www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/06/20 in all areas

 1. If you take it with the favorite switch its 1300Ron.
  1 point
 2. In stare foarte buna, achizitionat ca power amp pentru Kemper insa nu am mai apucat sa-l folosesc. https://www.thomann.de/gb/seymour_duncan_power_stage_170.htm Pret fix, poze mai jos.
  1 point
 3. La mulți ani ! Poate cineva să-mi spună,vă rog,dacă a cântat pe chitarele Prodipe,de la Zeedo Shop ? Dacă da,ce părere aveți ? În pozele de pe pe situl http://www.prodipeguitars.com ,ele arată foarte bine,dar,cine poate ști cum sunt ele,în realitate ? Mă interesează,în particular,modelul electric ST83RA https://www.zeedoshop.ro/produs_prodipe-guitars-sa27-mhs-ceq_36384_0 și cel electro-acustic SA27 MHS CEQ https://www.zeedoshop.ro/produs_prodipe-guitars-sa27-mhs-ceq_36384_0 . Mulțumesc anticipat !
  1 point
 4. salut! acum o luna am cumparat una, ca sa ma tina in priza cat stau pe aici (guiana franceza). e cam bine facuta, finisata cu grija, materiale bune (e din lemn, nu din placaj) https://www.zeedoshop.ro/produs_prodipe-guitars-sd20-dreadnought_36379_0 pe asta o am eu, si am dat 150 euro. vad ca zeedo are reduceri... pt casa, sala sau un mini gang-bang sunt suficiente, poate chiar mai mult ca suficiente... overall... sunt facute cu simtul raspunderii!!! ma gandesc s-o aduc in colectie cand vin in ro... bafta la cumparaturi!!!
  1 point
 5. uite aici... in cazul in care nu stiai de el ! a aparut asta la vanzare !!! https://forums.rgc.ro/topic/131975-engl-thunder-50/?tab=comments#comment-1037480
  1 point
 6. Sweet! ... (aproape ca mai lipsea o scorbura cu veverita inauntru :-P ) :) \m/
  1 point
 7. Daca ai norocul sa gasesti in stare buna si la pret corect, NU dai gres cu acest model - ENGL Thunder 50 sau ENGL Screamer 50... ! Am gasit aceste modele la firme de sonorizare si chitaristul meu, Mihai Tacoi, a fost extrem de multumit ! Primeste pedale foarte bine atat intre chitara si amp cat si in bucla de efecte. Are un clean foarte bun si drive la fel de bun. Suficient de galagios pentru a face fata si pe o scena mare... depinde si de unde-l plasezi... E facut in Germania si construit ca un tanc !!! Foarte usor de lucrat cu el... intuitiv... nu trebuie sa ai cunostiinte avansate ca sa faci un sunet bun ! Bafta !
  1 point
 8. A ta poate este aditie limitata '' FENDERARU '' :-)
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.