www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/05/20 in all areas

 1. 2 points
  Body: American ash Bolt-on neck: Canadian maple with roseacer skunk stripe Neck profile: C Fretboard: Maple Fretboard radius: 350 mm Fretboard inlays: Dot 21 Frets Scale: 648 mm Nut width: 42 mm Pickup: 2 Roswell TEA Alnico-5 TE-style single coils 1 Volume control and 1 tone control 3-Way switch Deluxe chrome hardware Kluson-Style machine heads Ex-factory stringing: D'Addario .009 - .042 Colour: Natural high gloss Cumparata in mai ca nu stiam cat stau aci. Plec in curand. Actiune comfortabila. Merge pe jazz si blues si rock chitara. Doze OK. Nu sunt jafuri care bazaie. Pe amp se pot canta si metale daca aveti doze mai cu coi. Clin Bluz Tremurici distorsionat Gez cu middle position Gez la neck Se da cu amp cort-15 la 800 de lei TE-52 - 500. Cort- 300 https://www.thomann.de/ro/cort_cm15_r_black.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D
 2. 1 point
  Vand mai multe pedale Boss, sunt ca noi, perfect functionale, au ambalajul original. Momentan stau printr-o cutie așa că ies la vânzare și anume: - DD-3/300 lei; - DD-6/300 lei; - OC-3/300 lei; - PH-3/300 lei; - BF-3/300 lei; - CE-5/200 lei; - CH-1/200 lei; - MD-2/200 lei. Trimit în țară, nu sunt interesat de schimburi, pretul este fix pentru fiecare pedala în parte chiar dacă se achiziționează mai multe odată, transportul costă 23 lei și ti-l plătești.
 3. 1 point
  De la Crimson Guitars, asa https://www.crimsonguitars.com/collections/finishing/products/stunning-stains Negru si verde pentru corp si head, negru si putin putin rosu pe neck. Apoi ulei, tot de la Crimson astia.
 4. 1 point
  In alta lumina, cu putin soare
 5. 1 point
  Fenderu ăla, de-l știi și tu, surf green cu matching headstock, trebuia întunecat un pic. Ca și pălinca cu cafeaua. Ca să poți mai mult
 6. 1 point
  Google search is your friend: https://www.steinberg.net/forums/viewtopic.php?t=136745
 7. 1 point
  Din ce stiam eu, mai demult aveai dreptul la o singura instalare, doar pe un "agregat". Cerceteaza pe forumurile lor, e mai sigur asa... Bafte!
 8. 1 point
  Am dat de baietii astia anul trecut, pe vremea cand ma obseda albumul "amo" de la Bring Me The Horizon si il ascultam day in and day out. Si in timp ce imi vedeam eu linistita de treaba, intr-o buna zi ma trezesc ca imi apare in YouTube la suggested un cover la "Nihilist Blues". Ma uit, zic: "bah, cine o fi si annisokay asta, maybe it's some faimos de face coveruri metal dupa piese cunoscute, ca tot e la moda...". In prima instanta n-am dat click pe video, I didn't care. But days were passing si tot imi aparea video-ul ala la suggested, si incepea sa ma enerveze . Intr-un final ascult coverul, observ cu ocazia asta ca annisokay nu e o singura persoana, ci de fapt an entire band , dar coverul sincer nu m-a dat pe spate. I'm like: "ok. Ma intorc la <<amo>>". Peste vreo cateva zile, ma trezesc ca imi apare la suggested alt video de la annisokay, de data asta insa o piesa proprie, "Blind Lane". Tot asa, las cateva zile sa treaca in between, pana ma hotarasc sa check out the song. De data asta mi-a placut piesa. Iar de aici, the usual path: YouTube suggested another song, and another song, dupa care deja m-am dus eu pe canalul lor sa vad ce au pe-acolo, dupa care I checked out their entire discography, and that's basically how in the end I became a fan of this ridiculously underrated band . Si m-am hotarat pana la urma sa incerc si eu la chitara cate ceva de la ei. Primul exemplu il aveti mai jos. Pentru urmatoarele, stay tuned! And of course, enjoy (or not)!
 9. 1 point
  Azi ies la rampa cu un nou episod din "SHIT HAPPENS", seria mea de failuri si balbe la chitara. Daca aveti 15:03 de pierdut uitandu-va la niste poor acting (and of course, poor guitar playing) skills, this is your place to go. Dati un click pe play, uitati-va, zambiti, radeti, dati-va cu parerea, si ca de obicei, enjoy (or not)! P.S.: multumesc userului @otringal (Six String Overdose) care mi-a dat o "voce" de ajutor pentru episodul asta .
 10. 1 point
  As usual, azi avem chitara izolata + tab la coverul de saptamana trecuta. Enjoy (or not)!
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.