www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/08/23 in all areas

 1. Modelul e Dragonfly X, made in Korea 2008, alder body, maple neck, rosewood fretboard. Tastele sunt ca noi. Doar dozele costa 1200 lei. https://www.thomann.de/ro/emg_set_sasa81_black.htm Proba si preluare din Brasov sau la pret se adauga Fancourier.
  3 points
 2. Gibson Standard -editie limitata - 1996 in stare excelenta.
  3 points
 3. Ma ma lesi? se vede clar ca e copie de Ibanez, ce sens are sa o mai laudam
  3 points
 4. După cum zice și titlul, am de măritat un mini head Orange Rocker 15 Terror. Este pachet complet, cutie, accesorii, husă, ca nou, ba primești și comutator de canale bonus. Are încă aproape doi ani garanție la MC Music. Sună portocală - zid pe Dirty și foarte cald și echilibrat pe Clean, ia pedale excelent pe ambele canale. Are buclă de efecte cu buffer pe tub, știe 0.5/1/7/15W. Nu schimb, trimit în țară cu plata în avans. Demo: Poza de buletin:
  1 point
 5. Pedale noi din colecția personală, cu toate accesoriile și ambalajul original. Prețuri EXCELENTE. Numai un singur exemplar din fiecare, așa că nu așteptați prea mult. Joyo R-08 Cab Box - 550RON advanced cab sim + parametric EQ + IR loader Joyo R-18 Chopper-Z - 350RON Distortion + preamp + variable cab sim Pentru detalii despre oricare pedală, trimiteți un mesaj în direct sau sunați/scrieți la numărul de telefon. Nu postați în acest thread pentru ca acesta să rămână curat. Vânzare în București cu predare personală. Trimitere în țară doar cu plata integrală în avans.
  1 point
 6. Cu greu am decis sa ma despart de o asemenea bijuterie. Chitara este absolut MINT Condition. Se vinde cu case. Detaliile sunt in ultima poza.
  1 point
 7. Vând amplificator Balckstar Fly 3 cu un cabinet Blackstar 103. Impecabil tehnic și estetic, folosit foarte putin, funcționează cu baterii AA. Contact pe PM!
  1 point
 8. Buna ziua. Am vandut acum cativa ani aici , acest intrument si nu mai reusesc sa imi amintesc cine este cumparatorul. In istoric nu imi apare nimic . As dori sa il rascumpar. Multumesc
  1 point
 9. Pe spate are un sticker foarte mic pe care scrie LIBANEZ LIBANEZ LIBANEZ .....:))
  1 point
 10. Am uitat să menționez că nu prezintă deloc zgomot nedorit, e unul dintre cele mai silențioase amplificatoare pe care le-am avut vreodată. Începi cu un noise floor foarte avantajos. I-am înfipt, printre altele, un Egnater Goldsmith în Clean dar și în return și s-a transformat pe loc într-un Marshall. E foarte fain. Ce-i drept dacă vrei clean mai sparkly sau spanky ajută un eq și eventual un ciup de compresor, fiindcă tone stackul e activ doar pe Dirty. El e voiced pe clean cumva foarte echilibrat, pe medii faine, fără excese pe joase sau înalte, să ia bine pedalele - ceea ce și face. Că tot am pomenit de tone stack, o particularitate a lui este că principala piesă de puzzle este reglajul pentru medii: cu el spre maxim, cele pentru înalte și joase au efect minimal. Pe măsură ce îl reduci pe cel de medii, celelalte două încep să își facă simțit efectul din ce în ce mai pronunțat. Pe Dirty e efectiv curățel până la ora 12-1, după care crește frumos în crunch și termină în saturația specifică de Orange. Atenuarea e foarte eficientă și nu îl gâtuie perceptibil decât când ajungi pe 0.5. Pe setarea de 1W deja sună mai bine definit dirty și mai plin. Pe 7w față de 15w pierde evident headroom dar și puțin din joase, însă poți compensa din tone stack fără probleme. Sună foarte bine și cu totul dat blană. Una peste alta, e croit mai degrabă pentru classic rock, medii toată ziua și sunet plin, chiar dacă cei de la Orange s-au gândit să le spună "Terror" tuturor headurilor lunchbox. Nu e terorist de felul lui decât cu eq și ceva pedale potrivite - adică mai mult Rocker decât Terror 🙂 Cam atât am de zis, dacă aveți curiozități nesatisfăcute de cele de mai sus, dați PM.
