TheZKD Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Aceasta curea de piele a fost facuta 100% prin lucru manual , fara scule electrice ( va rog sa observati cusatura manuala ) . Nu este o copie a unui model specific . 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Awesome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Beautiful! (vreau si eu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 (edited) Beautiful! (vreau si eu) Probabil va fi scoasa la vanzare in urmatoarele zile . Edited November 4, 2014 by TheZKD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Primiti si critici sau numai laude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrușcaiepuraș Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 (edited) Imi place cum in primele poze cureaua se potriveste cu modelul din gard ) De ce a trebuit sa fie cusuta de mana? La masina nu iesea mai repede si mai bine? Ar fi tare daca tot tu ai fi jupuit si pielea. Asa este? Edited November 4, 2014 by andruºcaiepuraº Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 Primiti si critici sau numai laude? Da-i bataie De ce a trebuit sa fie cusuta de mana? La masina nu iesea mai repede si mai bine? Este vorba despre mestesug si aprecierea mestesugului . Se poate face si cu masina heavy duty , dar unii prefera metodele clasice care ofera un alt tip de satisfactie dupa terminarea proiectului , eu si cei batuti in cap ca mine nu privesc la fel cele 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 Ar fi tare daca tot tu ai fi jupuit si pielea. Asa este? Am jupuit , dar nu pentru curele de chitara . Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Mie-mi plac, cred ca ai lucrat ceva acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 (edited) Da-i bataie Pot aprecia munca, timpul alocat, intoarcerea la mestesuguri, tot ce vrei tu legat de manufactura si materiale, insa personal mi se pare ca produsul final, vazut intr-o poza/vitrina (fara explicatii) arata la limita kitsch-ului. Ma refer strict la model pe care personal nu l-as alege. Cu alte cuvinte mi se pare urat(a). Edited November 4, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 Inteleg , dar gusturile nu se discuta . Daca am/avem timp vom face si altele cu alt aspect . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Am avut si eu o curea de piele, insa mi sa părut grea in comparație cu cea de pânza. Dar ai alta stabilitate la cea de piele, nu aluneca la fel de tare ca cea din material textil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted November 8, 2014 Author Share Posted November 8, 2014 Am avut si eu o curea de piele, insa mi sa părut grea in comparație cu cea de pânza. Dar ai alta stabilitate la cea de piele, nu aluneca la fel de tare ca cea din material textil. Intr-adevar , am sesizat si eu acest lucru . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts