www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

breadfan

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by breadfan

  1. Pret: 600 RON Localitate: iasi Contact: 0752587359 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un amp roland cube 40 xl Il vand pentru ca am nevoie de bani urgent. E valabil pana la sfarsitul lunii. Este in stare perfecta de functionare. Sper sa nu-l vand. Suna foarte bine. Are patru canale: clean - overdrive plus solo (se poate salva un preset pt fiecare canal). Cleanul e fender-ish. overdrive-ul suna foarte bine. efecte : chorus, flanger,phaser, tremolo si octaver, delay, looper reverb Revin cu poze. Mai multe detalii pe PM. Se poate proba in Iasi. Review:
  2. A plecat catre Domnul Linczing Emil. Multumesc RGC!
  3. Big muff plus delay line 6 echo park 450 ron
  4. Pret: 350 RON Localitate: Iasi Contact: 0752587359 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand un delay line 6 echo park. Suna foarte bine. Pedala este stereo. L-am folosit 3 ani. Nu am avut probleme. Are tap tempo(apesi usor pe pedala) pt on/off apesi putin mai tare. Ledul indica tempo-ul si cand pedala este inchisa O vand pt ca am primit un flashback. Line 6 delay + big muff modat 450 ron
  5. Pedala este cumparata de pe forum de la userul sorin65 contine placa de baza originala EC3003-A NYC 2000, made in USA, in alta carcasa, plus urmatoarele modificari: - 7 tranzistoare BC109C in loc de cele 4 originale 2Nxxx - un potentiometru LOW care se ocupa de factorul de atenuare al mediilor - pozitia minima echivalenta cu mufful original / pozitia maxima - raspuns aproape flat, pentru a te scoate in mix - un switch si alt potentiometru care permite un raspuns dinamic pe medii, cu curba de medii practic neatunuata in pozitia maxima a potentiometrului HIGH - circuitul de fapt "intoarce" curba de medii atenuata a muffului original in pozitie inversa.
  6. Pret: 200 RON Localitate: Iasi Contact: 0752587359 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand un big muff modat cumparat de pe forum. E pus in alta cutie si mai are un footswitch care nu mai stiu ce face. Eu il tin deschis.cu acest mod taie mai bine in mix. Vand pedala pentru ca nu-s fan fuzz. Schimb cu line 6 m5 sau lampi 6l6 Pm pentru detalii. Revin cu poze si detalii despre mod.
  7. Pret: 500 RON Localitate: Iasi Contact: 0752587359 Link producator: http://www.mpamp.com/factory-pedals/mighty-red-distortion-factory-pedal-2/#tab-id-1 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o pedala mad professor mighty red distortion. Pm pentru mai multe detalii. Revin cu poze
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.