www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ringo

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    ------

Other Information

  • Band
    Octopus
  • Gear
    Fender Stratocaster Highway One(USA),Marshal AVT50 amp,Roland CUBE20Xamp,SCN pickups,Fender strings,Tech21 SansAmp Character Series California Amp Pedal .

Ringo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 450 RON Localitate: CRAIOVA Contact: 0769741661 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Roland Cube 20 X ca nou cumparat de la Guitar Shop,suna si merge excelent,nu am cantat la el de mai mult de zece ori si atunci in casa .Cateva specificatii :2 canale unul JC CLEAN si celalalt amp-models include Acoustic, Overdrive, Distortion, Metal, Metal Stack, and Tube Drive. 3 benzi de EQ BASS,MIDDLE,TREBLE,volume separate pe fiecare canale iar pe canalul de drive are si Gain.Efecte (CHORUS, FLANGER, PHASER, TREMOLO), DELAY/REVERB,TUNER P.S va rog sa scuzati praful de pe el, nu am mai avut timp sa-l sterg.
  2. Ringo

    Echipament

    Echipamentul meu suna cam asa: bass HB400TBK 4-string,doua doze una JB si una PB,active Electronic, mapleneck with rosewood fingerboard, Saddle width. 24 Frets, Scale 86cm, Basswood body, die-cast machine heads, chrome Hardware, colour: transparent black ,un efect Korg AX3B de care sunt multumit,am avut si un Digitech PB80 pe care l-am vandut.Ca amp. am un home made combo de 60watti cu dif de 15'care suna destul de binisor.
  3. Pana la urma totul tine de exercitiu,desi cred ca e mai simplu de facut chitara si voce decat bass si voce.Sunt totusi cativa basisti care sau descurcat foarte bine cu bass-ul si cu vocea ,Geddy Lee, Sting.......... :)
  4. Ringo

    Corzi De Bas

    Incearca VINCI eu am de un an de zile si inca suna ca la inceput,si nici nu sunt atat de scumpe 60ron.Fender nu iti recomand mie mi-au ruginit pe bass si suna foarte infundat.
  5. Generatia noua de efecte de la Digitech RP250 sau RP350 suna foarte bine.Am inteles ca au schimbat algoritmi de modeling din procesor si suna mai bine decat seria veche.Daca vrei sa auzi cum suna dai un klick aici :http://www.musiciansfriend.com/product/DigiTech-RP250-Multi-Effects-Pedal?sku=156607.Eu zic ca suna mai bine decat AX 10G-ul a avut un prieten si nu a fost multumit deloc de el.
  6. Daca inca nu te-ai hotarat ce efect sa-ti cumperi,inainte sa dai bani pe altceva dai cu urechea pe noua serie de procesoare scoase de Digitech,seria RP250 sau RP350.Am avut ocazia sa cant pe unul si am ramas uimit ce diferenta de sunet este intre seria veche si astea noi.Si sunt si mai ieftine decat GT6 sau Pod-urile,iar diferenta de sunet nu este atit de mare.
  7. Bass-ul meu este un HB 400 activ de la Thomann sunt foarte multumit de el.Momentan este tot ce imi pot permite.desi am vazut aici niste bass-uri aici de m-au lasat picioarele....... Inca nu am poze cu el dar o sa pun cateva cat de curand>
  8. Dude , you got the blues !!!!!!! Big time !!!!!
  9. pai da,cu Markus la chitara era de asteptat sa fie o piesa instrumentala...
  10. Ringo

    stufstock

    ...........................
  11. Ringo

    stufstock

    are cineva idee unde si cum se fac inscrieri la festivalul stufstock de anul asta ??
  12. ...stie cineva un soft free pentru desenat scheme electronice ?!?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.