StratMan Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Femeile necasatorite se impart in trei categorii:1. Inca necasatorite;2. Deja necasatorite;3. Din nou necasatorite. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Se intalnesc doi betivi de dimineata: - Ai luat micul dejun, astazi? - Nu, nici macar o picatura... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 - Iubițel, crapă puțin geamul că e așa de frumos afară !- OK , draga mea ...- Nu cu ciocanul, boule! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Pentru o seară între băieți, niciunul nu s-ar gândi să cumpere Fanta, fursecuri sau chec. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Bac 2016! Mulți elevi au venit cu părinții la afișarea rezultatelor, ca să le citească și lor notele. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Olteanca, la 2 noaptea, il zgaltiie pe oltean in somn:- Scoala, ma Boule, scoala, scoala...!Olteanul, ametit si tulburat, cu ochii umflati de somn si de tuica:- Ce e fa, ce s-antamplat?- Cum poti sa dormi, ma Boule, cu un salariu asa de mic...? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Udrea a reuşit să-l aducă pe Bute în ţară pentru a doua oară: “Am venit s-o bat!” 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 - Mama, unde mi-e tricoul cu Dinamo?- L-am spalat, e afara pe sarma, la uscat.Se duce microbistul bucuros in gradina dar gaseste tricoul pe jos, in noroi.- Mama, de ce e tricoul pe jos?!- Lua-i-ar dracu‘ de hoti, iar ne-au furat carligele de rufe! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 I: Cum tine un canibal cura de slabire?R: Mananca pitici. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 I: Care e diferenta intre un ginecolog miop si un caine de vanatoare?R: Ambii au nasul umed. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 - Prostuțo, de ce plângi că ai mărimea 1 la sâni?! … Uite ce picioarefrumoase ai… mărimea 44! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 - Cum se scapa de boala vacii nebune???- Prin divort!!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Suna telefonul acasa la Bula si raspunde el, dar in soapta: - Alo, da!- Bula, tu esti?- Da, ce s-a-ntamplat?- Pai vroiam sa vorbesc si eu cu tatal tau, e acasa?- Da, dar are treaba. E ocupat aici cu politia. - Cum cu politia?... Bine, dar mama ta este?- Da, e si ea aici cu politia, salvarea, zise Bula tot mai in soapta. - Da' ce se-ntampla acolo, ma? Dar macar bunica-ta nu e ocupata?- Nu, ca e si ea tot cu pompierii, salvarea, politia, paza (zise foarte incet).- Ba, dar ce-i acolo la tine, ma? Ce fac toti aia?- Pai... ma cauta pe mine… 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 - Marie, esti virgina?- Inca nu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Obosit, plouat şi înfometat. Noroc cu un maidanez care m-a alergat vreodouă sute de metri ca să ajung mai repede acasă. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Aseară i-am oferit nevesti-mii orgasme multiple.Două pe țâțe și unul pe abdomen. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 - De unde poti culege ciuperci, indiferent de vreme?- De pe centura. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Mergând pe stradă, o blondă vede la câțiva metri in față, o coajă de banană. Cu ochii-n lacrimi și vocea stinsă:- Dă Doamne să nu-mi rup tot mâna stângă... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 - De unde poti culege ciuperci, indiferent de vreme? - De pe centura. Sau de la strandul Apollo din Baile Felix. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 La scoala, profesoara ii zice lui Bula:- Asculta, cum de aud numai lucruri negative despre tine: bei, fumezi, esti afemeiat. Nimic pozitiv nu ai in tine.- Ba da, doamna profesoara, sunt seropozitiv. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 – Fiul meu, azi e cea mai frumoasă zi a vieții tale!– Dar bine, tată, abia mâine mă căsătoresc…– Tocmai de aceea! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 I: De ce isi dau barbatii un nume pu#ii?R: Ca sa ste de cine le e condusa viata... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 - Ospătar, ciorba asta se presupune c-ar trebui să conțină și pește, din moment ce-i ziceți „pescărească”...!- Sigur, șefu...iar tochitura moldovenească ar trebui să conțină moldoveni tocați... sau cum? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Eu cred în dragoste la prima vedere, dar știința o numește ... erectie! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Sotia s-a suparat asa de tare pe mine, incat a postat pe Facebook: "Gigi o are mica!". Dar m-am simtit razbunat din plin cand maica-sa, surorile ei si cele mai bune prietene au comentat: "Stim!". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Mitică vine acasă foarte târziu şi uşor ameţit. In prag, nevasta cu facaletul. Mitică exclama: - N-am mai văzut aşa ceva! La orice oră ar veni omul acasă, tu n-ai decât plăcinte în cap... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Doi ginecologi, intr-un restaurant cu spectacol varieteu. Dispozitie - zero. Unul catre altul:- Oare asta e varieteu???- Mda...Abia astept sa merg la serviciu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 In ultimul timp, a crescut numarul femeilor care conduc offroad. Bineinteles, nu intentionat! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Birzu Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Crocodilul îl sună pe dinozaur: -Auzi, te-a sunat unul Noe? -Nu -Nasol. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 – Alo, pot vorbi cu domnul doctor Ionescu? – Nu puteţi, zise fetiţa medicului, tăticul e la spital, efectuează o apendictomie. – O apendictomie? Dar tu ştii ce înseamnă asta? – Sigur că da, cam 300 de lei… 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts