StratMan Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 - Marie, tie ti-ar placea sa fii barbat? - Da, mai Ioane. Da' tie? 3
StratMan Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Sexul cu nevasta-mea s-a depreciat precum Coca-Cola. "Cocaine", "Caffeine", "Light", iar acum "Zero". 3
StratMan Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Deosebirea intre un chirurg, un ginecolog si un internist: 1. Chirurgul taie si pac, scoate o suta de euro. 2. Ginecologul doar baga doua degete si scoate o suta de euro. 3. Internistul se apuca sa caute peste tot: unde dracu e suta aia de euro? 2
StratMan Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Un blogger isi cumpara o femeie gonflabila. Ajuns acasa, se uita la data fabricatiei: “8 decembrie 2015″. - Offff… Iar o sagetatoare… 2
StratMan Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 La dispensar, undeva, in Apuseni :- Auzi, bade Ioane, cum se explica ca dv., motii, aveti copii multi, frumosi si sanatosi?- Apai, dom' doftor,... noi pruncii ni-i facem sânguri! 4
StratMan Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 (edited) Doua prietene stau de vorba: - Draga mea, am auzit ca divortezi! - Este adevarat! - In cazul acesta, ti-as putea recomanda un avocat bun. - Iti multumesc, draga mea, dar, deja, mi-am gasit un inginer simpatic! Edited October 6, 2016 by StratMan 3
Posho Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Am facut stand-up intr-o cofetarie si s-a luat un hecler de mine. A zis ca cica eu n-am vazut savarina in viata mea. Eu am incercat sa fiu diplomat dar el tot insista, asa ca m-am luat de prietena lui care era negresa si i-am zis sa-mi tiramisugã pișcotu.Situatia devenise tensionata da' publicu a crezut ca-i blat. In fondant, era vina lui, ca el incepuse. I-am mai zis cateva de mă-sa si aluat foc. A incercat sa ma taie da aveam lamaie la mine. M-am prefacut lovit totusi si am inceput sa gem chiar daca ma faceam de cacao.Cineva a strigat: Bezea ca vine politia! A dat sa fuga rahatu da l-am prins de nuci si a inceput sa-i curga sirop pe camasa alba ca zapada. Avea mousse la gura si zicea ca ma prinde el si ca-mi da mure.De nervi am dat-o in glume rasiste. Fiind mai ciocolatiu tipul, i-am zis ca "Daca mai traia Hitler va carameliza pe toti!". El a zis ca face parte din mafia napolitană si ca e nepotul lui Panettone. Raffaello Panettone. I-am ras in fata si i-am spus sa nu-mi vândă mie gogosi din astea.La final, de suparare, am furat o sticla de vin demidulce si am plecat acasa. Clar nu eram in apele mele ca eu de obicei fursec. Thx, Assero 3
StratMan Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 - Iti spun in modul cel mai serios sa mai lasi alcoolul, daca vrei sa-ti mai ramana intreaga si bucatica aia de ficat pe care o mai ai in tine...imi zise doctorul, privindu-ma fatis.- Ia nu ma mai aburi atata, doctore, ii zic...Mereu imi spui asta cand vine randul tau...Mars in puii mei si mai comanda doua beri!...Repede! 1
StratMan Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Îmi place modul în care acest suc de portocale adaugă vitamine şi calciu pentru vodca mea. 1
StratMan Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Cine poarta vesta antiglont, sa nu se mire daca e impuscat in cur. 3
StratMan Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 E foarte greu să aștepți ca persoana potrivită sa apară în viața ta… mai ales când cea nepotrivită arată al dracului de bine! 2
StratMan Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Dacia intră pe piața din Orientul Mijlociu cu un nou model de mașină-capcană... 2
StratMan Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 - Nenorocire ! Am o nevasta tanara care-i mereu bolnava.- Asta nu-i nimic. Eu am una batrana care-i sanatoasa tun... 2
StratMan Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Casierul sinagogii rămăsese fără nici un bănuţ cu care să ajute pătura săracă. Nici în cutia de ajutorare a săracilor nu se mai introduseseră de mult bănuţi. A doua zi dimineaţa, puse pe uşa sinagogii o înştiinţare: - O femeie căsătorită din cartier are o legătură cu un bărbat necăsătorit. Dacă până mâine dimineaţă nu apare o bancnotă de 100$ în cutia săracilor, voi fi nevoit să-i dezvălui numele. A doua zi, a găsit în cutia săracilor 30 de bancnote de 100$, plus una de 50$, cu un bilet ataşat: “Amână până mâine, ca să fac rost de bani!” 1
