Gorel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 numele cui? Numele meu Trebuie sa zici si numele melodiei, nu numai cine canta.
maur Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 pai titlul topicului este: al cui e rifful?...nu si cum se numeste melodia
StratMan Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 1983 (nineteen eighty-three)Cum probabil ma veti ruga sa continui tot eu... scuze pt tastarea gresita si neverificare inainte de a posta. oricum am dovedit ca stiu despre ce piesa era vorba. te rog, pe viitor, sa ai rabdare sa-mi exprim eu singur optiunea in legatura cu cine doresc sa continue.
Gorel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 scuze pt tastarea gresita si neverificare inainte de a posta. oricum am dovedit ca stiu despre ce piesa era vorba. te rog, pe viitor, sa ai rabdare sa-mi exprim eu singur optiunea in legatura cu cine doresc sa continue. Iertare...
ramurel Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Iertare... Deci s-a rezolvat, nu ? Ghiciulescu.mp3 Chitara left channel am cam "supra-înregistrat-o" ( fuzzy ?) . Sorry !
StratMan Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 (edited) Deci s-a rezolvat, nu ? Ghiciulescu.mp3 Chitara left channel am cam "supra-înregistrat-o" ( fuzzy ?) . Sorry ! iris/pe ape? Edited October 6, 2010 by StratMan
ramurel Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 (edited) iris? Nu ei sunt, dar i-au influențat tare pe cei de la Iris ! Hint: 1978 Edited October 6, 2010 by ramurel
Gorel Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Nu ei sunt, dar i-au influențat tare pe cei de la Iris ! Hint: 1978 AC/DC - If you want blood?
ramurel Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 (edited) AC/DC - If you want blood? It's criminal there ought to be a law criminal there ought to be a whole lot more Edited October 6, 2010 by ramurel
Gorel Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Invalid Video Link It's criminal there ought to be a law criminal there ought to be a whole lot more Presupun ca asta e un "da". Dar albumul Highway to hell e din 1979 din cate stiu eu. Eu nu pot sa pun acum, sa puna cine vrea Stratman.
StratMan Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 (edited) It's criminalthere ought to be a law criminal there ought to be a whole lot more din pacate, doar una dintre chitarele puse de tine executa riff-ul din piesa originala si destul de estompat. cealalta prinde avioane. de groove nu mai vbesc. de altfel, am intotdeauna indoieli mari atunci cand executi ceva pt. ca, de cele mai multe ori, cel putin d.p. meu d.v., nu prea seamana ceea ce canti tu cu ceea ce ai vrea sa para. ca sa nu mai avem discutii, promit ca de cate ori vei mai posta vreo melodie nu voi mai interveni. @gorel, continua, te rog. Edited October 7, 2010 by StratMan
ramurel Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 din pacate, doar una dintre chitarele puse de tine executa riff-ul din piesa originala si destul de estompat. cealalta prinde avioane. de groove nu mai vbesc. de altfel, am intotdeauna indoieli mari atunci cand executi ceva pt. ca, de cele mai multe ori, cel putin d.p. meu d.v., nu prea seamana ceea ce canti tu cu ceea ce ai vrea sa para. ca sa nu mai avem discutii, promit ca de cate ori vei mai posta vreo melodie nu voi mai interveni. Nu-i problemã . Dimpotrivã ! E ok. Sunt binevenite, din punctul meu de vedere, aceste remarci. ( Un ºut în fund/ Un pas în fațã ! nu ? )
Gorel Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 @gorel, continua, te rog. Prefer sa spuna cineva odata numele riffului Nirvana pus de mine, ca @maur n-a lamurit pe nimeni.
lefmir Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 (edited) Prefer sa spuna cineva odata numele riffului Nirvana pus de mine, ca @maur n-a lamurit pe nimeni. drain you? L.E. : sau poate about a girl...ce-a zis maur era bine.ca oricum toate seamana la Nirvana Edited October 7, 2010 by lefmir
Gorel Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 drain you? L.E. : sau poate about a girl...ce-a zis maur era bine.ca oricum toate seamana la Nirvana Da, nu e niciuna din alea. Daca nu stiti nu mai comentati aiurea in tramvai.
Les Paul 1960 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Da, nu e niciuna din alea. Daca nu stiti nu mai comentati aiurea in tramvai. Ba da, toate seamana la Nirvana, si eu am vrut sa raspund primul dar nu stiam numele la melodie. Si melodiile seamana datorita stilului lor de a canta (acorduri , etc).
lefmir Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Daca nu stiti nu mai comentati aiurea in tramvai. Nu comentam aiurea in tramvai, incercam sa ghicesc prea-corect-executata ta melodie...vreo problema?
ramurel Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Scuze, bãieți ! gss.mp3 Hint 1 : Al doilea nume de "alint" al chitãrii sale este "Bãtrâna Doamnã" ºi are o nuanțã de roºu mai special...
Gorel Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Hint 1 : Al doilea nume de "alint" al chitãrii sale este "Bãtrâna Doamnã" ºi are o nuanțã de roºu mai special... Queen - Tie your mother down. Dar explicati-mi si mie ce pisici se intampla.. nu trebuia sa ghiciti melodia mea sau trebuie sa trag un pui de somn?!
ramurel Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Queen - Tie your mother down.Dar explicati-mi si mie ce pisici se intampla.. nu trebuia sa ghiciti melodia mea sau trebuie sa trag un pui de somn?! Da! Sã mã scuzi cã m-am bãgat ! Mai dã hinturi ca sã "meargã" treaba, n-o lãsa aºa... ªtiu cã sunt cunoscãtori de Queen care s-au oprit la Freddie ºi nu-l plac pe PR, dar fanii adevãrați ºtiu cã “Show must Go On”
Gorel Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Da! Sã mã scuzi cã m-am bãgat ! Mai dã hinturi ca sã "meargã" treaba, n-o lãsa aºa... Pai melodia mea e de pe un bootleg...
lefmir Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Gorel, scuza-ma... Intro invatat dupa ureche...n-am gasit tab niciunde, sper sa fie cat de cat corect... Export.mp3
lefmir Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 (edited) Gorel, scuza-ma... Intro invatat dupa ureche...n-am gasit tab niciunde, sper sa fie cat de cat corect... Hint: 1)O canta live in 1969 la ultimul lui concert. 2)Daca cautati versuri primiti rezultatul: "it's an instrumental" . Edited October 10, 2010 by lefmir
ramurel Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 (edited) Hendrix- ...Train A'coming Edited October 10, 2010 by ramurel
lefmir Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Hendrix- ...Train A'coming Hendrix, intr-adevar, dar nu "Hear My Train A Coming"...Albumul care contine ultimul lui concert e "The last Experience", melodia mai apare pe "South Saturn Delta", pe "War Heroes"; live pe "Live at Winterland 1968".
MardukGX Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Prea multe indiciiARGHAFAHGHAHRHAFHGHASHGHHHRHTAJ. Cred ca e Tax Free.
Recommended Posts