www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cosminsatri

Active Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by cosminsatri

 1. Pretul mai scade pana la 650 (negociabil, fara transporul prin curier). Valabil doar pentru cateva saptamani. Pentru informatii suplimentare, puteti trimite P.M.
 2. Pretul scade la 700 Ron (usor negociabil). Transportul prin curier nu este inclus. Pachetul vine foarte atent ambalat. Garantez pentru maxim de promtitudine. Pentru informatii suplimentare, puteti trimite P.M.
 3. Pretul scade la 50 Ron. Transportul nu este inclus. Valoarea este mica, pot trimite coletul la cerere si prin Posta.
 4. Se poate inchide sau arhiva. Noul proprietar sa le cante cu placere. Multumesc RGC!
 5. Se vinde sistemul de blocare pentru curea (pentru bass/chitara) in varianta Nickel. Sistemul nu mai are nevoie de prezentare, calitate si durabilitate Dunlop. A fost cumparat de pe Thomann unde este aproape dublu la pret (27,70 Euro sau 109 Ron): https://www.thomann.de/ro/dunlop_straplok_nickel_dual_design.htm Sunt incluse toate piesele de prindere, inclusiv suruburile de montaj. Nu sunt interesat de schimburi, nu trimit prin Posta, cumparatorul plateste transportul. Pretul este putin negociabil. Pentru intrebari, folositi mesageria privata. Garantez pentru promtitudine. Va multumesc, Cosmin Culea
 6. Se vinde setul din titlu. Nu au fost montate pe nici o chitara. Totul vine in ambalajul lor original. Au fost cumparate de pe Thomann acum putin timp. Au costat 26 Euro sau 125 Ron (plus transportul de 20 de Euro): https://www.thomann.de/ro/kluson_mg33n.htm Sunt cheite de foarte buna calitate (comparabil cu Schaller sau Grover) dar la un pret mult mai mic. Sunt un upgrade bun pentru chitele standard la o acustica sau electrica (cu aliniere 3 stanga/3 dreapta). Nu sunt interesat de schimburi, nu se vand la bucata, nu trimit prin Posta Romana. Transportul il plateste cumparatorul. Pret usor negociabil! Pentru întrebări, folositi va rog mesageria privată. Garantez pentru maxim promptitudine. Va mulțumesc, Cosmin Culea
 7. Se vinde setul din titlu. Sunt un set de foarte buna calitate. Sunt la nivelul cheitelor Grover sau Schaller dar la un pret sensibil mai mic. Sunt un upgrade excelent pentru orice chitara ch 6 cheite pe stanga sau headstock inversat. Au o la baza o margine care taie coarda, nu este nevoie sa mai tai coarda după ce ai strans-o pe cheita. O inovație unică! Au fost luate de pe Thomann, au costat 88 de Euro sau 425 Ron (plus 20 de Euro transport). https://www.thomann.de/…/planet_waves_pwat6r1_gitarrenmecha… Vin in cutia originala, cu saibele si șuruburile din fabrică. Le ambalez foarte bine. Nu se dau pe bucăți, nu sunt interesat de schimburi, nu trimit prin Poștă. Pret usor negociabil! Pentru întrebări, folositi va rog mesageria privată. Garantez pentru maxim promptitudine. Va mulțumesc, Cosmin Culea
 8. Vand setul din titlu. Solutia ideala pentru un ton de Strat dar fara zgomotul dozelor single clasice. Sunt fabricate in State. Sunt versatile si poti cântă aproape orice stil cu ele. Au fost cumparate de pe Thomann. Setul costa 185 de Euro sau 895 Ron (plus 20 de Euro transport). https://www.thomann.de/…/fender_vintage_hot_noiseless_picku… Vin in cutia lor originala de plastic. Uneia dintre doze i s-a curățat emblema Noiseless dar in rest sunt in stare foarte bună. Se poate vedea asta si in imaginile atașate. Pretul este ușor negociabil. Nu se vand la bucata, nu sunt interesat de schimburi. Nu trimit prin Poștă. Transportul il plateste cumpărătorul. Dozele vin foarte atent ambalate. Garantez pentru maxim de promtitudine. Pentru detalii si informatii suplimentare, trimiteți mesaj privat. Va mulțumesc, Cosmin Culea Am postat din greseala pe accesorii. Rog admin-ul sa il mute la doze. Multumesc anticipat!
