walk_the_faded_line Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 am bagat si eu ceva aici,este un test pentru un preamp de microfon pe lampa Bergembier Mic100,cu microfon shure pg48.am tras o acustica ,o electrica si un solo improvizat,scuzati greselile.este alt gen de muzica decat ce practic eu,dar am zis sa incerc,si am luat 5 acorduri si da-i si fa testul. este nemasterizat sau alceva,am folosit un strop de reverb dintr-un vst numit "studio*nu mai stiu ce*"
mojazz1969 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WH3MRKcH3n4 Alaturi de Sorin Romanescu .....un proiect de 2 chitare jazz numit STANDARDS ON DOUBLE SIX
Guest JeeFo Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 pun si eu o chestie facuta aseara ..sper sa va placa..tobele sunt de la procesor jeefo___no_name_2.mp3
mojazz1969 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Shanghigh.mp3compozitie randy brecker come_rain_or_come_shine.mp3 Chorale_Woof.mp3 composed by Evan Solott Live la Sala Radio MSU bigband , solista vocala Luiza Zan ...pentru bullshit-ul chitaristic am fost raspunzator pe durata intregului turneu
TB_TM Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Revin si eu dupa 3 ani de absentza cu o inregistrare. Negativul in Fruity Loops cu tobe in Addictive Drums. TBTM___Turkish_March.mp3
Guest Baumwolle Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Oleacã de blues acustic live în sufrageria Spaicului: Oleacã de blues acustic live în sufrageria Spaicului: spyked_andreibadea_beforeyouaccuse.mp3
Bleeding Riff Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FSYO-cSwlys Cheers!
Guest Metallaru Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Pun si eu prima mea incercare de a "inchega" o piesa Am tras cu aparatul foto (in mod filmare), pe rand, ritmul si lead-ul, apoi am combinat trackurile pe pc, si am mai adaugat vreo 2 bucatele mici cu fruity loops. Tobele sunt generate de multiefectul Digitech RP 100. Nu e cine stie ce, a fost facuta mai mult din curiozitate, sa vad cum iese, asa ca n-am acordat mult timp partii de compozitie wind.mp3
Guest One^Love Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Acid Jazz / Lounge / Trip Hop, pour les connaisseurs http://soundcloud.com/tracks/search?q[fulltext]=hiperplex
Stimpson J. Cat Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Hopa si je cu o tentativa mai mult sau mai putin reusita. Maple_Leaf_Rag__cover_by_Stimpson_.wma
Guest One^Love Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Hopa si je cu o tentativa mai mult sau mai putin reusita. Marfa, domnu Stimpy!
Guest Calm Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 (edited) Solea unui amator Edited November 20, 2010 by Calm
Stimpson J. Cat Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Solea unui amator Am ascultat cu placere melodia domnului Solea. El bravo!
mojazz1969 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 In duo alaturi de chitaristul maghiar Gyarfas Istvan ,inregistrare live blues for alice.mp3
vladcalin Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Am compus si eu ceva si vreau sa va cer parerea.Ce mai trebuie pus, ce treubuie scos.Nu prea le am cu tobele si poate ca e cam sec drum beat-ul. Song1.mid
Guest Regele umbrei Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 (edited) Salutari si toate cele bune tuturor stiu ca e primul mesaj, si s-ar putea sa fi gresit locul de postat... dar de 6 luni am strans zeci de tabulaturi si de materiale si am reusit sa incropesc cate ceva, si m-am gandit sa postez pe youtube. My link In principiu este o colectie de materiale... mai este mult de pus, dar e si mult de revizuit, considerand faptul ca am facut ce am facut doar cu un fender si cu laptop-ul (si cu un fir de legatura... si adaptoare ). Sper sa va placa, si va asigur ca in curand se va mai completa spatiul liber... P.S.: nu va asteptati la un virtuos siiii... n-am tobar, basist sau voce ) Edited January 9, 2011 by Regele umbrei
Perry Masson Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Inregisrare facuta acasa cu un calculator vechi si cu programe cam vechi...astept niste pareri,critici...bla bla... 1000 lights.mp3
Perry Masson Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 (edited) Si inca una... AlexThellchild-times of darkness.mp3 Edited January 28, 2011 by Perry Masson
Stimpson J. Cat Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 @Perry Masson: ce dementa e "1000 lights". Seamana cu Sonic Mayhem sau ceva. Mai merge lucrat la ritm si la calitatea audio. In rest, mi-a placut.
Perry Masson Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 uite inca una proaspata... Stoned man .mp3
Stimpson J. Cat Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 uite inca una proaspata... La 3:38 e ceva ce mie nu-mi suna bine deloc (combinatia aia de clean-uri). Ideea e buna, oricum.
Perry Masson Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 aha stiu despre ce vborbesti...suna cam de cacao:-)) a si mai am asta in proiect ceva.mp3
Nym Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 (edited) Hey oameni buni, eu mi-s nou pe RGC dar in putinul timp de cand frunzaresc forumul am avut ocazia sa ascult niste compozitii superbe.... ma plec umil in fata voastra. Si va atasez si eu o piesa foarte draga sufletelului meu, nascuta dintr-un intro pus accidental pe reverse ) Sper sa va placa, am incercat sa fac mult cu putin, doar o chitara electrica un amp micutz si flstudio. Nym - Cry of Pandora.mp3 Edited February 17, 2011 by Nym 2
Perry Masson Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Hey oameni buni, eu mi-s nou pe RGC dar in putinul timp de cand frunzaresc forumul am avut ocazia sa ascult niste compozitii superbe.... ma plec umil in fata voastra. Si va atasez si eu o piesa foarte draga sufletelului meu, nascuta dintr-un intro pus accidental pe reverse ) Sper sa va placa, am incercat sa fac mult cu putin, doar o chitara electrica un amp micutz si flstudio. Nice nice nice ...very nice \m/
karpi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Asa ,foarte fain .macar basisti sa canta la chitara pe forumul de chitaristi .
Recommended Posts