  1 point
 11. @mckenuai Ibanez Herman Li EGEN18, un strat partscaster cu trem vintage și gât dintr-o bucată de birds eye maple, alt strat cu gât dintr-o bucată de roasted flame maple și probabil corp din două bucăți de ceva mahon sau tei sau arin și Parker Fly Deluxe la dreapta.
  1 point
 12. Vând Musicman jp6 in stare bună. Preț 6000 lei . Detalii in privat.
  1 point
 13. Ai bani pt ea🙂
  1 point
 14. Salut! Cat costa canapeaua?
  1 point
 15. Una și bună....sper. După 12 ani și alte 9 stratocastere :)))
  1 point
 16. 1 point
 17. Up... Am aflat o altă chitară românească - DOINA Sângerat
  1 point
 18. No.1,2 and 3 are Doina No.5,6,7,9,13,14,15,16 are Hora I suppose No.8 is made at the Reghin factory before it was named Hora I never knew if Meteor and Star 3 where Doina or Hora. There was another very strange model that I saw only once in my life, in the late Seventies, it was related to Star 3 but had no body, just a metal frame...like the Aria Sinsonido or a Yamaha... No. 10 and No.14 are made after 1989 when I was already living in another country but I am sure they are Hora because: a) Doina wasn't making electric guitars at that point they have the japanese pickups, switches and knobs that the Hora factory started using in the 80's on their main and most popular models : the Atlas (tele shape) and the Titan (LP shape) Before the 80's pickups where german made , sometimes they where Shaller production. The luxury top of the line model, Savoy came with a Coron pedal, either a distorsion, a phaser or a compressor...pedals looked like MXR and sounded quite good, and the japanese pickups on the Savoy were pretty decent White japanese single coils where crap and we were so glad when we could get a Jolana or Orpheus pickup to put in the guitars. This is why I started winding my own pickups.
  1 point
 19. Mare atentie, umbla pe site-urile de instrumente second hand un troll digital care ofera fara tocmeala pretul cerut, dar cica baga banii in cont si trimite un intermediar sa ia chitara. Nu vorbeste romaneste cica, engleza lui e si mai la pamant decat romana prin google translate si e chiar insistent. I-am explicat ca nu fac tranzactia decat cu cash si fata in fata cu cumparatorul, si el tot o tinea pe a lui, ca cica sorry, only bank transfer. Nu stiu daca tovarasul de mai sus se incadreaza in categoria asta, dar putina atentie nu strica niciodata. Daca va contacteaza careva si va propune o tranzactie de asta, ar trebui sa va sune alarma. Oricine poate merge la banca si sa bage intr-un cont o suma cu clauza de retragere la 48 sau 72 de ore. Tu vezi banii, dar, logic, nu-i poti retrage. Intre timp vine celalalt flacau, va salta instrumentul si dispar si banii din cont... Pe individul asta a trebuit sa-l blochez si pe mesageria olx, si pe mail ca trimitea din 2 in 2 zile aceeasi propunere. Beware, then...
  1 point
 20. Caut să cumpăr o chitară electrică bariton pentru Drop A. Am încercat să merg în domeniul chitarelor cu 7 corzi, însă nu sunt pentru mine. Nu am încă un buget, mai întâi vreau să văd dacă există astfel de instrumente de vânzare. Sunt foarte interesat de Ibanezuri din familia RGIB6/21 sau chiar si RGRT421 sau alte modele mai vechi care au macar 26'5 inch si/sau reverse headstock. Pot oferi la schimb un 7 String Harley Benton Deluxe, tot bariton pe 27 inch, setat profesionist, copie după ceva Schecter. NU SUNT DELOC interesat de orice variațiune de Gretsch/Fender/Squire! Multumesc!
  0 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.