi, parca-s luate dintr-un tanc rusesc. Poate nu uit sa caut prin magazine cand mai trec prin Bucuresti.LoL, ca bine zici cu butoanele. Par de la mixer de-ala sovietic. Am eu niste butoane de Gibson (studio/custom, negre)...daca te intereseaza!
vektor Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Bassu' e work in progress[cheite, bridge, masca, doze], pe chitara o astepta mici modificari (o mufa strat-type si un EMG-AB) Nu-i asa ca le sta bine impreuna ? Aia cu doze albe e un stadiu mai vechi de dezvoltare, in care se afla chitara nu cu mult timp in urma
AddRien Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Nu-i asa ca le sta bine impreuna ? Ba chiar le sta bine. Imi plac lucrurile astea modificate si un pic mai vechi. Chiar si decorul imi place!
vektor Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 thanks. si mie (cel putin anumite lucruri vechi ). Decorul este viitorul meu music room, care se intampla sa fie tot VIP (vork in progress ) Acum imi mai trebuie doar un 12-string din generatia aia, sa il modific dupa planele lui teckus [plus un rlp si su rlp bass] BTW, am un grif de RLP si un corp de flying V. any suggestions (nu se potrivesc prea bine).
FiveseveN Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 nu se potrivesc prea bine Dalta scrie pe ele Un bass RLP as vrea sa vad si eu. Si cu atat mai mult sa aud.
Guest Morgan Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 @ vektor: felicitari pentru cat ai investit in chitara aia (timp si bani), cred ca tot ce ai pus pe ea costa de vreo 4 ori mai mult decat costul initial... chiar mai mult.
vektor Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 De vreo 7-8 ori de fapt, dar n-am prea platit mare lucru pe chitara in sine Si timpul nu a fost prost investit, am invatat si eu sa reglez o chitara (set-up cred ca ii zice ). @FiveseveN : Nu merge cu dalta, e griful prea scurt si nu prea am cum sa il prind pe corp [schimb corp flying V cu corp RLP]. Cat despre bass RLP, am avut si eu unu' dar nu imi placea si am scapat de el. Am vazut zilele astea la Moshu (ProMusica) un exemplar frumusel
thedarkdream Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Am si eu o chitara care are griffu, pe spate, de culoarea lemnului. In rest este in totalitate neagra. Ce ar trebui sa fac pt a o revopsi? Ar trebui data vopseaua veche jos? Daca da, cu ce? Si daca revopsesc, cu ce e recomandat? ...etc, m-ar interesa cam cum as putea face aceste lucruri.
ilun Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 hehe... uite si pe sor'sa kitarii tale... acelas model de doza misto lp-ul
Recommended Posts