www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/16/18 in all areas

 1. 4 points
 2. 2 points
  Se vinde un Les Paul asamblat de catre lutierul Janica Afloarei din Timisoara, din componete luate de pe ici-colo , corp din mahon, topul la fel, griful din mahon, tastele aproape noi cu uzura spre zero , nut din os, cheite Grover si hadware Epiphone , doze de pe un Peavey Rotor Explorer cu high output, poturi DiMarzio . Griful a fost retastat acum multi ani de catre dl. Eugen Cretu (EugenRo2001), inainte de asamblare, cu taste din otel. A fost folosita la cateva repetitii si cam la doua concerte. Este o chitara decenta, care merita pretul modic de 500 ron.
 3. 2 points
  Chitara electrica stare impecabila. In magazin la Guitar Shop pretul actual e 1950 RON. Pret fix de vanzare- 975. este practic la jumatate! Livrare personala in Bucuresti. Nu schimburi. Tonul chitarei, dat de dozele tip Humbucker Alnico Classic si Alnico Classic Plus este EXACT ce te astepti sa iasa dintr-un Les Paul: cald, rotund si armonios pe doza de gat si muscator, agresiv pe distors la doza de pod. Chitara are si pickguard, momentan e dat jos pe considerente estetice (functie de gust). Genul de oferta pe care o prinzi rar. Vanzator in nevoie de cash :) Specificatii tehnice: Body Material Mahogany Top Material Plain Maple Veneer Binding Body Top: 1-Ply; Cream, Fingerboard: 1-Ply; Cream Neck Material Mahogany Neck Shape 1960's SlimTaper™; D profile Neck Joint Glued In Truss Rod Adjustable Scale Length 24.75" Fingerboard Material Pau Ferro with pearloid Trapezoid inlays Headstock Epiphone "Clipped Ear"; "Epiphone" logo in Pearloid "Les Paul Model" in Gold silkprint Truss Rod 2-Way Adjustable Truss Rod Cover 2-Ply (B/W); "Les Paul Standard" in white silkprint Nut Width U-Rite; Cream Neck Pickup Epiphone Alnico Classic™ Humbucker Bridge Pickup Epiphone Alnico Classic Plus™ Humbucker Controls Epiphone All-metal 3-way Pickup Selector, Neck Pickup Volume, Bridge Pickup Volume, Neck Pickup Tone, Bridge Pickup Tone Knobs Amber 'Top Hats" Fingerboard Radius 12" Frets 22; medium-jumbo Bridge LockTone™ Tune-o-matic Tailpiece Stopbar Nut Width 1-11/16" Hardware Nickel Machine Heads Grover™ Machine Heads; 18:1 ratio Output Jack Epiphone 1/4' Non-Rotating with Cream Jack Plate Pickguard 1-Ply; Cream PVC Control Covers 1-Ply; Cream PVC Strap Buttons Yes; 2
 4. 1 point
  Roller Bridge ABM 2400g-RO Gold. Made in Germany. Nou nout. Proiectul initial nu s-a materializat si a ramas deoparte. Nou a fost 160 euro cu shipping. Daca sunteti in cautare de un roller bridge ca sa eliminati tuning issues la bridge, economisiti niste banuti. Are in laterale imbus pentru locking !
 5. 1 point
  Se vinde un Fender CS Robert Cray, in stare noua, inca cu folia protectoare pe pickguard. Guitar's specs si pret informativ gasiti in urmatoarele linkuri. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=14&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjvt8_R8vDbAhXThqYKHaLTCmg4ChAWCDQwAw&url=https%3A%2F%2Fwww.musikhaus-hermann.de%2Ffender-custom-shop-robert-cray-stratocaster-i-silver-31998%2F&usg=AOvVaw21aDIqEPHGDFIAWdZoR3zp https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=30&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjYnt3V8_DbAhUBGZoKHRVoB-I4FBAWCG4wCQ&url=https%3A%2F%2Fwww.projectmusic.net%2Ffender-custom-shop-robert-cray-signature-strat-rw-inca-silver-19101-p.asp&usg=AOvVaw0o7XvujsHeJO2aurBkNGz- https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=27&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjYnt3V8_DbAhUBGZoKHRVoB-I4FBAWCFYwBg&url=https%3A%2F%2Fwww.gear4music.ie%2FGuitar-and-Bass%2FDISC-Fender-Custom-Shop-Robert-Cray-Stratocaster-Inca-Silver%2F1H2D&usg=AOvVaw2cAwabJjW0IltVORpv4Qa_
 6. 1 point
  Pedalierul este nou, vine cu geanta si tot ce trebuie, velcro-ul este deja lipit. La Thomann costa 518 lei fara expediere. https://www.thomann.de/ro/rockboard_quad_4.1_b.htm?ref=search_prv_7
 7. 1 point
  Electro-Harmonix Deluxe Memory Boy Analog Delay Pedal with Tap Tempo - 700 lei FISHMAN-AURA-SIXTEEN - 800 lei Stau degeaba și se pune praful pe ele.Au trafuri amîndouă.Foarte puțin folosite în casă.
 8. 1 point
  Pret: 1800 RON Localitate: Arad Contact: 0728499776 Link producator: Eko Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi EKO GUITARS C 11 SG, forjată, dar sună demențial.Are montate cheițe Grover pe ea. În poze se văd dingurile ei.Eu așa am luat-o și nu-i afectează sunetul cu nimic.Cine are nervi, poate s-o relăcuiască.Scot mai multe chitare la vînzare, că nu mai am loc în casă.mai am și ceva pedale, pe care le postez separat.Schimb cu chitară electro clasică de aceiași valoare sau mai plusez ceva dacă e mai scumpă. https://www.mercatinomusicale.com/…/a_eko-guitars-c-11-sg_i… https://auction.catawiki.com/…/7261155-eko-sgmodel-c11-1960… 400 euro fix, avînd în vedere că are cheițe Grover.Și alea costă ceva!
 9. 1 point
  Pe vremea mea, uneori, studentii faceau o anume activitate in situatiile cand afara era ceva mai interesant decat inauntru. Parca se numea ... kil ? quill ? zuul ? Eh, ceva' in genu' ala oricum.
 10. 1 point
  Așteptând primăvara ...
 11. 1 point
  A fost dead un coil din bridge. Bagat SD TB-6, si curatat/rewired/completat si cu foil ce aveam, desi avea paint si puteam sa iau shield-ul existent jos, in zona poturilor era luat jos din paint, asa ca am preferat sa las shield-ul si sa completez mai mult ; am facut si setup si altele, fretwire clean etc) Chitara e chiar acum inapoi spre el. O chitara very cool (Ibanez Premium series Indonezia), chiar am fost surprins de model . E light, iar fretwire end-urile sunt dementiale <<note to self...must buy tons of copper shielding >>
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
 15. 1 point
  Pedala este in stare perfecta, ca noua, in cutia originala. Made in USA. Are velcro pe spate. Accept schimburi cu EHX Pitchfork, EHX Octave Multiplexer sau EHX Micro POG sau anumite pedale reverb, delay.
 16. 1 point
 17. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.