Guest zandelu Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 frumos, frumos, sa-l stapanesti sanatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 (edited) Hihi, nu imi vine sa cred, am cel putin pt moment 2 basuri (ala frumos natur e cam la vanzare ) Edited November 25, 2006 by gicacontra Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAY5 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Hihi, nu imi vine sa cred, am cel putin pt moment 2 basuri (ala frumos natur e cam la vanzare ) pai de ce vrei sa vinzi muzikmanul?????????? eu numa ce lam vindut pe al meu shi acum tre sa cumpar altu astept noua editie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 pai de ce vrei sa vinzi muzikmanul?????????? Ray5, ma uimesti.. ala nu e Music Man... In alta ordine de idei... hai sa ma "afisez si eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 (edited) pai de ce vrei sa vinzi muzikmanul?????????? eu numa ce lam vindut pe al meu shi acum tre sa cumpar altu astept noua editie Hihi, indeed, ziceam ca il vand pe cel natur, MM-ul e proaspat luat Chiar, sa ma halesc putin, cu cat ai dat RAY5 MM-ul ? Nu stiu de ce, dar nici nu sunt instiintat de reply la topicuri unde am zis ceva Edited February 16, 2007 by gicacontra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seraphx Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 bag si eu o poza cu jucariile mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 ala e warwik sau rockbass? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 ala e warwik sau rockbass? Sau grosman ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 e rockbass, scrie in profilu omului la scule, vedeti daca nu cautati inainte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 damn... ce idee geniala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 Niste poze relativ recente de la ultimile concerte Rising Shadow. Basul este acelasi... Jumatate sunt din Clubul Hush-Hush (Brasov) iar cealalta jumatate din Utopia (Bucuresti). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAY5 Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Ray5, ma uimesti.. ala nu e Music Man... In alta ordine de idei... hai sa ma "afisez si eu... da vad dar iel a zis ca al vinde pe ala frumos .......nu celalalt (pricepi?) Ray5, ma uimesti.. ala nu e Music Man... In alta ordine de idei... hai sa ma "afisez si eu... muzicmanul e tot natur uitate bine ca nu e vopsit ci e lacuit de aia e transparent se vede lemnul din care e facut iar vopseaua pe capul grifului e o optiunenu sint toate vopsite nu mai daca il comanzi(cu plata) Hihi, indeed, ziceam ca il vand pe cel natur, MM-ul e proaspat luat Chiar, sa ma halesc putin, cu cat ai dat RAY5 MM-ul ? Nu stiu de ce, dar nici nu sunt instiintat de reply la topicuri unde am zis ceva lam dat cu 1500e era cu 5 corzi cautal undeva mai in spate shi ai sal vezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kain Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 1. Poza numarul 4 nu este editata ci din alt loc facuta si...2. Basul nu mai exista ! Acum am un Grosmann de mai mare frumusetea. Are si doza pasiva ca la Fender si 2 active. Suna super bine. L-am postat la subiectul cu chitarile Grosmann dar o voi face si aici. Fluffyone, sorry, l-a luat altcineva. Pun pozele si aici cu toate ca nu-s cine stie ce bine facute... Cum pun mana pe o camera mai desteapta revin. Edit: dozele inca mai aveau tipla pe ele cand am facut fotografiile. Acum am scos-o. Ce bass este acest? arata ca un Ibanez! nu am mai vazut, cine face? poti sami dai informatie despre...? ma uit ca la voi numai cele mai bune base!