www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ben266

Newcomers
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About Ben266

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  București

Other Information

 • Gear
  FENDER AMERICAN SRATOCASTER VINTAGE '70 RI, MARSHALL DSL 40 C(MODIFICAT), PEDALBOARD , TAYLOR 210CE, IBANEZ EP-5,

Recent Profile Visitors

5242 profile views
 1. Vand chitara acustica western 3/4 ibanez 58 cu acordor incorporat si husa originala, in stare perfecta. Pretul este in lei
 2. Vand Ibanez EP-5 Euphoria modelul Steve Vai, cumparat in 2017 de la M&C. Chitara este cantata in concerte si repetitii , prezinta urme de uzura normala a tastelor. Nu are freet buz, actiune excelenta, iar estetic arata impecabil, fiind o chitara intretinuta. O vand deoarece am cumparat un Taylor si nu o mai folosesc. In cateva ore pun si poze .
 3. Vând Ibanez T- 20 U Combo chitară acustică folosit de câteva ori, cântând pe el cu chitara și vocea, și-a făcut treaba foarte bine. Are o întrare de microfon, reverb, chorus și line out. Îl vând pentru că mi-am achiziționat ceva mai performant și normal... mult mai scump. Estetic... are ceva urme de la transport, mânerul a fost schimbat, dar funcționează perfect. Prețul 480 lei... ușor negociabil.
 4. Vând Ibanez T-20 U Combo chitară acustică, în stare perfectă de funcționare. Are și o intrare de microfon, un reverb foarte bun și pe canalul de chitară, un chorus. De-asemenea, are și ieșire "line out". Eu l-am folosit de câteva ori, cântând pe el cu chitara și vocea, și-a făcut treaba foarte bine. Îl vând pentru că mi-am achiziționat ceva mai performant și normal... mult mai scump. Estetic... are ceva urme de la transport, mânerul a fost schimbat, dar funcționează perfect. Prețul 480 lei... ușor negociabil.
 5. Vând 2 doze custom made pentru stratocaster, după cum urmează : - doză neck- 8.71 K, Alnico 2 - doză middle - 9.16 K Alnico 5 și 3, RWRP Eu le-am luat de la un amic din US, chitarist de jazz și am dat 230 EUR pe ele cu tot cu transport. Sună OK dar cam "FAT" pentru gustul meu. Le-am avut pe un American Vintage `70 Strat Reissue. Prețul meu este 150 EUR pentru amândouă.
 6. Salut ! Dacă nu ați găsit chitarist, ...ne putem auzi....0743 336 990
 7. Vând wireless chitară sau bass Line 6 G30, folosit de 7-8 ori. Este în stare perfectă, preț 550 lei. 0743 336 990.
 8. Chitarist blues, rock, pop...etc., muzică bună, caut trupă în Sibiu..
 9. Chitarist blues, rock, pop...etc., muzică bună, caut trupă în Sibiu..
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.