• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

cosminsatri

Active Members
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

cosminsatri last won the day on June 10 2012

cosminsatri had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About cosminsatri

 • Rank
  Membru
 • Birthday 28/09/78

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta

Other Information

 • Nume
  Cosmin Culea
 • Trupa
  Shake Down, Black Sea Orchestra, Corneliu Stroe Jazz Band
 • Scule
  Multe....:-)

Contact Methods

 • Google Talk
  culeacosmin@gmail.com
 • Website URL
  http://invatachitara.ro/
 1. cumpăr

  Pret: 250-300 RON Localitate: Constanta Contact: P.M. Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pentru un upgrade al unei chitare cumpar un Floyd Rose complet (nut cu suruburi, bara, arcuri si gheara de fixare). Caut modelele Floyd Rose special sau 1000, Wilkinson, Gotoh sau Schaller. Daca block-ul tremoloului este din bronz cu atat mai bine. Nut-ul ar trebui sa fie de 43 de mm. Nu sunt interesat de copii licentiate de Floyd Rose sau modele incomplete sau cu defecte. Daca puteti, atasati va rog la mesaj si poze cu tremolo-ul. Va rog nu poluati topicul. Raspund la P.M. Multumesc.
 2. Pedala s-a vandut! Noul proprietar sa o cante cu placere! Se poate inchide! Multumesc R.G.C.!
 3. Pret: 370 RON Localitate: Constanta Contact: P.M. Link producator: http://www.guitarshop.ro/digitech-jamman-solo-xt-looper-seo_p2869.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde pedala din titlu. Motivul este un upgrade mai important. A fost cumparata de la Guitar Shop cu 643 Ron: http://www.guitarshop.ro/digitech-jamman-solo-xt-looper-seo_p2869.html Pedala este in stare foarte buna. Vine in cutia originala impreuna cu alimentatorul original si toata documentatia. Pedala a fost foarte putin folosita. Mai mult a stat in cutie. Are slot card, se poate conecta la PC. Se poate descarca un soft dedicat de pe site-ul Digitech pentru editare. Nu sunt interesat de schimburi. Nu insistati va rog. Nu poluati topicul. Intrebari, informatii doar in P.M. Verific zilnic mesageria. Cumparatorul plateste transportul prin curier. Informatii se gasesc foarte multe pe Youtube:
 4. vând

  Se poate inchide. Multumesc RGC! Maine va pleca spre noul proprietar. Sa o cante cu placere!
 5. Pret: 450 RON Localitate: Constanta Contact: P.M. Link producator: http://www.isptechnologies.com/portfolio/decimator-ii-pedal/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde pedala din titlu. Motivul este un upgrade. A fost cumparata de pe Thomann cu 166 E (plus transport 20 de E). Serial Number: C11000524 Pretul meu este aproape la jumatate fata de pedala noua. Pedala este printre cele mai apreciate noise gate-uri. Nu altereaza deloc tonul chitarei. Vine in cutia originala cu toate accesoriile. Pedala a fost folosita putin. Nu sunt interesat de schimburi. Cumparatorul plateste transportul prin curier. Pentru cei interesati pot trimite poze cu pedala. Va rog nu poluati topicul. Va multumesc. Demo-uri gasiti foarte multe pe Youtube:
 6. vând

  Doza s-a vandut! Noul proprietar sa o cante cu placere! Se poate inchide topicul. Multumesc RGC!
 7. vând

  Amplificatorul s-a vandut! Noul proprietar sa il cante cu placere! Topicul se poate inchide! Multumesc RGC! La multi ani pentru 2017!
 8. vând

  Doza este rezervata. Se vinde in cateva zile.
 9. vând

  Momentan este rezervat.
 10. vând

  Doza aceasta (doar in varianta F spaced) intra in stoc la Thomann abia pe 31 Ian 2017: https://www.thomann.de/ro/dimarzio_dp153fbk.htm?ref=search_prv_3 Cea normal spaced nu se mai gaseste la Thomann.
 11. vând

  Pana de Craciun si Revelion pretul scade la 2.200 Ron. Transportul nu este inclus.
 12. vând

  Pret: 230 RON Localitate: Constanta Contact: P.M. Link producator: http://www.dimarzio.com/pickups/humbuckers/fred Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi A fost cumparat de pe Thomann este 77 Euro Euro (fara transport 20 de Euro). Doza este folosita si de Satriani in bridge pe albumele mai vechi. Doza a fost montata pe o chitara dar nu este compatibila cu rig-ul meu. In pret intra suruburile si arcurile. Doza se livreaza in cutia originala impreuna cu documentatia. Mai multe date tehnice gasiti aici: http://www.dimarzio.com/pickups/humbuckers/fred Trasportul nu este inclus in pret. Demo-uri gasiti si pe Youtube: Intrebari, oferte doar in P.M. Nu sunt interesat de schimburi. Nu poluati topicul. Va multumesc!
 13. Pret: 2400 RON Localitate: Constanta Contact: P.M. Link producator: https://peavey.com/products/index.cfm/item/658/116331 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde amplificatorul din titlu. Cumparat de la MC MUSICAL (pret 3800 Ron). Totul este original cum a venit din fabrica. Arata si functioneaza impecabil. Fabricat in State, 2 difuzoare Marvel (by Eminence), (4 lampi EL 84 si 3 lampi 12 AX7). In pret este inclus foot switch-ul intre canale si o husa din vinilin negru pe dimensiunea lui. Se poate preda personal oriunde in Constanta. ll pot trimite si prin curier cu plata in avans in cont (cumparatorul plateste transportul). Garantez pentru seriozitate si promtitudine. Nu insistati cu oferte de schimb. Nu voi raspunde la ele. Nu poluati topicul inutil. Demo-uri video gasiti pe Youtube:
 14. vând

  Chitara s-a vandut. Noul proprietar sa o cante cu placere! Multumesc echipei RGC!
 15. vând

  Chitara este momentan rezervata.