ickxs

Newcomers
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About ickxs

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 31/07/1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  mangalia

Contact Methods

 • Yahoo
  leo_tanase

Other Information

 • Nume
  leo
 • Scule
  2 X 1983 JV/SQ- Squier Stratocaster japan, 1983 SQ-Squier Bullet One HH Japan, Washburn WI45F, Stratul suprem (partcaster) EMG DG20 pickups , 2002 Epiphone Elite Les Paul custom - japan, 1981 Schecter PT (Saturn) USA, 1981 Gibson Victory MV II, Jerry Jones Shorthorn USA, VOX HDC-77, Gibson LP Studio 2010, Marshall TSL 602, Laney lc30-112 ,Line6 Spider Valve, Yamaha THR10

Recent Profile Visitors

5,505 profile views
 1. vând Middle si neck Fender CS '56 Time Machine

  SOLD. Noul proprietar sa le cante sanatos. Multumesc RGC
 2. vând Gibson Les Paul Studio 2010

  Multumesc, nu. Incerc sa le mai raresc.
 3. vând Vox HDC 77 Sienna burst

  Se retrage momentan de la vânzare, s-ar părea ca am găsit o varianta sa o păstrez.
 4. Vand un vox hdc 77 sienna burst ca si nou. Specificatiile le gasiti pe site-ul producatorului. A costat la Thomann 1500 euro, in US -1400 USD. Nu se mai fabrica, nu se mai gaseste. Este chitara folosita cu precadere de Prince in ultimii ani si in studio si live. Muzicienii cu care a lucrat in studio spun ca Prince i-a pus sa foloseasca acelasi model. Foarte versatila datorita dozelor Coaxe cu 3 pozitii: single coil, P90 si humbucker, foarte comoda, lucrata fara cusur. Vine cu case-ul original care are o incuietoare defecta. In rest, repet, chitara e ca din magazin, a fost folosita mai putin de 5 ore adunate, numai in casa. Voi reveni cu fotografii.
 5. vând Gibson Les Paul Studio 2010

  Nu, multumesc. Am cumparat si vandut ceva fender-uri mexicane pe aici pe la sume intre 1200-1400 ron. Sincer, mi se par mult mai slabe decat squier-urile classic vibe de exemplu. Ma refer la standard nu Classic player sau alte alea.
 6. vând Gibson Les Paul Studio 2010

  Price drop, the one and only : 2600 RON, nenegociabil.
 7. vând Middle si neck Fender CS '56 Time Machine

  JB-ul a ieșit din discuție, rămân doar dozele Fender custom shop.
 8. Vand 2 doze Fender Custom Shop, middle si neck, de pe un 56 Closet Classic Time Machine. Dozele sunt facute doar pentru acest model, zic ei ca sunt hand wound si nu se gasesc separat. Daca cititi recenzii sunt si foarte laudate, nu are rost sa le mai laud eu. Doza de middle NU este RW/RP. Eu le-am folosit cu un JB in bridge pentru versatilitate si situatii cu hum. Momentan au capacele negre din considerente estetice dar sunt aproape sigur ca in cutia cu maimute am si cover-urile lor originale. Schimb eventual cu set de humbuckere, ceva paf. Mai pot pune la bataie si Seymour Duncan-ul JB trembucker din bridge daca e cazul. Una dintre doze nu mai are stickerul custom shop. S-au dezlipit amandoua, unul l-am gasit ,unul l-am pierdut .
 9. vând Gibson Les Paul Studio 2010

  Pretul este bineinteles negociabil.
 10. Vand un Gibson Les Paul Studio din 2010, cu urmele de folosinta de rigoare, chiar un pic spre relic as putea spune. Defectele sunt doar de natura cosmetica, specifice modelului, si se datoreaza fostului proprietar, eu n-am folosit-o mai mult de 3 ore adunate. Singura modificare sunt cheile Sperzel, in rest totul stock. Dozele - 490 cu 498. Taste foarte OK, de sunat suna cum trebuie. Vine cu case-ul original si un set de corzi noi. Numai bine
 11. Pret: 200 Localitate: Mangalia Contact: 0743335493 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand o chitara pentru copii - Harley Benton ST-mini BK 1/2 Semne de uzura normale pentru o chitara care apartine unui copil - cateva dinguri ,pentru cei interesati voi posta si poze. - Strap - Cablu Schimb eventual cu ceva 3/4 sau cu un delay. Cu diferenta bineinteles daca e cazul.