StratMan Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Comentariul ei, dupa noaptea nuntii:Englezoaica: - John sper ca mi-am indeplinit perfect obligatiile conjugale...Nemtoaica: - Hans, fa-mi o cafea ... sau nici asta nu poti?Frantuzoaica: - Pierre, da-mi un pahar de sampanie sa-mi clatesc gura...Poloneza: - Tadeusz, daca si data viitoare o sa fie la fel, ma duc la Sibiu, in Romania...Romanca: - Ioane, Ioane ... daca si salariul l-ai avea tot asa de mare ... 1
StratMan Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 CFR, ofertă specială de Black Friday: întârzieri cu 20% mai mici! 2
StratMan Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 5 paşi către un corp de invidiat : paşii trebuie să fie mărunţi, pentru ca persoana care deţine corpul de invidiat să nu creadă că te grăbeşti. 4
StratMan Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 - Care sunt efectele negative ale consumului de bere?- Pe masura ce o consumi, are tendinta sa se termine. 5
StratMan Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Iohannis a cerut transformarea Parlamentului bicameral în Parlament unicameral, dar, în ritmul în care se fac arestări, cred că în scurt timp vom avea un Parlament semicameral. 1
StratMan Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Noul şef îi adună pe subalterni şi le spune:- Iată planul de lucru, săptămânal:Luni e o zi grea. Lunea nu lucrăm.Marţi, ne pregătim de lucru!Miercuri e miezul săptămânii...Miercuri muncim pe rupte, aţi înţeles?!Joi, ne odihnim după miercuri.Vineri, ne pregătim pentru weekend.Sâmbătă e zi de baie, grătare şi excursii. Duminică, ne odihnim pentru săptămâna care urmează.Apoi, de la capăt: luni e zi grea, marţi, ne pregătim de lucru şi miercuri iar lucrăm! Vreo nelamurire?- Şefu'... adică... o să muncim în fiecare miercuri?! 2
StratMan Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Un incepator isi rupe piciorul pe partia de ski.- Am progresat ceva totusi, spune el brancardierului, anul trecutmi-am rupt piciorul in timp ce coboram din tren. 2
StratMan Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Bula se apropie de o colega de clasa si ii spune: - Poti sa imi dai fotografia ta?? - Da' ce, nu poti dormi fara sa te uiti la mine?? Ma iubesti asa de tare?? - Nu. Pur si simplu, colectionez pokemoni!!! 2
StratMan Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 - Poti sa-mi dai costumul tau negru? A murit bunicul. Dupa 2 saptamani: - Ai putea, te rog, sa imi aduci costumul? - Imposibil. E pe bunicul. 2
StratMan Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) Infiltrarea ofiterilor SRI in activitatea scolara va fi oprita, dupa ce s-au descoperit mai multe cazuri la bac in care SRI-stii sau mituit intre ei. Edited October 11, 2016 by StratMan 1
StratMan Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 - Mama, tata!- Ce e fiule?- Am lasat-o pe o fata gravida!!!- Ceeee? Cuuuum????- Am glumit, am luat un 3 la matematica...- Ah! Chiar ne-ai speriat!
StratMan Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 MAXIMA ZILEI:Romanii, oameni incercati de-a lungul istoriei, se clasifica astfel:- optimisti: invata engleza, germana si franceza;- pesimisti: invata rusa si maghiara;- realisti: invata sa traga cu arma. 3
Popular Post drrond Posted October 12, 2016 Popular Post Posted October 12, 2016 Micul Einstein se juca de-a v-ati ascunselea cu micii Newton si Pascal. Se pune Einstein si incepe sa numere. Pascal fuge si se ascunde intr-un tufis, iar Newton deseneaza un patrat cu latura de 1 m chiar langa Einstein si se aseaza in fund in mijlocul lui. Einstein termina si se intoarce, il vede pe Newton chiar langa el si ii striga: - Te-am vazut Newton, urmezi sa te pui!! - Ba nu, ai vazut un Newton pe un metru patrat, deci l-ai vazut pe Pascal. El se pune! 10
StratMan Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 I: De ce ştiu blondele să cînte frumos? R: Un cap gol are o acustică mai buna. 1
Liviu.Pop Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Micul Einstein se juca de-a v-ati ascunselea cu micii Newton si Pascal. Se pune Einstein si incepe sa numere. Pascal fuge si se ascunde intr-un tufis, iar Newton deseneaza un patrat cu latura de 1 m chiar langa Einstein si se aseaza in fund in mijlocul lui. Einstein termina si se intoarce, il vede pe Newton chiar langa el si ii striga: - Te-am vazut Newton, urmezi sa te pui!! - Ba nu, ai vazut un Newton pe un metru patrat, deci l-ai vazut pe Pascal. El se pune! m-am c***t pe mine de räs 2
Recommended Posts