AddRien Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Revenim cu ceva soft. O progresie simplă, numai bună pentru relaxarea de sărbători. Vă readuc aminte că puteți scurta backing-ul după bunul plac. Inspirație maximă! Sursa: While My Guitar Gently Weeps Chord Progression - Backing Track A Minor.mp3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADIDAS Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Adevarul e ca trebuie sa mai invat lick-uri si game ca sa dau bine la duel. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Cauta si tu BT-ul ptr piesa . Acesta este "dezolant" din toate punctele de vedere in afara ca nu este armonia piesei doar "inceputul" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seru Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Sărbători fericite, mă bucur pe această cale că a "înviat" de ceva timp duelul! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Cu falsurile de rigoare a iesit o putoare mare. https://soundcloud.com/mihai-vg/rgcduel105 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_hera Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Pe ultima suta de metri, m-am straduit sa particip adrian_hera_duel_105.mp3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Daca tot nu m-am invrednicit sa particip nici de data asta, vin si eu off-topic cu un solo de-al lui Prince, un tip pe care personal nu il am prea tare la suflet dar care in cazul de fata mi s-a parut de-acolo. De la minutul 3:20 pentru cine nu are rabdare, desi varianta asta mi se pare excelenta in contextul unui tribut: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts