www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mie unul imi place destul de mult. Are un aer glam, old school. Parca scoasa din imbracamintea celor din Def Leppard. :))

In schimb, poate treaba cu schimbatul corzilor a fost putin cam aroganta. Nu toti avem maini de bijutier sa facem asa treburi bune. Keep it up, anyway!  :respect:

Edited by Adinel Berehorschi
Posted

Pai ce sa zic... multumesc pentru aprecieri si spor la schimbat corzi.

Mai baiete. Inteleg ca esti lutier smecher, dar poate nu e cazul sa-ti permiti arogante d-astea chiar de fiecare data cand te intreaba cineva ceva. Din cand in cand poate nu se supara nimeni, dar chiar asa intr-una...
Ce sa zic, daca nu-ti place populatia generala de p-aici, nu te obliga nimeni sa iti pierzi timpul insultandu-ne. 

• Like 1
Posted (edited)

"Spor la schimbat corzi" = cat mai multe cantari, cat mai mult exercitiu, mai mult fun! Unde e aroganta aici?

Ei, chitara e in buna nota obisnuita (ok, estetica e una, dar lucratura nu cred ca indrazneste cineva s-o miriie fara sa se faca de ris) dar, scuze, replica n-a fost cea mai inspirata, zau.

La naiba, de-astea ni se intimpla tuturor si, pe net cel putin, poate iesi un haloimas complet alaturea cu drumul. Si-ar fi pacat: postarile lucrarilor tale aduna intotdeauna multe like-uri si nu sint deloc gratuite. Le adaug (aprope intotdeauna) pe-ale mele :)

Edited by Posho