www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Emanuel R.

Newcomers
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Drobeta Turnu Severin

Other Information

 • Gear
  AMP: Hughes and Kettner Attax 100wp.
  GUITARs: Charvel by jackson model 2, Jackson JS30 dinky, Greenfield dynamic lead, Ibanez 7421PB, Stagg A1006.
  EFFECTs: -

Recent Profile Visitors

1622 profile views

Emanuel R.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Mai multe detalii despre instrument: https://usa.yamaha.com/products/musical_instruments/guitars_basses/el_guitars/pacifica/pac_100.html
 2. Pentru luna Decembrie pretul este de 1000 de lei. Foliile au fost inlaturade de pe doze si pickguard. Incepuse sa adune praf, a fost curatata si a primit corzi noi.
 3. Up! In Decembrie 2017 scade la 800 de lei.
 4. In ultima vreme am tot cautat un footswitch pentru batranul meu combo dar nu am reusit sa gasesc unul original. Este vorba despre un combo hibrid, Hughes and Kettner Attax 100wp. Am apelat la un tip care mestereste efecte de chitara si a spus ca imi poate face un footswitch pentru amp, a reusit sa gasesca o schema etc. Toate bune si frumoase pana cand a ajuns switch-ul si am constatat ca are o mufa Midi pe el, legatura cu ampul (stageboard input) fiind facuta prin cablu midi, intrare pe care eu nu o am pe amp. Cu siguranta mesterul a gasit schema unui alt combo care implica o connexiune midi pentru "stageboard". Am atasat mai jos poze cu inputul ampului meu, pentru footswitch. Poate imi spune cineva ce mufa este aia si ce tip de cablu imi trebuie. Va multumesc!
 5. Up! 1000 de lei sau schimb cu procesor Boss gt 100.
 6. Din cate stiu Cheri este actuala Cort guitars. Citisem undeva, acum ceva ani. Up! Astept eventuale oferte de pret.
 7. Sunt interesat mai mult de schimburi. Sincer nu am gasit prea multe informatii pentru a pune un pret corespunzator. M-am bazat pe chestii subiective cand am ales acestasta cifra, grad de uzura al tastelor, ton etc. Este un simplu punct de pornire si avem loc de discutii. Parca imi era peste mana sa o pozstez la pret de Squire. Merci pentru coment! Up!
 8. Prea multe nu pot spune despre aceasta chitara. Este fabricata in anii 90 de catre o companie Koreana ce a dat faliment de mai multe ori, in urma unor procese cu marii producatori, reaparand pe piata sub nume diferite. Chevy, Chery, Cheri, sunt cateva dintre ele. In urma cautarilor mele pe internet am constatat ca este o chitara destul de rara, reusind sa gasesc inca una prin germania. Chitara suna bine, are taste jumbo, si un grif comod. Are un licenced Floyd Rose care isi face treaba decent insa imi lipseste wahmmy bar-ul. Pretul este negociabil, trimit oriunde in tara prin curier. Sunt interesat de schimb cu chitara cu 7 corzi si pot oferii diferenta dupa caz.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.