www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Zdranganitorul_fara_minte

Active Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Campulung Muscel

Other Information

  • Band
    Free Spirit
  • Gear
    Ibanez FP300FX,Aria AF-15, Washburn Bad Dog ,ZoomG1X si cabluri ibanez

Recent Profile Visitors

4345 profile views

Zdranganitorul_fara_minte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Cumpar gat, preferabil stare buna, fara freturi tocite.
  2. Salut, ma intereseaza, daca vrei sa vorbim PM me.
  3. Salut, ma intereseaza chitara, PM me daca vrei sa vorbim.
  4. Daca o aveti va rog postati, eu am gasit asta http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=3132 Dar cu solo si etc. Multumesc!
  5. afis festival. vineri 26 august 2011 , concert in aer liber, intrarea libera.
  6. Ideea este urmatoarea, concert de amatori in aer liber la tara , in prima parte vor fi interpreti de muzica folk iar in a 2a muzica rock. Cine doreste sa participe, sa ma anunte, voi reveni cu poze (scena este amplasata intr-o gradina langa un lac).
  7. In judetul Arges, la 5 km de orasul Campulung Muscel, in curtea scolii din Comuna Bughea de Jos. Alaturi este si o zona de camping.
  8. OLD GUITAR FEST" Festival de muzica folk si rock destinat celor care stiu sa aprecieze simplitatea cantecelor de munte, trairile so consacratii artisti ai muzicii folk, solo-ul de chiatara, in definitiv muzica buna. OGF se desfasoara in 2 editii anuale (vara, iarna) si ii reuneste pe toti cei care au drogul in vene : chitara. Bun," nebun", incepator, experimentat, toti sunt invitati sa-si elibereze emotiile si sa-si faca cunoscuta pasiunea pe scena, alaturi de prieteni, formatie sau doar tu si instrumentul musical. Primele doua editii s-au desfasurat la inceputul lunii septembrie, respectiv decembrie, editii la care au participat folkisti, precum si formatii locale : Distors, Free Spirit, Furious Minds, Revolution, Simbolic ( Multumim baieti! ) Detalii pe http://www.facebook.com/pages/Old-Guitar-Fest/184033598318553 Enjoy! Revin cu amanunte.
  9. Multumim, insa da e vremea nasoala! Si in plus noi tinerii suntem adevarata "miscare de rezistenta".
  10. Festival de Chitara "Old Guitar Fest" editia 2 “Sunt curat la trup curat la suflet/Vreau sa-i înteleg si sa iubesc/Nu conteaza cât de lung am parul/Important e cât de mult gândesc.” Cam asa a inceput totul si cam asa a inceput fiecare dintre noi, cei iubitori de adevarate valori, cei care stiu ce inseamna degete strivite, dureri insuportabile, dar care se bucura pentru fiecare “picatura” de chin, pentru ca acesta reprezinta rodul pasiunii, al devotamentului si al placerii. Este o munca inchinata unui instrument complex si pur, chitara. Am fost crescuti pe sunetele acesteia, si pentru aceasta ii vom aduce un omagiu atat ei cat si celor care au crezut in ea si in puterea lor : Florian Pittis, Valeriu Sterian, Tatiana Stepa, Adrian Paunescu. La inceputul lunii decembrie, mai exact pe 18, va invit pe toti care cei care cunosc chitara, si nu numai, cei care apreciaza muzica buna si implicit folkul si rockul, sa participe la acest festival de chitara rece si calda , care se va desfasura la Cercul Militar Campulung Muscel. Vor fi prezente de asemenea trupe locale care si-au facut un rost in jurul instrumentului si care merita toata aprecierea si sustinerea noastra : Simbolic,Furious Minds, Free Spirit si Revolution. Video prima editie: Video Program: 18 decembrie 2010 la ora 18.30, la Casa Armatei Campulung Muscel , in sala mare. Ora 18.30 ->20.00 recital folk Ora 20.00 ->22.30 recital rock Detalii: http://www.oldguitarfest.tk/
  11. Ar fi perfect sa existe un tab cu baby parte ritmica si solo pe acest forum, daca detineti cumva , va rog postati-l.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.