kiske13 Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Salut. Puteti recomanda un adeziv gen superglue ca si Titebond Instant care nu se albeste!? Caut ceva mai accesibil ca Titebondul.
FiveseveN Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Dacă trebuie transparent epoxy e cam singura opțiune: https://www.dedeman.ro/iasi1/adeziv-bicomponent-universal-bison-epoxy-intarire-rapida-transparent-24-ml/p/5000146
lefmir Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 in primul rand: ce vrei sa lipesti cu ce? super-glue-ul este pentru ceva, rasina epoxidica este pentru altceva.
Mr_Doc Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Poxipol exista si translucid, si lipeste cam orice! Bafta!
kiske13 Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 Vreau sa umplu o crapatura minuscula pe o suprafata finisata dar nu vopsita gros. Mi-am dat seama ca superglue da rezultate estetice like shit. Am testat epoxi transparent, iese miscat cu o scobitoare.
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Adezivul tre sa intre in crapatura, nu conteaza ca e titebond sau superglue, ce e pe suprafata nu ar trebui sa fie acolo iar daca nu e lac se slefuieste. Daca e vorba de acustica ai nevoie si de niste cleats (cuomo se dice la romana) 1
Recommended Posts