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAY5 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ce bass este acest? arata ca un Ibanez! nu am mai vazut, cine face? poti sami dai informatie despre...? ma uit ca la voi numai cele mai bune base!!! salut omule ce faci???????? imi, place avatarul tau dar problema e ca eu am acelas avatar pe alte site-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Cand am lansat topicul acesta nu ma asteptatm sa aibe atatea "replies"uri (201) si vizualizari (6.721) ! Eh, ce sa zic, m-am simtit pentru cateva secunde si eu un pic util acestui forum. Si daca tot m-ati gasit pe aici, sa stiti ca nu am venit degeaba, ci cu cateva poze proaspete. Noua mea jucarie in "persoana" domnului Spector Legend 4 Custom... ...doza piezzo ...EMG - HZ ...un grif minunat ...hardware auriu, pentru ca deh... e Spector Legend 4 Custom si nu Classic... (asta aviz carcotasilor) ! Urmeaza, logic... si pozele de grup... Am reusit in sfarsit sa le fotografiez pe toate in splendoarea lor. Aparatul nu este cine-stie-ce... mai degraba ceva de jucarie gasit la ofertele din marile supermarketuri. Aseara am pus mana si pe un procesor de rack de la Behringer care daca stii cum sa-l setezi, face minuni. Este vorba de Virtualizer DSP 2024P, un fel de "scula" buna la toate... Acum nah, dac-o legi la un head bazat... ca altfel... (ma abtin) ! V-am tzucat... si ne mai vedem pe aici... Ah, si nu in ultimul rand... MULTA VIATA ACESTUI FORUM... sa mentina topicul "treaz". Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 sa`l cantzi sanatos cataline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Multumesc man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Bravo ba nebunule... ce te-ai dotat. Respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted March 12, 2007 Author Share Posted March 12, 2007 Stai asa ca e posibil sa-mi mai iau unul pentru frecush la repetitii... Dar nu sunt sigur acum... Oricum, sa te astepti sa-ti dau o comanda de corzi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Wow Cataline, m-ai spart! Arata beton! Mai ales Spectorul ala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seraphx Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 sa trec si eu pe aci cu noua mea achizitie, un Yamaha BB-STD 1983 asamblat in japan si neck custom Warmoth USA, doze Sadowsky, yeah i know i'm one lucky guy, am pus si un sample cu basu cum suna test_higher_ground_yamaha.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 Bre Bogdane... cred ca tu ai luat sampleul asta de pe net, ca prea suna bine ! Eh, lasand gluma la o parte... pentru ca stiu ca asta este soundul basullui... Nu iti pot spune decat... > Felicitari man, am impresia ca ai spart pe multi basisti cu noua achizitie... Sau mi se pare mie ? P.S. Stii unde ma gasesti cand te hotarasti sa-l mariti, ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seraphx Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 da man sigur, te-am trecut pe lista ( sa stii ca e cam lunga ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 Ihi, capisci sa traiti, dar sa vezi ce foarfeca lunga am eu pt list aia a ta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ihi, capisci sa traiti, dar sa vezi ce foarfeca lunga am eu pt list aia a ta ! 'tu-va-n bashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 Heheeee.. mai traiesti domnu' Malex ? Tot in Berceni pe langa Selgros ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ringo Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Bass-ul meu este un HB 400 activ de la Thomann sunt foarte multumit de el.Momentan este tot ce imi pot permite.desi am vazut aici niste bass-uri aici de m-au lasat picioarele....... Inca nu am poze cu el dar o sa pun cateva cat de curand> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeatH Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 e bun de ceva Harley Bentonu' ala? voiam sami iau varianta fretless dar nu stiam ce-i cu el.....cum suna? cum l-ai adus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wickerman Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 (edited) Noul meu bass, luat de la user Eldrian, colegul meu din liceu (Adi de la 11C pentru prieteni. Salut Adi ). Copie de Fender P-Bass marca "Puldin", cu acele doze split single coils de Precision Bass plus una de Jazz Bass. Corzi Fender Roundwound de .040... Nu e chiar cine stie ce scula, dar tonul e chiar frumos. Mie imi place . Imi place in special finnish-ul natural in dungi. Makes it look sexy Edited April 29, 2007 by Wickerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 e frumusel basul, daca suna pe placul tau e si mai bine cat ai dat pe el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts