www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

skepsys

Active Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

8 Neutral

About skepsys

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Band
  o trupa
 • Gear
  fender jaguar, vox ac30

Recent Profile Visitors

4686 profile views
 1. asta e aiurea cu sh urile. ajungi sa le dai la juma de pret sau chiar sub... chit ca functioneaza bine.. succes
 2. te intereseaza schimb cu rme babyface blue si o diferenta din partea ta?
 3. se re-pune la vanzare. a trecut de data mentionata in textul initial. pret nou: 1560 lei (65% din pretul pe care l-am platit eu la cumparare)
 4. s-a dat cablul vox. se poate inchide. @crypto: nu... asta era acu 4 ani cred...
 5. azi, la acelasi site, e 130 lei: http://www.mcmusic.ro/accesorii/cabluri/vox-vgc-19-class-a-cable-cablu-chitara eu zic ca 50 (cu cat il dau) e o oferta mai mult decat buna.
 6. vand cablu vox de 6m - de chitara.achizitionat prin perioada 2011-2012 de la mcmusic.ro cu 100 lei. uzura normala. poza cu factura e ori de la acest cablu, ori de la alt cablu vox tot de 6m (deci identic), luat tot in acea perioada, tot de la mcmusic (deci probabil luat tot la pretul din factura) doar predare personala - in bucuresti.se vinde pentru ca sta degeaba (precum ziceam, mai am unul identic achizitionat tot in perioada aia si tot de la mcmusic - aveam un amp vox si efecte si foloseam doua cabluri pe vremea aia) si am nevoie de niste bani.
 7. acest anunt se suspenda deocamdata. admin, puteti sterge daca nu e ok sa ramana. acum nu o mai vand, dar e posibil lunile urmatoare.
 8. acest anunt se suspenda deocamdata. admin, puteti sterge daca nu e ok sa ramana. acum nu o mai vand, dar e posibil lunile urmatoare.
 9. vand cablu mogami de 5m made in japan - de microfon.achizitionat si utilizat foarte putin in 2012 (am renuntat repede pentru ca inregistram in casa si nu aveam acustica buna si nici pregatirea sau disponibilitatea sa insist pe astfel de inregistrari). sta nefolosit de vreo 5 ani.doar predare personala - in bucuresti.luat de la audiosys.ro (vezi poza) cu 230 lei. se vinde pentru ca sta degeaba si am nevoie de niste bani.
 10. vand interfata audio pe usb - rme babyface, modelul albastru (nu este acel nou model pe gri care inlocuieste vechiul model, ci modelul anterior). are toate accesoriile, manualele, drivere, husa, cutia etc.achizitionat de la fly-music.ro in 2012, la pret apx 2400 lei (vezi poza).utilizata de atunci.se vinde pentru ca am nevoie de bani si o sa imi iau probabil un model mai ieftin.doar predare personala - in bucurestialte detalii:http://www.rme-audio.de/en/products/babyface.phpp.s.: pretul este valabil doar pana pe 25mai.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.