www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cosminsatri

Active Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

27 Excellent

About cosminsatri

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Constanta

Other Information

 • Band
  Shake Down, Black Sea Orchestra, Corneliu Stroe Jazz Band
 • Gear
  Multe....:-)

Recent Profile Visitors

10,700 profile views
 1. cosminsatri

  cumpăr [EXPIRAT] Floyd Rose Crome (Set Complet)

  Am cumparat unul nou de la Thomann. Se poate inchide sau sterge. Multumesc RGC!
 2. cosminsatri

  vând [EXPIRAT] Kluson Vintage Tremolo TV10S

  Anuntul nu mai este valabil. Se poate sterge sau arhiva. Multumesc RGC!
 3. cosminsatri

  vând [EXPIRAT] Kluson Vintage Tremolo TV10S

  Pret final 160 Ron fara transport. Nou a costat 266,53 (58 Euro) fara cei 20 de Euro curierul de la Thomann.
 4. cosminsatri

  vând [EXPIRAT] Kluson Vintage Tremolo TV10S

  180 Ron saptamana aceasta. Transportul nu este inclus. Daca nu se cumpara in cateva saptamani, se va retrage de la vanzare.
 5. cosminsatri

  vând [EXPIRAT] Kluson Vintage Tremolo TV10S

  Usor negociabil. Anunt inca valabil. Pentru cei interesati, pot sa trimit poze si dimensiunile tremolo-ul.
 6. Se vinde produsul din titlu: http://www.kluson.com/precision-tremolo.html L-am cumparat de pe Thomann dar din pacate nu se potriveste pentru chitara mea. Nu a fost montat pe chitara. Pungile sunt intacte. Nedesfacute. Este inclus tot pachetul (tremolo-ul cu saddle-uri, arcuri, gheara de fixare, imbus, bara de tremolo, block-ul este din otel) Pretul a fost de 58 Euro (fara transportul de 20 de Euro). Cumparatorul plateste transportul prin curier. Va rog nu poluati topicul. Oferte si intrebari prin P.M.
 7. cosminsatri

  cumpăr [EXPIRAT] Floyd Rose Crome (Set Complet)

  Valabil pana pe data de 17 Iunie. Dupa ceea nu o sa mai fie valabil anuntul.
 8. Pret: 250-300 RON Localitate: Constanta Contact: P.M. Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pentru un upgrade al unei chitare cumpar un Floyd Rose complet (nut cu suruburi, bara, arcuri si gheara de fixare). Caut modelele Floyd Rose special sau 1000, Wilkinson, Gotoh sau Schaller. Daca block-ul tremoloului este din bronz cu atat mai bine. Nut-ul ar trebui sa fie de 43 de mm. Nu sunt interesat de copii licentiate de Floyd Rose sau modele incomplete sau cu defecte. Daca puteti, atasati va rog la mesaj si poze cu tremolo-ul. Va rog nu poluati topicul. Raspund la P.M. Multumesc.
 9. Pedala s-a vandut! Noul proprietar sa o cante cu placere! Se poate inchide! Multumesc R.G.C.!
 10. Pret: 370 RON Localitate: Constanta Contact: P.M. Link producator: http://www.guitarshop.ro/digitech-jamman-solo-xt-looper-seo_p2869.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde pedala din titlu. Motivul este un upgrade mai important. A fost cumparata de la Guitar Shop cu 643 Ron: http://www.guitarshop.ro/digitech-jamman-solo-xt-looper-seo_p2869.html Pedala este in stare foarte buna. Vine in cutia originala impreuna cu alimentatorul original si toata documentatia. Pedala a fost foarte putin folosita. Mai mult a stat in cutie. Are slot card, se poate conecta la PC. Se poate descarca un soft dedicat de pe site-ul Digitech pentru editare. Nu sunt interesat de schimburi. Nu insistati va rog. Nu poluati topicul. Intrebari, informatii doar in P.M. Verific zilnic mesageria. Cumparatorul plateste transportul prin curier. Informatii se gasesc foarte multe pe Youtube:
 11. Se poate inchide. Multumesc RGC! Maine va pleca spre noul proprietar. Sa o cante cu placere!
 12. Pret: 450 RON Localitate: Constanta Contact: P.M. Link producator: http://www.isptechnologies.com/portfolio/decimator-ii-pedal/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde pedala din titlu. Motivul este un upgrade. A fost cumparata de pe Thomann cu 166 E (plus transport 20 de E). Serial Number: C11000524 Pretul meu este aproape la jumatate fata de pedala noua. Pedala este printre cele mai apreciate noise gate-uri. Nu altereaza deloc tonul chitarei. Vine in cutia originala cu toate accesoriile. Pedala a fost folosita putin. Nu sunt interesat de schimburi. Cumparatorul plateste transportul prin curier. Pentru cei interesati pot trimite poze cu pedala. Va rog nu poluati topicul. Va multumesc. Demo-uri gasiti foarte multe pe Youtube:
 13. cosminsatri

  vând [EXPIRAT] Di Marzio Fred® Normal Spaced (Dp153)

  Doza s-a vandut! Noul proprietar sa o cante cu placere! Se poate inchide topicul. Multumesc RGC!
 14. cosminsatri

  vând [EXPIRAT] Peavey Classic 50 2X12 Usa

  Amplificatorul s-a vandut! Noul proprietar sa il cante cu placere! Topicul se poate inchide! Multumesc RGC! La multi ani pentru 2017!
 15. cosminsatri

  vând [EXPIRAT] Di Marzio Fred® Normal Spaced (Dp153)

  Doza este rezervata. Se vinde in cateva zile.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.