www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pedale Si Alte Nebunii Riot Devices


Recommended Posts

@TheZKD, da este intradevar foarte interesant. Proiectul a fost realizat de Dragos de la zero pe o topologie total noua. Nu este o clona de nimic ci este un proiect boutique cu un sound specific: de la clean la un drive mai ... special. Daca esti din bucuresti, te invitam sa ii faci o proba. Deja a fost probat de Florin Giuglea (Jack Daniels aici pe forum) - ca impresii o sa il rog pe el, daca vede acest post, sa comenteze.

 

Pe langa controalele vizibile pe front-panel ampul mai beneficiaza (dotare standard) de power scaling (power-scaling nu atenuare rezistiva :) ).

 

Carcasa este realizata din placaj de mesteacan (15mm grosime), cu imbinari finger-joint, iar acoperirea cu tolex este realizata fara coltari.

 

In cazul in care ai o intrebare specifica, nu ezita sa o pui.

 

Cu multumiri,

Gabriel Tudoran

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Salut, ampul de pe cover e un amp clean/crunch single channel, cu putere 2x6V6, deci aprox 18W. El a fost proiectat de mine si este un circuit original, am avut ca scop un amp care sa aiba raspunsul dinamic si sparkle-ul unui Vox, cu un ton insa ceva mai standard, apropiat de ampurile Fender. Am lucrat ceva timp la el pina cind am ajuns la ce mi-am dorit, el este acum o platforma exceptionala pentru pedale, e ampul perfect pentru un chitarist de event sau home user, este mic, usor, suficient de puternic pt orice gig standard, are power scaling si poate fi folosit efectiv la orice volum, inclusiv noaptea in dormitor, fara sa pierzi nimic din ton.

Are un switch care face adaptarea de gain intre doze SC si HB si un switch de bright care schimba subtil prezenta astfel incit sa poti alege intre un clean mai sparkling sau unul cu mai multa prezenta foarte potrivit pt cei care cinta cu pedale de drive. Dozajul de clean/crunch se poate face atit din preamp cit si din power scaling, permitind astfel extrem de multe nuante si combinatii. Nu as fi crezut ca un amp clean poate sa fie asa challenging de proiectat, si sa imi ofere atit de multa satisfactie cind a fost gata :)

O sa vina curind niste demo-uri, insa daca cineva are chef de teste e mai mult decit binevenit, ne plac musafirii, mai ales cei carora le place sa discute despre scule de chitara.

Pretul lui in varianta actuala este de 590 Euro, si se mai poate adauga optional effects loop pe lampa pentru 50 Euro. Pretul include transport in Romania.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Unul din produsele pe care le-am pus la punct este un switcher/looper MIDI. Pentru cei care nu stiu exact despre ce e vorba, acest device permite sa conectezi un numar de pina la 6 pedale in loop-uri true bypass, pe care le poti programa in diverse combinatii, impreuna cu switching pentru un amp (canale amp, activare loop, sau ce alte functii pot fi comutate din amp) si salva totul intr-un preset pe care sa il poti apela dintr-un Footcontroller MIDI. Poti astfel sa iti programezi un switching destul de complex, iti ofera flexibilitatea unui procesor cu calitatea efectelor analogice in loop-uri true bypass, plus comanda in acelasi preset a ampului.

Device-ul nostru a fost gindit pentru rig-uri mici, are 6 loop-uri si 6 switchuri. Loop-urile sint separate in 2 grupe de cite 3, astfel se pot folosi 3 in fata ampului si 3 in bucla de efecte, sau toate 6 in serie in fata sau in bucla. Cu 6 switchuri se pot comanda ampuri foarte complexe, aici cred ca am acoperit cam orice posibilitate.

Primul produs e deja folosit de Andy de la Taine intr-un rig cu un Mesa Triple Rectifier si citeva pedale, totul comandat MIDI dintr-un sequencer sau footcontroller.

 

Pretul produsului este de 1250 lei. E disponibil la comanda, discutam pe PM orice detaliu.

 

Am atasat o scurta prezentare si o poza cu primul client :)

post-227-0-33266500-1406962055_thumb.pngpost-227-0-27333800-1406962207_thumb.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am pus de curind la punct un modul de FX Loop cu tub pentru amp-urile facute de noi si am decis sa il facem disponibil si ca produs de sine statator. Suna extrem de curat si isi face perfect treaba. Instalarea lui este recomandata doar celor care stiu cum se umbla intr-un amp cu lampi, dar este in rest extrem de simpla.

Pretul modulului este 140 lei si este disponibil la comanda.

Ne auzim pe PM pentru detalii si comenzi!

post-227-0-04087000-1407916561_thumb.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Primele comenzi pentru modulul de FxLoop au fost primite si finalizate (gata de plecare spre USA / California).

 

Ca o mica completare la ceea ce a spus Dragos mai sus: modulele vin reglate pe osciloscop pentru unity gain (daca se doreste, in locul semireglabilului se poate monta un potentiometru pentru a avea acces din exterior la volumul de Send).

 

In cazul in care se doreste, punem la dispozitie si montajul modulului in amplificatorul propriu.

 

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Un demo un pic mai detaliat pentru pedala cu tub, e un produs care a iesit excelent. O sa mai facem demouri la ea, e un produs care merita toata atentia si cred ca nu va dezamagi pe nimeni.

Costa 800 lei. Se realizeaza la comanda, cu termen de executie de aproximativ 3 saptamini. Va asteptam sa testati, sa comentati si sa comandati!

post-227-0-79473100-1415967001_thumb.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

E gata si primul Floor Loop/Amp Switcher, a iesit excelent, cine vrea sa il probeze poate sa o faca in cursul acestei sapatamini inainte sa plece spre client.

Caracteristici principale:

8 Loop-uri true bypass comutate cu relee, grupate in 2 seturi seriale de cite 4 loop-uri. Se pot astfel folosi 4 loop-uri in fata ampului si 4 in FX loop, sau toate 8 in acelasi set.

5 Switchuri pt controlul functiilor unui amp - se pot programa diverse functii ale ampului - schimbarea canalelor, activarea loop-ului, solo boost etc

16 preseturi grupate in 2 bank-uri.

Loop access mode - in cadrul fiecarui preset se poate intra in acest mod care permite acces individual la fiecare loop. Asta inseamna ca nu mai esti legat de preseturi fixe ci se pot activa efectele indepedent de preset. Ti-ai facut un preset de crunch peste care ai chef la un moment dat sa bagi un tremolo, no pb, nu faci un alt preset pentru asta, intri in loop access si pornesti/opresti tremoloul cind vrei. La final poti salva sau te poti intoarce in presetul asa cum era el salvat initial.

Avem deja in plan ca versiunea urmatoare sa aiba si MIDI out - se pot astfel programa in cadrul unui preset si schimbarea de programe la un eventual procesor sau orice alt device compatibil MIDI.

O poza cu obiectul in cauza si o prezentare a functionalitatii.

Pretul lui este de 350 Euro si este disponibil la comanda.

post-227-0-16077800-1417461537_thumb.jpgpost-227-0-11055900-1417461567_thumb.png

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.