www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mr_Doc

Active Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    At home
  • Gear
    Gibson Les Paul Studio Boss Gt 10

Recent Profile Visitors

5844 profile views

Mr_Doc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

62

Reputation

  1. Salutare! totuși, despre ce ghitara este vorba? brand, tip, fabricant, ceva materiale de fabricatie, sau ceva foto în special cu acel cordar dar si cu actiunea incriminata. Ar fi intreresant să aflăm și cam ce muzică se cântă la ea, ce stil fingerpiking, struming, folosiți pana sau nu, etc. Nu sunt lutier, dar pe ale mele mi le setez singur, am mai și construit câteva și pot ajuta cu plăcere. Zile și cântări bune tuturor!
  2. PROFI, FOR SHURE! Folosiți lemne impecabile. Și sunetul este pe măsură cu siguranță.
  3. In my opinion, Gibson ES-335 sounds just a little bit better then others, more balanced sound between low, medium and high , and the harmonics too. But is only my taste, my opinion . They can be a little subjective because i am Gibson fan. Anyway congrats for your idea!
  4. Daca este noua, asa cum spuneti,si suna corect, inseamna ca nu are inca micile santuri in gauri in sensul spre grif. Deci, setup poate doar in zona truss rod, dar nu cred ca este nevoie. Bafta!
  5. Rezolvarea ........... un setup la cineva care a mai facut-o si se pricepe. Cu timpul ti-l vei face singur, nu e chiar lansare de sateliti. Bafta!
  6. La telecasterul din imagine, mai mult ca sigur ca inainte de rosu i-a dat cu lampa de benzina intai. apoi a dat culoarea si a slefuit. Cat priveste baitul, de pe la noi este mai mult in tonuri de maro, cel mai aproape de rosu fiind cel de cires iar cel mai intunecat cel de mahon, Cred ca puteti incerca orice nuanta pe baza de apa. Bafta!
  7. Am umblat si eu cu ghitara pe la mune. Nu merge mers cu Taylor, Martin sau.... la munte. Fum, umezeala, lovituri, da si mie sa incerc si eu, etc. parerea mea. Cred ca la foc seara dupa ceva bere merge si o Hora Western. Bafta oricum!
  8. O încercare, mi-a plăcut asocierea dintre slide, bluese și execuția propriului instrument. Execuția necesită instrumentar simplu, casnic, și un pic de îndemânare. Am apelat la open G adică GDG ca acordaj, ceea ce simplifică mult interpretarea. Am avut surpriza ca cea amplificată prin doza piezo, să sune bine și puternic, cu puțin reverb chiar....cool.
  9. Felicitari pentru meticulozitate! Totusi o intrebare ce fel de shellac folositi decerat sau cel cu ceara? multumesc si spor la treaba!
  10. Incecati intai asa , este mai simplu . Pentru bridge-ul fix poate fi nevoie sa umpleti cu lemn si epoxi mare parte din gaura existenta, ceea ce este altceva. Bafta!
  11. Bine de tot! proiect oportun mai ales pentru cei..... sa spunem, care nu traiesc din muzica
  12. Praful de lemn sa fie din acelasi lemn.....parerea mea, indiferernt de liant. Bafta!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.