www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gibson Lp Deluxe 1973 - Customizare & Modificare By Avatar2100

Recommended Posts

Posted (edited)

Pe mine ma uimesc chestiile acestea. Nu cred ca este vorba numai de timp pentru o astfel de lucrare si mai important decat timpul este starea de spirit. RESPECT! Aceasta lucrare arata pasiune maiestrie ceea ce un tamplar de la de la Gibson nu este sigur ca le are. 

Edited by Ezra
  • Like 4
Posted

Acesta este un template foarte precis pe care l-am facut pentru a freza cavitatea dozelor.

48_zpsn2rujmsu.jpg

Dupa foarte multa munca, am curatat toata vopseaua de pe chitara si am umplut porii cu o solutie speciala, pe baza de apa.

49_zpskb6jvfby.jpg
50_zpsafjowd25.jpg

Imi pare rau ca nu am facut o poza inainte, in USA cineva a incercat sa mai subtieze griful, dar fara a face o treaba foarte buna, a trebuit sa indrept si sa finisez griful, dupa care am creat o mica voluta (nu am vrut sa iau mult material). Pare simplu dar nu este deloc asa :)

53_zpszwm4alpw.jpg
54_zpsajbaigz7.jpg
51_zpspro8zoly.jpg
52_zpsts4bexph.jpg

• Like 5
Posted (edited)

Tastele chitarei fusesera schimbate, nu stiu de cine, dar cu siguranta nu a facut o treaba buna. La o trecere de control cu tamponul, am vazut ca radiusul fretboard-ului nu era cum ar fi trebuit, iar sloturile tastelor erau pline de epoxy :( am muncit aproximativ 2 ore doar pentru a curata 12 sloturi..

56_zpsftitth8k.jpg
57_zps559fcplv.jpg
58_zpsyvrsqcal.jpg
59_zpsb0dp5ydt.jpg

Edited by avatar2100
  • Like 6
Posted

Cel care a schimbat nut-ul a vrut sa se asigure ca este lipit "ca la carte" :) .. am avut ceva de munca sa curat tot si sa planez locul pentru viitor nut.

60_zpsnpn4ba4r.jpg
61_zps7eovjzmg.jpg

Pentru a monta noile cheite, a trebuit sa astup vechile gauri si sa ajustez locasurile in care acestea intra.

62_zpsm8umaofs.jpg
63_zpsaih3wgr9.jpg
64_zps5m6wf7yn.jpg

Dupa refretuire.

65_zpsglqgmlkq.jpg

Urmeaza nivelarea tastelor si polisarea acestora.

66_zpswbvp0ajo.jpg

• Like 5
  • 2 weeks later...
Guest ALB3RTO
Posted (edited)

Man, your the best Luthier I know!!!  :rock:  :respect:

Sună chitara de înțepenești. Foarte bine setată și ai reușit să-i dai o nuanță elegantă!  :1st:

Edited by ALB3RTO