www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cosminsatri

Active Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

28 Excellent

About cosminsatri

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Constanta

Other Information

 • Band
  Shake Down, Black Sea Orchestra, Corneliu Stroe Jazz Band
 • Gear
  Multe....:-)

Recent Profile Visitors

11577 profile views
 1. Pretul mai scade pana la 650 (negociabil, fara transporul prin curier). Valabil doar pentru cateva saptamani. Pentru informatii suplimentare, puteti trimite P.M.
 2. Pretul scade la 700 Ron (usor negociabil). Transportul prin curier nu este inclus. Pachetul vine foarte atent ambalat. Garantez pentru maxim de promtitudine. Pentru informatii suplimentare, puteti trimite P.M.
 3. Pretul scade la 50 Ron. Transportul nu este inclus. Valoarea este mica, pot trimite coletul la cerere si prin Posta.
 4. Se poate inchide sau arhiva. Noul proprietar sa le cante cu placere. Multumesc RGC!
 5. Se vinde sistemul de blocare pentru curea (pentru bass/chitara) in varianta Nickel. Sistemul nu mai are nevoie de prezentare, calitate si durabilitate Dunlop. A fost cumparat de pe Thomann unde este aproape dublu la pret (27,70 Euro sau 109 Ron): https://www.thomann.de/ro/dunlop_straplok_nickel_dual_design.htm Sunt incluse toate piesele de prindere, inclusiv suruburile de montaj. Nu sunt interesat de schimburi, nu trimit prin Posta, cumparatorul plateste transportul. Pretul este putin negociabil. Pentru intrebari, folositi mesageria privata. Garantez pentru promtitudine. Va multumesc, Cosmin Culea
 6. Se vinde setul din titlu. Nu au fost montate pe nici o chitara. Totul vine in ambalajul lor original. Au fost cumparate de pe Thomann acum putin timp. Au costat 26 Euro sau 125 Ron (plus transportul de 20 de Euro): https://www.thomann.de/ro/kluson_mg33n.htm Sunt cheite de foarte buna calitate (comparabil cu Schaller sau Grover) dar la un pret mult mai mic. Sunt un upgrade bun pentru chitele standard la o acustica sau electrica (cu aliniere 3 stanga/3 dreapta). Nu sunt interesat de schimburi, nu se vand la bucata, nu trimit prin Posta Romana. Transportul il plateste cumparatorul. Pret usor negociabil! Pentru întrebări, folositi va rog mesageria privată. Garantez pentru maxim promptitudine. Va mulțumesc, Cosmin Culea
 7. Se vinde setul din titlu. Sunt un set de foarte buna calitate. Sunt la nivelul cheitelor Grover sau Schaller dar la un pret sensibil mai mic. Sunt un upgrade excelent pentru orice chitara ch 6 cheite pe stanga sau headstock inversat. Au o la baza o margine care taie coarda, nu este nevoie sa mai tai coarda după ce ai strans-o pe cheita. O inovație unică! Au fost luate de pe Thomann, au costat 88 de Euro sau 425 Ron (plus 20 de Euro transport). https://www.thomann.de/…/planet_waves_pwat6r1_gitarrenmecha… Vin in cutia originala, cu saibele si șuruburile din fabrică. Le ambalez foarte bine. Nu se dau pe bucăți, nu sunt interesat de schimburi, nu trimit prin Poștă. Pret usor negociabil! Pentru întrebări, folositi va rog mesageria privată. Garantez pentru maxim promptitudine. Va mulțumesc, Cosmin Culea
 8. Vand setul din titlu. Solutia ideala pentru un ton de Strat dar fara zgomotul dozelor single clasice. Sunt fabricate in State. Sunt versatile si poti cântă aproape orice stil cu ele. Au fost cumparate de pe Thomann. Setul costa 185 de Euro sau 895 Ron (plus 20 de Euro transport). https://www.thomann.de/…/fender_vintage_hot_noiseless_picku… Vin in cutia lor originala de plastic. Uneia dintre doze i s-a curățat emblema Noiseless dar in rest sunt in stare foarte bună. Se poate vedea asta si in imaginile atașate. Pretul este ușor negociabil. Nu se vand la bucata, nu sunt interesat de schimburi. Nu trimit prin Poștă. Transportul il plateste cumpărătorul. Dozele vin foarte atent ambalate. Garantez pentru maxim de promtitudine. Pentru detalii si informatii suplimentare, trimiteți mesaj privat. Va mulțumesc, Cosmin Culea Am postat din greseala pe accesorii. Rog admin-ul sa il mute la doze. Multumesc anticipat!
 9. Am cumparat unul nou de la Thomann. Se poate inchide sau sterge. Multumesc RGC!
 10. Anuntul nu mai este valabil. Se poate sterge sau arhiva. Multumesc RGC!
 11. Pret final 160 Ron fara transport. Nou a costat 266,53 (58 Euro) fara cei 20 de Euro curierul de la Thomann.
 12. 180 Ron saptamana aceasta. Transportul nu este inclus. Daca nu se cumpara in cateva saptamani, se va retrage de la vanzare.
 13. Usor negociabil. Anunt inca valabil. Pentru cei interesati, pot sa trimit poze si dimensiunile tremolo-ul.
 14. Se vinde produsul din titlu: http://www.kluson.com/precision-tremolo.html L-am cumparat de pe Thomann dar din pacate nu se potriveste pentru chitara mea. Nu a fost montat pe chitara. Pungile sunt intacte. Nedesfacute. Este inclus tot pachetul (tremolo-ul cu saddle-uri, arcuri, gheara de fixare, imbus, bara de tremolo, block-ul este din otel) Pretul a fost de 58 Euro (fara transportul de 20 de Euro). Cumparatorul plateste transportul prin curier. Va rog nu poluati topicul. Oferte si intrebari prin P.M.
 15. Valabil pana pe data de 17 Iunie. Dupa ceea nu o sa mai fie valabil anuntul.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.