www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Septi

Veteran
 • Posts

  764
 • Joined

Profile Information

 • Location
  Târgu Mureș

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  - Chitarã electricã Ibanez SA 120
  - Chitarã acusticã Aria AFN-15N

  - Procesor Digitech RP155
  - Mixer Tapco Mix 50
  - Interfata Audio Behringer UCA200

  - Monitoare Active M-Audio DX4

  - Pene Dunlop Ultex Jazz III
  - Corzi D'Addario EXL120 Nickel Wound 9-42

Recent Profile Visitors

28785 profile views

Septi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

361

Reputation

 1. Pret: 250 lei Localitate: Targu Mures Contact: P.M./septimiu.ujica@gmail.com Link producator: http://digitech.com/en-US/products/rp155 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand procesor Digitech Rp155 in stare excelenta de functionare si estetica. Are 50 patch-uri editabile si 50 setate din fabrica, din care doar 5 au fost editate de mine.Efectele de modulatie sunt foarte ok, surprinzator de ok, la fel si simularile de amplificatoare/distorsie. La partea de clean insa nu sunt foarte multumit, asta fiind si motivul pentru care ma despart de el. Este construit din metal, foarte solid, o pedala in care te poti increde. Prin intermediul unui cablu USB (care este inclus in pret) se pot edita foarte usor patch-urile sau se poate inregistra foarte simplu si elegant. Alimentatorul original este inclus in pret.
 2. Pret: 40 RON Localitate: Târgu Mureș Contact: P.M./septimiu.ujica@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o doza bridge humbucker luata de pe o chitara Hamer Vector Xt. Este intr-o conditie foarte buna, functioneaza perfect. Are un output moderat spre mare. Nu are posibilitate de split coil. Schimburi accept doar cu o pereche de strap locks sau bani - 40 lei. Poze voi incarca in zilele ce urmeaza.
 3. Septi

  A cui e chitara?

  Eu nu o să pun poză, continuăm cu poza lui lefmir dacă tot a postat.
 4. Septi

  A cui e chitara?

  Chitaristul trupei Paradise Lost?
 5. S-a facut fără voia mea de la cântat intensiv.
 6. http://forums.rgc.ro/topic/361-ce-v-ati-lua-daca-ati-avea-bani-destui/page-8
 7. Poate asta? -> http://forums.rgc.ro/topic/25694-cum-arata-chitara-visurilor-voastre/page-3
 8. Anuntul este in stand by deocamdata - sunt in discutii cu un coleg de forum pentru un schimb.
 9. Pretul este negociabil.
 10. Anuntul nu mai este valabil, m-am decis sa pastrez corpul.
 11. Pret: 350 RON Localitate: Târgu Mureș Contact: P.M. Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Accept schimburi Vand proiect telecaster alcatuit din: 1.Corp alder provenit de la un Squier Affinity - modificat pentru configuratie HH (humbucker pozitia neck si bridge), echipat cu bridge hardtail (top loaded), pickguard negru, mounting ring (flat), electrosocket, straplocks, control plate, switch 3 pozitii no-name, potentiometre (250k) si butoane pentru potentiometre (montare cu surub). 2.Gat cu tastiera rosewood provenit de la o chitara Fortissimo - 22 taste, uzura aproape 0. Corpul prezinta semne de uzura moderata spre majora (vezi pozele). Istoricul corpului se gaseste aici -> http://forums.rgc.ro/topic/77485-operatie-estetica-tele/ Gatul este cel din acest topic -> http://forums.rgc.ro/topic/93770-telecaster-adler-body-2-piese-serlac/ l-am cumparat recent, deci nu stiu foarte multe despre el. Pretul pentru gat si corp este de 350 lei, negociabil. Pentru orice intrebari si nelamuriri putem comunica prin intermediul mesageriei private, doresc sa ramana acest topic curat. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.