 9. Am cumparat unul nou de la Thomann. Se poate inchide sau sterge. Multumesc RGC!
 10. Anuntul nu mai este valabil. Se poate sterge sau arhiva. Multumesc RGC!
 11. Pret final 160 Ron fara transport. Nou a costat 266,53 (58 Euro) fara cei 20 de Euro curierul de la Thomann.
 12. 180 Ron saptamana aceasta. Transportul nu este inclus. Daca nu se cumpara in cateva saptamani, se va retrage de la vanzare.
 13. Usor negociabil. Anunt inca valabil. Pentru cei interesati, pot sa trimit poze si dimensiunile tremolo-ul.
 14. Se vinde produsul din titlu: http://www.kluson.com/precision-tremolo.html L-am cumparat de pe Thomann dar din pacate nu se potriveste pentru chitara mea. Nu a fost montat pe chitara. Pungile sunt intacte. Nedesfacute. Este inclus tot pachetul (tremolo-ul cu saddle-uri, arcuri, gheara de fixare, imbus, bara de tremolo, block-ul este din otel) Pretul a fost de 58 Euro (fara transportul de 20 de Euro). Cumparatorul plateste transportul prin curier. Va rog nu poluati topicul. Oferte si intrebari prin P.M.
 15. Valabil pana pe data de 17 Iunie. Dupa ceea nu o sa mai fie valabil anuntul.
 16. Pret: 250-300 RON Localitate: Constanta Contact: P.M. Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pentru un upgrade al unei chitare cumpar un Floyd Rose complet (nut cu suruburi, bara, arcuri si gheara de fixare). Caut modelele Floyd Rose special sau 1000, Wilkinson, Gotoh sau Schaller. Daca block-ul tremoloului este din bronz cu atat mai bine. Nut-ul ar trebui sa fie de 43 de mm. Nu sunt interesat de copii licentiate de Floyd Rose sau modele incomplete sau cu defecte. Daca puteti, atasati va rog la mesaj si poze cu tremolo-ul. Va rog nu poluati topicul. Raspund la P.M. Multumesc.
 17. Pedala s-a vandut! Noul proprietar sa o cante cu placere! Se poate inchide! Multumesc R.G.C.!
 18. Pret: 370 RON Localitate: Constanta Contact: P.M. Link producator: http://www.guitarshop.ro/digitech-jamman-solo-xt-looper-seo_p2869.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde pedala din titlu. Motivul este un upgrade mai important. A fost cumparata de la Guitar Shop cu 643 Ron: http://www.guitarshop.ro/digitech-jamman-solo-xt-looper-seo_p2869.html Pedala este in stare foarte buna. Vine in cutia originala impreuna cu alimentatorul original si toata documentatia. Pedala a fost foarte putin folosita. Mai mult a stat in cutie. Are slot card, se poate conecta la PC. Se poate descarca un soft dedicat de pe site-ul Digitech pentru editare. Nu sunt interesat de schimburi. Nu insistati va rog. Nu poluati topicul. Intrebari, informatii doar in P.M. Verific zilnic mesageria. Cumparatorul plateste transportul prin curier. Informatii se gasesc foarte multe pe Youtube:
 19. Se poate inchide. Multumesc RGC! Maine va pleca spre noul proprietar. Sa o cante cu placere!
 20. Pret: 450 RON Localitate: Constanta Contact: P.M. Link producator: http://www.isptechnologies.com/portfolio/decimator-ii-pedal/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde pedala din titlu. Motivul este un upgrade. A fost cumparata de pe Thomann cu 166 E (plus transport 20 de E). Serial Number: C11000524 Pretul meu este aproape la jumatate fata de pedala noua. Pedala este printre cele mai apreciate noise gate-uri. Nu altereaza deloc tonul chitarei. Vine in cutia originala cu toate accesoriile. Pedala a fost folosita putin. Nu sunt interesat de schimburi. Cumparatorul plateste transportul prin curier. Pentru cei interesati pot trimite poze cu pedala. Va rog nu poluati topicul. Va multumesc. Demo-uri gasiti foarte multe pe Youtube:
 21. Doza s-a vandut! Noul proprietar sa o cante cu placere! Se poate inchide topicul. Multumesc RGC!
 22. Amplificatorul s-a vandut! Noul proprietar sa il cante cu placere! Topicul se poate inchide! Multumesc RGC! La multi ani pentru 2017!
 23. Doza aceasta (doar in varianta F spaced) intra in stoc la Thomann abia pe 31 Ian 2017: https://www.thomann.de/ro/dimarzio_dp153fbk.htm?ref=search_prv_3 Cea normal spaced nu se mai gaseste la Thomann.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.