www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GabiSwitch

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

900 profile views

GabiSwitch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Vand preamplificator Mooer M005 Brown Sound 3 in stare impecabila. Acesta este modelat dupa cea de-a treia versiune a unuia dintre cele mai faimoase amplificatoare din istorie,Peavey 5150. Brown Sound 3 prezinta un canal clean ce poate ajunge la un nivel mediu de crunch cu gainul setat la maxim, si unul de drive balansat din punct de vedere armonic. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ma contactati.
 2. Vand cabinet chitara VOX BC108, 1 x 8 in, 25 W RMS la 8 ohmi, in stare impecabila. Acest cabinet este ideal pentru apartament. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ma contactati.
 3. Vand chitara electrica semi-hollowbody Ibanez AM53-SRF. Doza Infinity R din bridge a fost inlocuita cu o doza Epiphone Alnico Classic (HOTHB8B) pentru un output mai mare si un ton mai deschis. De asemenea, chitara a fost echipata cu un nut Graphtech. Chitara prezinta cateva dent-uri superficiale pe headstock. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ma contactati.
 4. Salutare, Stiu ca au trecut cativa ani de cand s-a postat anuntul......dar este vreo sansa sa mai fie valabil?
 5. Ai fi interesat de un schimb cu un epiphone zakk wylde in stare perfecta? Da-mi P.M. https://forums.rgc.ro/topic/120512-epiphone-zakk-wylde-mint-condition-case/
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.