Guest Morgan Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 mie-mi suna cunoscut, dar parca nu asociam rifful cu o trupa de progresiv
Guest Baumwolle Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Crazy Train si ai rabdare pana se ghiceste un riff deja postat.
Guest sinnocence Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Hai sa dam dezlegarea la ...peste: http://www.youtube.com/watch?v=csPEHUzGAwo nu e marillion - kayleigh? jur ca n am clicait linkul
Guest sinnocence Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 1. nu am postat riff, dupa reguli, pentru ca de fapt eu nu stiu sa cant la chitara...sau la orice, for that matter 2. normal ca nu mai are rost sa zic ce cantec e dupa ce toata lumea a vazut ditamai linkul acolo... (d'oh!) ...dar eram asa entuziasmata ca stiam si eu in sfarsit o melodie, ca am uitat de bunele maniere forumistice. imi cer scuze si al'data nu se mai intampla! (bows quickly and exits stage left)
Guest claxonn Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 N-am mai intrat de ceva vreme pe forum. Dar cand am intrat, surpriza, nu a postat nimeni la concurs . Ia sa vedem cine stie, care stie. riff25.mp3
Guest claxonn Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 nonononononoooooo Hint 1: Fe Pentru hintul de mai sus, ganditi-va la Mendeleev.
George Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 N-am mai intrat de ceva vreme pe forum. Dar cand am intrat, surpriza, nu a postat nimeni la concurs . Ia sa vedem cine stie, care stie. nu merge linkul?
Guest Johnny I Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 fe+mendeleev=iron maiden probabil, dar piesa nu o recunosc
Guest claxonn Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 fe+mendeleev=iron maiden probabil, dar piesa nu o recunosc pana acum e corect. Iron Maiden. Dar care e piesa? Sa mai dam un hint: melodia a dat numele unui album al lor. Riff-ul postat nu e chiar la inceputul piesei, e un pica mai tarziu.
Guest claxonn Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 pana acum e corect. Iron Maiden. Dar care e piesa? Sa mai dam un hint: melodia a dat numele unui album al lor. Riff-ul postat nu e chiar la inceputul piesei, e un pica mai tarziu. Ok, partea de ritm a melodiei incepe cu riff-ul care o face cunoscuta, urmeaza un bridge format din cateva note si apoi urmeaza riff-ul postat de mine. Hai ca Maiden nu au chiar asa de multe albume. Trebuie doar sa ascultati inceptul fiecarei melodii care reprezinta numele unui album. Astept un raspuns corect.
Guest claxonn Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ultimul hint, imaginea atasata reprezinta chiar inceputul melodiei in cauza. Succes!
Guest Baumwolle Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Powerslave. Iata urmatorul riff: riffie.mp3
Guest claxonn Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 (edited) Nimeni? Stiu, e cantat prost. Imi suna a Soundgarden, poate de la ton. Anyway, dai si tu un hint, ceva. Edited June 11, 2007 by claxonn
Guest Baumwolle Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pai...tonul e prost. Piesa apartine unui supergrup format in 2002.
Guest j_man Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 (edited) 1.mp3 Se aude f incet, dati boxele mai tare Edited June 11, 2007 by j_man
Guest j_man Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Am inregistrat in format wav, care se aude calumea, dar cum site-ul nu permite uploadul fisierelor wav am convertit in mp3 si s-a dus tot volumu. wtf?
Guest j_man Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 rgc.wmaAm tras riffu cu alt program, ar trebui sa se auda calumea. Hint: Its a swedish band
Guest claxonn Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 rgc.wmaAm tras riffu cu alt program, ar trebui sa se auda calumea.Hint: Its a swedish band Amice, au trecut 6 zile. Nu a raspuns nimeni. Baga si tu un hint, doua trei... cate e nevoie .
Guest j_man Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 (edited) nu ) Sorry... trupa de blackmetal...pe solist il cheama Peter... Edited June 18, 2007 by j_man
Recommended Posts