www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

mother goose... prea dulce bucata :( ... o cantam si eu. m-o pus dracu de m-am apucat de electrica :):):)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Baumwolle
Posted

TB_TM, suna bine.Incearca sa inregistrezi la un volum mai mare.

Evilpath, e misto, dar o dai in bara la sfarsit cu shred-ul ala neinspirat.

Posted (edited)

Oh... Publicul ma adora!... :)

Baumwolle... inregistrand cu vol. mai tare ies mai bine in evidenta imperfectiunile "sistemului"... mai deghizez si eu din ele asa... :)

Pe topicul asta parca prea s-a lungit... macaroana. As recomanda inkiderea lui si deskiderea altuia

"Melodii cantate de noi Capitolul II"... :)

Edited by TB_TM
Guest Baumwolle
Posted

inregistrand cu vol. mai tare ies mai bine in evidenta imperfectiunile "sistemului"... mai deghizez si eu din ele asa... :)

Pai tocmai asta e si ideea, stiind ca imperfectiunile vor iesi vai usor la iveala, te vei stradui sa canti mai bine. :) Cheers! :)

Guest OvidiuZ
Posted

Cantarea trupei 4x4, de astazi, joi 13 octombrie din Cery Lu, s-a anulat din nefericire.

Posted

muky: well done! :)

(flawless victory!)

Guest Baumwolle
Posted (edited)

Ronniefrown, e cantata cu o trupa?Cum ai tras-o?Suna foarte bine, pacat ca nu ai bagat si cu vocea.

PS:Cred ca te-ai referit la "Last Caress-cover Danzig" :)

Edited by Baumwolle
Posted (edited)

Ronniefrown, e cantata cu o trupa?Cum ai tras-o?Suna foarte bine, pacat ca nu ai bagat si cu vocea.

PS:Cred ca te-ai referit la "Last Caress-cover Danzig" :)

Nu, m-am referit la varianta Metallica. O canta si ei de prin 1987.

Nu e trasa cu trupa, e trasa de mine acasa, pe chipul de sunet onboard :)

Edited by ronniefrown
Guest Baumwolle
Posted

Cum ai tras-o?Suna f bine!Stiu si eu ca Metallica au facut cover la ea...dar e aiurea sa zici "cover la cover". :)

Posted

bravo michel!

piesa e buna

inceputul si sfarsitul sunt beton, demne de o trupa de dark ambienthal / doom

mijlocul a fost ciudatel, dar nu in sensul rau :) placut

personal mi'ar fi placut ceva sumbru de la un cap la altul

dar per total nu suna deloc rau

da'i inainte!

Posted

bravo michel!

piesa e buna

inceputul si sfarsitul sunt beton, demne de o trupa de dark ambienthal / doom

mijlocul a fost ciudatel, dar nu in sensul rau :) placut

personal mi'ar fi placut ceva sumbru de la un cap la altul

dar per total nu suna deloc rau

da'i inainte!

.. :) .. nu este o piesa .. sunt vreo 5 piese in stiluri diferite pe care nu am apucat sa le fac ... jazz, film, si ceva care o sa fie un fel de folk ... oricum multumesc foarte mult .. si bine ai venit aici!

Guest Yogi The Bear
Posted

EDIT:Yogi, felicitari pentru piesa!Mie mi-a placut. :) Totusi...nu inteleg ce legatura are cu "Mission Impossible"...Am simit influente "The Saint" si putin "James Bond", dar "MI" nici vorba...

...

pai e simplu ... cu un mic efort de imaginatie, tema principala a piesei se apropie de tema din MI.

De fapt piesa nu e terminata (in viziunea mea). I-ar mai trebui o chitara solo care sa faca o tema ce se complica pe masura ce piesa se apropie de final.

Dar, oricum, a fost doar o joaca intr-un post de radio din Galati ....

Ma bucur ca ti-a placut.

Posted

Salutaree... vine si eu (care este) din nou sa va streseze un pic cu o melodie a lu Blackmore's Night (da aia tari :) ) Am primit "reprosuri" ca nu mai postez nimic p-aci, adica nu mai poluez fonic ... :) Pai hai sa vedem , melodia asta nu am terminat-o ca multe altele dar sper sa o termin cat de curand (nu mai am mult ) .

Si acum tananannanannanananana (raise ur hands in the air ) :

Catherine Howard's Fate - Versiune Stefan * va dati seama ca nu o sa sune niciodata ca originalu cand este cantata pe o Reghin :)

Happy listening...

P.s repet , nu e toata piesa , am observat ca am avut niste scapari de ritm, le-am remediat pe unele...

Paa

catherine_howard_s_fate.mp3

Guest Baumwolle
Posted

Ma intreb cine ti-a reprosat ca nu mai postezi pe aici...:)

E foarte bine, suna excelent.Ai grija totusi cu hammer-on-urile si cu pull-off-urile, sunt bucati de tril care suna fortat, dupa parerea mea.Ruperi de ritm nu sunt, sau cel putin nu am observat eu.Oricum, e cool :).Iti mai trebuie o tipa cu voce de aur si te-ai scos. :)

Posted

pt stefan: incearca sa rezolvi pierderile de timp ori cu pull'off

ori cu slide si pull'off

o sa sune ciudat la inceput

da o sa ai de castigat la capitolul viteza

si in timp o sa sune cum trebuie dk exersezi cat de cat

in rest suna bine

bravo! (apreciez si ideea d a canta blackmore :) )

Posted (edited)

@ Baumwolle - Si ai raspunsu ...??? Explica-mi ce inseamna fortat. Blackmore face mult mai multe hameruri unde eu fac unul singur, prin simplul fapt ca E BLACKMORE. Eu le fac asa cum pot si prin asta imi creez un stil propriu.

Later edit : man mi-am dat seama de ce ai zis fortat. In piesa sunt 2 chitare si se completeaza f f bine. Eu am invatat una care sa sune cat mai aproape cu ambele (ati prins ideea sper). In unele parti e prima chitara in alte parti e a 2-a chitara. :)

@ Seraph - Moah mersi mult de aprecieri (cum spunea si spyked intr-un alt topic) la inceput blackmore era misto. acum a devenit un adevarat maestru (dupa ce am incercat cateva piese de ale lui)

O sa incerc sa urmez sfaturile voastre si sper sa ma intorc cu niste piese facute ca la carte.

Nu promit, dar spun ca o sa incerc sa termin de invatat piesele : Ancient soujourn si Spanis Nights. Ar mai fi si altele (Tarrega) dar n-am timp :)

In rest multa bafta la toti !!! :)

Edited by Stefan
Posted

pt stefan: dk vrei poti sa incerci 'nur eine minute', tot d la blackmore. e o singura chitara si tehnica cere doar exercitiu :)

mie mi s'a parut grea la inceput da pana la urma a iesit ceva frumos :)

e si un exercitiu bun pt hammer'on/pull'off si pull'off-slide

bafta in continuare!

Posted

Seraph, stiu si piesa aceea, am vrut sa o invat dar inca este grea pt mine si nu am reusit. De fapt ea ca piesa as putea sa o cant nu pot insa sa o cant la viteza aceea. O sa-i vina si timpu ei ...

O alta piesa faina pe care o sa o invat candvaaa e : Possum goes to Prague

Bafta si tie si astept si de la altii ceva blackmore sa vad cum il interpreteaza altii....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.