ilun Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 ummm, up! up again Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madden Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 nu stiu daca s a mai dezbatut problema asta dar...de unde sa stiu unde s ma inscriu?eu cant de 2 ani si ceva.nu ma incadrez nici la incepatori,iar la celelalta dueluri nu am nici o sansa.ei? haideti oameni buni...ma ajutati si pe mine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest claxonn Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 haideti oameni buni...ma ajutati si pe mine? Canti unde vrei... nu are importanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling_into_infinity Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Nu mai avem duel???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nico Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Oare ce se intampla cu duelurile astea, nu mai prezinta interes? O fi din cauza calitatii participantilor? Eu stiu ca sunt pe langa in ceea ce priveste instrumentul, dar...nu e ideea de fun aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling_into_infinity Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Vrem duelul inapoi!!!!! e pacat ca forumul se axeaza mai mult pe publicitate si pe flamuri in detrimentul muzicii in sine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fir3angel Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 mie mi-ar placea sa vad un backing track de santana........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 OK. Am citit si regulamentul. Dar ce se intampla cu duelul. A fost vacanta inteleg, au inceput scolile, ok. Dar de ce a murit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Chiar asa ce se intamplac cu duelul.... nu se mai ocupa nimeni de el ? Admini cum sta treaba cu deulul asta... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Revenim in viitorul FOARTE apropiat cu un nou duel! Va rugam sa aveti un pic de rabdare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LupulAlb Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 ammmmmmmmm.................de unde se face rost de backing track-uri la duelurile precedente? LOLZ nevermind !!! m-am prins....sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Pe backing track ce fel de improvizatii se accepta? Trebuie neaparat ceva standard (care include si solo)? De fapt, ce nu ai voie sa faci pe un backing track? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Pe backing track ce fel de improvizatii se accepta?Trebuie neaparat ceva standard (care include si solo)? De fapt, ce nu ai voie sa faci pe un backing track? faci absolut ce vrei tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest guitar_grl Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Ei? si cine sparge ghetza la duel__75 ...da e vreo problema dak fac totul pe clean ? adik armonia si un fel de solo...dseocamdata nu am experianta pt un solo ca baietzii de pe aici ...asa k fac pe clean Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 poti sa canti cum vrei tu , si ce crezi tu ca este mai bine .Incearca cat mai simplu pe progresia armonica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Dupa cum a spus si karpi nu sunt astfel de restrictii. Limitarile le poti citi in regulamentul sectiunii. Daca nu e mentionat nimic acolo inseamna ca este permis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishu31 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Am si eu o sugestie ! Daca a mai fost adusa, imi cer scuze ! Daca se poate face un Duel al Chitaristilor separat, pentru cei mai putin experimentati, incepatori si de genul..... Avand in vedere ce am vazut la ultimul duel, de acum, nr 77, melodiile inscrise deja, multi nu s-ar incumeta sa incerce, deoarece nu ar face fata pe langa ceilalti mult mai buni ! Si , cred ca ar fi frumos , ca si cei mai la inceputurile studiilor de chitara (apr. 1 an) sa se poata inscrie, si sa aiba o sansa de castig, stiind ca competitia este la acelasi nivel ! Ce credeti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 foarte corect Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishu31 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 foarte corect Ma bucur ca esti de acord ! Apropo de ce ziceam de duelul 77, mi-a placut f mult ce ai facut, felicitari ! As vota, dar nu pot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 multumesc ... e adevarat ca nu te poti pune cu unu care canta la chitara de 14 ani ...intensiv ... dar nu pot sa nu imi amintesc