www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

breadfan

Newcomers
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  drujba

Recent Profile Visitors

4656 profile views

breadfan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. ocd 400 ron spark mini booster 100 ron wah dunlop gcb 95 - 100 ron sau 500 ron toate trei valabil in iasi
 2. Vand un line 6 g30 Am rezolvat problema cu capacul de baterie. I am schimbat cablul jack. Cel originale e la gunoi. Nu cred ca am adaptorul la retea. Trebuie sa mai caut prin casa. Il alimentam la sursa de pedale. Canti o noapte cu un set de baterii iar raza de acoperire este foarte mare. Il vand pt ca sta deagaba.
 3. Vand o pereche de casti fender fxa2 plus pre-amp Se potrivesc foarte bine , sunt comode. Le tineam toata seara si nu ma deranjau. Izoleaza bine si se aud foarte clar. le vand pentru ca nu le mai folosesc https://www.soundstudio.ro/casti-fender-fxa2-pro-iem.html
 4. Vand o placa de sunet Presonus AudioBox iTwo in stare excelenta. Vìne cu cutia originala. Cumparata de la thomann. O vand pentru ca nu o folosesc. https://www.thomann.de/ro/presonus_audiobox_itwo.htm?ref=search_prv_4
 5. Suburbanule :)) Nu tre sa permiti tu. Esti necioplit. Nu ai ce i face. Ce educatie ai tu? Is de ceva vreme pe forum. Tu nu faci bisnita meltene? Incearca sa fi corect. Omul te a corectat si ai sarit cu gura pe el Mancaul de paine :)). Este bunul tau. Pretul il decizi tu. Dar incearca sa nu faci bisnita. Ai vrajeala de bazar. Si tu ai zero feedback uri :))) ps . Nu ma deranjeaza daca primesc ban. Dar nu m am putut abtine. Este un forum cu oameni decenti. Nu pun un pret si dau vina pe android ca sa puna un pret mai mare. Si nu reactioneaz ca un meltean cand cineva incearca sa ajute cumparatorul. Multumesc si cer scuze ( nu tie meltene)
 6. Ce meltean esti. Ai scris 70 % din pretul de magazi. Nu 70% din cat ai dat tu. Si scrie destul de clar cum il cheama. Asta in cazul in care reusesti sa citesti. Spor la vanzare. Am si eu un compresor de la carl martin. O pedala foarte buna.
 7. Pret: 600 RON Localitate: iasi Contact: 0752587359 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un amp roland cube 40 xl Il vand pentru ca am nevoie de bani urgent. E valabil pana la sfarsitul lunii. Este in stare perfecta de functionare. Sper sa nu-l vand. Suna foarte bine. Are patru canale: clean - overdrive plus solo (se poate salva un preset pt fiecare canal). Cleanul e fender-ish. overdrive-ul suna foarte bine. efecte : chorus, flanger,phaser, tremolo si octaver, delay, looper reverb Revin cu poze. Mai multe detalii pe PM. Se poate proba in Iasi. Review:
 8. A plecat catre Domnul Linczing Emil. Multumesc RGC!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.