www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Whitey

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Satu Mare

Other Information

 • Gear
  Epiphone Les Paul Standard MG
  Epiphone EJ-200 NA
  Fender Frontman r212

Recent Profile Visitors

1060 profile views

Whitey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

 1. Poți să trimiți câteva poze terog frumos ?
 2. Processor Chitara Line6 POD HD500 Descriere, videouri despre cum suna, modul de utilizare le gasiti pe net. Functional: 10/10 Estetic: 9/10 Are mici urme de uzura, nimic grav, numai cum arata o pedala de chitara folosit. Am cumparat acum vreo 6 ani, la folosit in trupa, apoi in studio. Am compus multe melodii si am inregistrat multe piese folosind POD-ul. Este interesant cum posibilitatile iti deschid imaginatia. Ofera foarte multe posibilitati. Poate fi folosit chiar si in proiecte serioase. Motivul vinzarii: upgrade. Vine cu o husa si cablul original de alimentare. Pret Fix Predare personala in Satu Mare , Cluj Napoca , sau in zona orasului Satu Mare in jur de 60-100km distanta. Sau colet prin Cargus, pe costul cumparatorului.
 3. Mixer Digital M18 Descriere technica gasiti pe orice site de instrumente si echipamente sunet. Mixerul a fost cumparat acum 3 ani, folosit la cateva nunti , dar mai mult folosit in sala de repetitii. Functionare: 10/10 Estetic: are o mica zgarietura pe fund, nu se vede numai din jos Stare: ca si nou. Are cutia originala, dar am si un case fabricat acasa cu bureti , ce se vede pe imagini, pentru un transport mai practic si in siguranta. Dar la nevoia cumparatorului trimit cu cutia originala. Motivul vanzarii: terminarea trupei > nefolosire Predare personala in Satu Mare , Cluj Napoca , sau in zona orasului Satu Mare in jur de 60-100km distanta. Sau colet prin Cargus, pe costul cumparatorului. Pret usor negociabil.
 4. Vandut. Se poate inchide . Mersi RGC
 5. Bass Fender Squier Affinity PJStare: aproape nou.Folosit foarte putin.Intretinut, neck adjustat, pickupuri setate, inaltimea de corzi setat bine, gata de cantat.Necesita o shimbare de corzi, dar mai rezista cateva probe care este acum.Functional 100%, fara zgarieturi, nici un zgomot la potmeteri.Trimit in tara, pe costul cumparatorului.Pretul este fix.Daca se intereseaza un incepator, dau si un combo de chitara Flame, curea, cablu, accordor deci tot ce ai nevoie. (detalii si poze in privat)mersi RGC
 6. Salut! Accepti 1300? Daca mai este valabil? Fara curier. Ma duc dupa ele.
 7. Am un mixer Behringer UFX1204 de vanzare. Starea este foarte buna, nici un mic defect, toate poturile sunt fara zgomot, totul functioneaza, nici o zgarietura, cu cutia originala. Detalii technice: http://www.musictri.be/Categories/Behringer/Mixers/Analog/UFX1204/p/P0AB2 transport in tara cu curierul, platit de cumparator.
 8. De vanzare Bass Fender Squier, cu cutia originala, garantie valabila pana la sfarsitul anului 2018, cumparat de la Guitarshop.ro Cluj-Napoca, folosit de cateva ori la repetitie. Corzi schimbate dupa repetitii, la corzi Daddario. Motivul vanzarii: trupa a luat sfarsit. Nu accept schimburi, pret fix, livrare cu FAN, sau alta firma in tara, detalii si poze daca doriti cereti.
 9. Pret: 500 RON Localitate: Satu Mare Contact: robertwhitey.official@gmail.com Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala e cam noua. a Fost cumparata vara aceasta, si folosita doar pentru incercare. Foarte folositor Boost si overdrive intr-o singura pedala. Predare personala in SM sau CJ. Pret nou 450 Ron Pret nou 450 Ron
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.