ceva ce mi-a spus un prieten " poti invata intr-un an ce nu au invatat altii intr-o viata " la chitara se referea ( e unu dintre cei mai tari chitaristi din Romania, nu ii mai dau numele ... ) asa ca ... eu am luat-o de buna.. fa si tu la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishu31 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 multumesc ... e adevarat ca nu te poti pune cu unu care canta la chitara de 14 ani ...intensiv ... dar nu pot sa nu imi amintesc ceva ce mi-a spus un prieten " poti invata intr-un an ce nu au invatat altii intr-o viata " la chitara se referea ( e unu dintre cei mai tari chitaristi din Romania, nu ii mai dau numele ... )asa ca ... eu am luat-o de buna.. fa si tu la fel Adevarat, ai dreptate ! Mersi pt. sfat ! Salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 La asa ceva m-am gandit si eu .Dar mai toate BT-urile au fost simple . Ma tot apuc de un timp sa fac cateva BT-uri "standard " 12 bar blues/rock , cateva versiuni , plus alte paternuri preluate din diferite stiluri . Si m-am gandit sa cant si cate un model cat mai simplu dupa care se pot ghida cei incepatori . Am postat undeva un BT simplu dar nu mai stiu unde in ce topic , o sa-l caut . Problema mai mare este sa programez niste tobe , e cel mai plictisitor lucru cateodata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishu31 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 La asa ceva m-am gandit si eu .Dar mai toate BT-urile au fost simple .Ma tot apuc de un timp sa fac cateva BT-uri "standard " 12 bar blues/rock , cateva versiuni , plus alte paternuri preluate din diferite stiluri . Si m-am gandit sa cant si cate un model cat mai simplu dupa care se pot ghida cei incepatori . Am postat undeva un BT simplu dar nu mai stiu unde in ce topic , o sa-l caut . Problema mai mare este sa programez niste tobe , e cel mai plictisitor lucru cateodata . Foarte bine ! Dar eu nu m-am referit numai la simplitatea BT-urilor, cu toate ca si asta e un factor important, ci la rezervarea acestor dueluri in special celor incepatori de un 1 an, 2 ani maxim ! Intr-adevar, unele Bt-uri de la Duelul Chitaristilor, sunt mai grele, dar nu toate ! Deci, ma refer ca cei vizati catre participare sunt cei incepatori/medii !! Oricum, apreciez ajutorul ! Mersi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Foarte bine ! Dar eu nu m-am referit numai la simplitatea BT-urilor, cu toate ca si asta e un factor important, ci la rezervarea acestor dueluri in special celor incepatori de un 1 an, 2 ani maxim ! Intr-adevar, unele Bt-uri de la Duelul Chitaristilor, sunt mai grele, dar nu toate ! Deci, ma refer ca cei vizati catre participare sunt cei incepatori/medii !! Oricum, apreciez ajutorul ! Mersi ! anul trecut (am impresia) am propus eu sa se faca doua sectiuni de duel diferite.. unul pentru incepatori si unul pentru avansati.. insa mi`a explicat si cosu (daca nu ma insel) si am realizat si eu ca s`ar pierde esentialul duelului.. duelurile astea nu sunt ca sa vedem care e mai tare ci, din punctul meu de vedere, sunt un mod prin care putem evoluam intr`un mod cat se poate de fun, si in acelasi timp sa prindem si curaj. ma uitam zilele trecute la ce am postat la primul duel la care am participat si la modul cum am evoluat.. si pot sa afirm ca participand la dueluri am castigat ceva (afara de o pana ). n`ar fi rau daca din cand in cand s`ar baga si un track mai tricky.. dar in estenta duelurile ar trebui sa ramana acelasi pt toata lumea.. numai asa poti sa`i faci pe cei cativa membrii care mai si canta la chitara (nu doar citesc threaduri si fac comentarii) sa isi analizeze propriul stil, sa`l formeze si sa invete si de la altii Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishu31 Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 anul trecut (am impresia) am propus eu sa se faca doua sectiuni de duel diferite.. unul pentru incepatori si unul pentru avansati.. insa mi`a explicat si cosu (daca nu ma insel) si am realizat si eu ca s`ar pierde esentialul duelului.. duelurile astea nu sunt ca sa vedem care e mai tare ci, din punctul meu de vedere, sunt un mod prin care putem evoluam intr`un mod cat se poate de fun, si in acelasi timp sa prindem si curaj.ma uitam zilele trecute la ce am postat la primul duel la care am participat si la modul cum am evoluat.. si pot sa afirm ca participand la dueluri am castigat ceva (afara de o pana ). n`ar fi rau daca din cand in cand s`ar baga si un track mai tricky.. dar in estenta duelurile ar trebui sa