www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest hututui
Posted
(lookin'up for) big Love

big_love.mp3

un titlu mai potrivit pentru piesa asta nu cred ca exista.

(daca asta intelegi prin iubire, inseamna ca iubesti sincer si cu pasiune :) )

imi place piesa ta, are mesaj, melodicitate, aproape tot ce ii trebuie. zic aproape deoarece eu as mai fi adaugat un pad de clape, discret, in a doua parte a piesei-asa "iubesc eu" :) . oricum felcitari, o surpriza placuta la ora aceasta din noapte (la care am fost trezit de un membru al familiei, nascut din sentimentele pe care tu le-ai transpus foarte frumos in sunete. :)

bravo, mai stept piese!

Posted (edited)
un titlu mai potrivit pentru piesa asta nu cred ca exista.

(daca asta intelegi prin iubire, inseamna ca iubesti sincer si cu pasiune :) )

imi place piesa ta, are mesaj, melodicitate, aproape tot ce ii trebuie. zic aproape deoarece eu as mai fi adaugat un pad de clape, discret, in a doua parte a piesei-asa "iubesc eu" :) . oricum felcitari, o surpriza placuta la ora aceasta din noapte (la care am fost trezit de un membru al familiei, nascut din sentimentele pe care tu le-ai transpus foarte frumos in sunete. :(

bravo, mai stept piese!

LOL :) este FleetwoodMac. Iar varianta acustica (insa cu voce solist) este pe albumul "Dance" (cred).

de aceea nu exista nici un fel de pad. Sunet pur 1 acustica+1electrica.

@Elethan: Sunt fan.

Multumesc pentru aprecieri.

Edited by dgeekoo
Guest hututui
Posted

da, nu am ascultat fleetwood mac. oricum , bravo pentru abordare, o sa caut si originalul.

• 8 months later...
Guest ilicata
Posted

Foarte misto interpretarea!!!!

• 2 months later...
Guest arosulescu
Posted

foerte misto ambele ...bravo

Posted
Beton, nene Gicule! :)

Numa' sopteste-i vocalului sa nu mai "improvizeze" in engleza. :)

raspund in doua cuvinte: KO REKT!

@BloX

Chitarele acustice din backing? In backing asa cum se vede in Video este o singura chitara acustica facuta de mine. Mai este un bas si o toba.

Nu exista alte suprapuneri....

ah.. stai ca acum am inteles: te referi la Big Love. Da si acolo tot un singur shot (adica o singura chitara acustica facuta de mine). Nici aici nu exista suprapuneri.

Posted
ah.. stai ca acum am inteles: te referi la Big Love. Da si acolo tot un singur shot (adica o singura chitara acustica facuta de mine). Nici aici nu exista suprapuneri.

Atunci joooos palaria, am avut senzatia ca e un backingtrack si ca tu improvizezi cu electrica.

Pentru sunetul ala de acustica si interpretare n-am cuvinte. Suna prea bine.

Mult :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...