www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ben266

Newcomers
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About Ben266

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  București

Other Information

 • Gear
  FENDER AMERICAN SRATOCASTER VINTAGE '70 RI, MARSHALL DSL 40 C(MODIFICAT), PEDALBOARD , TAYLOR 210CE, IBANEZ EP-5,

Recent Profile Visitors

5681 profile views
 1. Vând amplificator chitară pe lămpi MARSHALL DSL 40 C, primul proprietar, cumpărat de la M&C MUSICAL, folosit la 5 concerte și câteva repetiții. Funcționare / estetică : 10 / 10. Are lămpi noi JJ, lămpile de putere biasate, difuzorul original Celestion 70/80 înlocuit cu un Celestion Vintage 30. Pret 2750 ron ...usor negociabil.
 2. Vand chitara acustica western 3/4 ibanez 58 cu acordor incorporat si husa originala, in stare perfecta. Pretul este in lei
 3. Vand Ibanez EP-5 Euphoria modelul Steve Vai, cumparat in 2017 de la M&C. Chitara este cantata in concerte si repetitii , prezinta urme de uzura normala a tastelor. Nu are freet buz, actiune excelenta, iar estetic arata impecabil, fiind o chitara intretinuta. O vand deoarece am cumparat un Taylor si nu o mai folosesc. In cateva ore pun si poze .
 4. Vând Ibanez T- 20 U Combo chitară acustică folosit de câteva ori, cântând pe el cu chitara și vocea, și-a făcut treaba foarte bine. Are o întrare de microfon, reverb, chorus și line out. Îl vând pentru că mi-am achiziționat ceva mai performant și normal... mult mai scump. Estetic... are ceva urme de la transport, mânerul a fost schimbat, dar funcționează perfect. Prețul 480 lei... ușor negociabil.
 5. Vând Ibanez T-20 U Combo chitară acustică, în stare perfectă de funcționare. Are și o intrare de microfon, un reverb foarte bun și pe canalul de chitară, un chorus. De-asemenea, are și ieșire "line out". Eu l-am folosit de câteva ori, cântând pe el cu chitara și vocea, și-a făcut treaba foarte bine. Îl vând pentru că mi-am achiziționat ceva mai performant și normal... mult mai scump. Estetic... are ceva urme de la transport, mânerul a fost schimbat, dar funcționează perfect. Prețul 480 lei... ușor negociabil.
 6. Vând 2 doze custom made pentru stratocaster, după cum urmează : - doză neck- 8.71 K, Alnico 2 - doză middle - 9.16 K Alnico 5 și 3, RWRP Eu le-am luat de la un amic din US, chitarist de jazz și am dat 230 EUR pe ele cu tot cu transport. Sună OK dar cam "FAT" pentru gustul meu. Le-am avut pe un American Vintage `70 Strat Reissue. Prețul meu este 150 EUR pentru amândouă.
 7. Salut ! Dacă nu ați găsit chitarist, ...ne putem auzi....0743 336 990
 8. Vând wireless chitară sau bass Line 6 G30, folosit de 7-8 ori. Este în stare perfectă, preț 550 lei. 0743 336 990.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.