www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ickxs

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

9 Neutral

About ickxs

Profile Information

 • Location
  mangalia

Other Information

 • Band
  None
 • Gear
  2 X 1983 JV/SQ- Squier Stratocaster japan, 1983 SQ-Squier Bullet One HH Japan, Washburn WI45F, Stratul suprem (partcaster) EMG DG20 pickups , 2002 Epiphone Elite Les Paul custom - japan, 1981 Schecter PT (Saturn) USA, 1981 Gibson Victory MV II, Jerry Jones Shorthorn USA, VOX HDC-77, Charvel ST Custom 1989 - Japan, Marshall TSL 602, Laney lc30-112 , Yamaha THR10

Recent Profile Visitors

5,882 profile views
 1. ickxs

  vând [EXPIRAT] 4 doze single Jackson J100

  Sold !
 2. Vand 4 doze Jackson J100, single coil, Alnico V. Nu stiu sa spun daca sunt made in USA sau Japan, provin de pe un Charvel ST Custom 88-89. E destul de dificila datarea acestui model, e cu headstock de fender, nu apare in nici un catalog. Pe net e dat ca 88, in unele locuri 88-89. In 89 insa apar deja cu alt headstock. http://www.charvelusa.com/jackson_pickups.html In caz ca le vrea cineva pe toate 4 pickguardul e bonus. De retinut ca in bridge nu e un humbacker ci 2 single coil-uri care printr-un switch puteau fi folosite in paralel sau out of phase. In caz ca e cineva interesat, pentru inca 150 lei mai pot oferi si mid boost-ul activ Jackson JE 1200. Pe net se vand clone ale acestui boost cu circa 40 euro. Originalul se da si cu peste 200 $. Are firele desfacute, nu mi-am batut capul sa refac montajul, aveam un pickguard EMG DG20 pregatit pentru chitara respectiva. http://alienxnation.com/charvel-parts/jackson-je-1200 Daca le ia cineva pe toate pretul este 100 euro.
 3. Pun la vanzare un Washburn WI 45f, Corp mahon maple top, set neck mahon, taste jumbo, neck foarte subtire, comod si rapid. Tastele pot spune ca au uzura zero, e chitara pustiului meu de 12 ani care nu se prea omoara cu cantatul. Dozele sunt Gibson GEM active, niste doze pe care Gibson le-a pus pe 3 modele, suna mai mult spre burstbucker-e decat de ce stiam eu despre dozele active (emg, sd), una peste alta foarte ineresante. Chitara este interpretarea celor de la Washburn a LP-ului, lucrata fara cusur, mai subtirica, mai usurica si mult mai comoda la mana. Binding-ul si inlay-urile sunt spectaculoase. Arata si se simte ca o chitara scumpa, departe tare de Gibson studio de exemplu. A venit din fabrica cu un sistem propriu VCC, care modifica gradual, din poturile de ton, humbuckerele in sigle coil-uri si care nu era cine stie ce smecherie. Nu-l mai are, are un wiring clasic 2 volume si doua tonuri. Starea nu este "ca nou" dar nu am gasit optiunea de "foarte buna" si atat. Are ceva zagrieturi superficiale pe dos de la curea. A costat de noua 450 lire in UK acum ceva ani. Nu se mai fabrica. Un filmulet cu dozele:
 4. Este cel din acest post: Cumparat, primit, jucat cu el 15 minute si de atunci nefolosit niciodata. Am crezut ca-mi trebuie un delay dar mi se intampla tot timpul sa cred ca-mi trebuiesc tot felul de chestii si sa ma insel. Suna chiar bine si e pacat sa stea degeaba, sigur are cineva nevoie de un delay bun cu preseturi si cu un pic de noise gate bonus. Nou costa aproape 200 $
 5. Gone. Multumesc RGC.
 6. ickxs

  vând Fender strat Made in Japan

  Up pentru fosta mea. O chitara foarte buna. Mai ai dozele care erau pe ea?
 7. 500 iuro adica 2300 ron. Fara case si chei e la pret de Squier Classic Vibe chinezesc.
 8. Intrucat am fost lovit si belit din toate partile revine la vanzare. 1000 euro fix si pot spune ca aproape imi doresc sa nu se dea. Fara schimburi, daca nu aveam nevoie de cash o tineam.
 9. SOLD. Noul proprietar sa le cante sanatos. Multumesc RGC
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.