ramana acelasi pt toata lumea.. numai asa poti sa`i faci pe cei cativa membrii care mai si canta la chitara (nu doar citesc threaduri si fac comentarii) sa isi analizeze propriul stil, sa`l formeze si sa invete si de la altii Stii ce ? Ai dreptate ! Atunci o sa incerc si eu sa bag ceva, ca sa nu fiu din aia care doar citesc threaduri , chiar daca nu o sa castig competitia in sine, dar cred ca voi castiga mai mult ! Mersi mult ! Salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Stii ce ? Ai dreptate ! Atunci o sa incerc si eu sa bag ceva, ca sa nu fiu din aia care doar citesc threaduri , chiar daca nu o sa castig competitia in sine, dar cred ca voi castiga mai mult ! Mersi mult ! Salut ! Cu Placere! si.. spor la treaba.. de indata ce imi aduc calculatorul la buc o sa incep si io sa mai bag la duel Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Mano Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 minunat...imi place modul de abordare...cind se face misto imi vine sa fug pe cimp...ma tensioneaza si-mi vine sa trag draperiile...eu sint membru mai nou si as vrea sa dau peste romanian comunity nu peste romanian mishtocity...so... m-am ambitionat cit de bine s-a putut cinta pe 77 si pun mina pe ghit...cred k dak-ar face m multi ce vreau eu muzica ar avea de cistigat...ce ziceti?...hohooooooooooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stradivarius Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 M-am gandit la un lucru. Nu stiu daca e bun sau e rau. S-ar putea sa fie rau dar in mod sigur e bun pentru a progresa. Ce-ar fi pe langa acest duel sa mai avem un duel cu coveruri. Un cover pe saptamana. Piese de chitara din toate genurile. Rock, Fusion, Jazz, Funk de ce nu si Clasic. Fiecare ar incerca sa invete in momentul acela lucruri noi pe care nu le stie deja si se va chinui sa le faca cat mai bine. Iar duelul acesta sa ramana in continuare. Sa fie un duel de creativitate si interpretare personala asta. Nu stiu ce sa zic voi ce parere aveti de asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 M-am gandit la un lucru. Nu stiu daca e bun sau e rau. S-ar putea sa fie rau dar in mod sigur e bun pentru a progresa. Ce-ar fi pe langa acest duel sa mai avem un duel cu coveruri. Un cover pe saptamana. Piese de chitara din toate genurile. Rock, Fusion, Jazz, Funk de ce nu si Clasic. Fiecare ar incerca sa invete in momentul acela lucruri noi pe care nu le stie deja si se va chinui sa le faca cat mai bine. Iar duelul acesta sa ramana in continuare. Sa fie un duel de creativitate si interpretare personala asta. Nu stiu ce sa zic voi ce parere aveti de asta? e f buna ideea ta..insa nush cati or sa se inscrie..abea se strang la un duel sau un jam o mana de oameni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musaro Adriano Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 (edited) M-am gandit la un lucru. Nu stiu daca e bun sau e rau. S-ar putea sa fie rau dar in mod sigur e bun pentru a progresa. Ce-ar fi pe langa acest duel sa mai avem un duel cu coveruri. Un cover pe saptamana. Piese de chitara din toate genurile. Rock, Fusion, Jazz, Funk de ce nu si Clasic. Fiecare ar incerca sa invete in momentul acela lucruri noi pe care nu le stie deja si se va chinui sa le faca cat mai bine. Iar duelul acesta sa ramana in continuare. Sa fie un duel de creativitate si interpretare personala asta. Nu stiu ce sa zic voi ce parere aveti de asta? Offtopic: salut Bro, idea este bunicica dar sunt multe 'piediche' la projectul acest, Adica daca vorbesti de cover sa le facem exact la fel idea devine prea complicata, in particolar daca cover este jazz sau fusion si daca trebuie sal faci intro septmana...belea, multi ar renunta cu siguranta. Nu toata lumea are timp sa sta ore sa studiese un cover zic eu, si ar fi alt motiv de a nu se baga. Daca vorbim de intepretare personala pe un Bt de o piesa celebra atunci sar putea sa merga, ca la un fel de duel clasic dar cu Btul faimos zicem...da asa cred ca ar merge, pentru ca intr-o sera sau duoa ai tras ce poate 'mana' fiecaruia si ai postat sa bagi piesa la bataie. Eu mas baga. Ar fi interesant sa mute Cosu discutia aceasta pe un nou Topic si sa fie discutata mai in detaliu si sa ausim pareri altora sa ne facem o idee pentru a trage o conclusie. Felicitari pentru propunere si vedem ce o sa se intample. Numai bine.Respect On topic: Felicitari la cei trei concurenti, intradevar merita. Numai bine Edited February 16, 2008 by Musaro Adriano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts