www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

zirko_95

Newcomers
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About zirko_95

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Ibanez RG370DX
  Harley Benton Baritone-7SB DLX
  VOX AD50VT
  Behringer Ultra Metal Distortion Pedal
  Focusrite Scarlett Solo
  Audio Technica M30X
  Chitara clasica Hora Reghin SM 350

Recent Profile Visitors

2,753 profile views
 1. OFERTA VALABILA DOAR PENTRU BUCURESTISe vinde un amplificator AD50-VT de la Vox. Amp-ul functioneaza perfect.Amplificatorul dispune de modulare a altor amplificatoare, folosindu-se de o lampa 12AX7 de la Electro-Harmonix pe preamp si de cateva efecte in acelasi pachet. Acestea pot fi activate/dezactivate din pedala inclusa.Din linia aceasta de amplificatoare doar acesta de 50w si cel de 100w vin cu difuzoare Celestion de 12inch facute in UK. Este un model special facut de catre Celestion pentru acest aplificator.Dispune de un potentiometru de putere, putand fiind selectata o putere de la 1 la 50 de watti.De asemenea dispune de un output jack pentru un difuzor aditional.Aplificatorul a fost tinut in casa majoritatea vietii lui. A fost dus la vreo 5 concerte si cam atat. Pedala cu care vine are un buton care cateodata refuza sa se activeze.Se poate proba in Bucuresti, zona Tei. NU TRIMIT IN TARA.Ca schimb ma intereseaza numai o pereche de monitoare de studio (de raft) alte oferte vor fi refuzate.
 2. Pret: 1000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0726438611 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde: -chiatara Yamaha Pacifica specificata mai sus. E in stare perfecta, aproape neatinsa - 750RON -amplificator combo Kustom KG112FX de 20w - 200RON http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/kustom-kg112fx-20w-1x12-guitar-combo-amp-with-digital-effects#productDetail Daca se achizitioneaza ca set se mai include un cablu, un acordor, si un stativ toate la pretul de 1000RON (negociabil).
 3. Chitarist de Metal,Prog,Alternative,Nu, tot ce vreti din genul greu. Am si 7 string daca e nevoie. Sunt din Bucuresti. P.S.: Sub nici-o forma nu ma bag la Hard Rock(GnR; Deaf Leopard; etc), iar la metalcore mai discutam(depinde cum suna) Tel: 0730732577 E-mail: zirko_95@yahoo.com Soundcloud:
 4. zirko_95

  schimb Yamaha Rbx170 Cu Unul De 5 Corzi

  Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: zirko_95@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb Yamaha RBX170(Metallic Red) cu un bas de egala valoare(aprox 950RON)
 5. zirko_95

  cumpăr Doza Neck Dimarzio

  Sorry,am uitat sa mentionez ca imi trebuie humbucker.
 6. zirko_95

  cumpăr Doza Neck Dimarzio

  Cumpar orice doza de neck de la Dimarzio De preferat Liquifire, Breed, Air Norton, PAF Pro
 7. zirko_95

  cumpăr Dimarzio Crunch Lab/liquifire Sau D-Sonic/alta Doza

  UP! Cumpar orice doza de mai sus
 8. Dupa cum scrie in titlu cumpar Setul Dimarzio John Petrucci, adica Crunch Lab si Liquifire sau D-sonic si inca o doza de neck to de la Dimarzio(medium/high output). E ok si daca aveti o singura doza din seturile acelea, doar cu conditia sa fie cea de bridge.(Crunchlab/D-sonic)
 9. zirko_95

  vând Doze Gibson Tony Iommi Signature Humbuckers

  Mersi de informatie. Am sa refac probabil topicul.
 10. zirko_95

  vând Doze Gibson Tony Iommi Signature Humbuckers

  Scrie pe spate Patent Applied For Si suna in general incet, mai incet decat un Infinity de la Ibanez
 11. Vand doze Tony Iommi scoase de pe un Gibson semnat de acelasi om. Dozele sunt PAF-uri(low output) ce pot reproduce si chestii mai heavy decat alte PAF-uri(ex: SD 59') Cand vine vorba de tonul lui Tony, fara probleme. Se aude Black Sabbath de la o posta. Pret: 750RON , usor negociabil (NU se vand separat) Accept la schimb: - set EMG 81TW si 89 - set Seymour Duncan Distortion (cu diferenta)
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.