Guest iust25in Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 m-am hotarat sa iau o chitara d la grosmann..as avea nevoie de niste pareri..dak si-a mai luat cineva d acolo..dak este multumit...fencs
EADGBE Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Poti sa fi si mai precis...nu se supara nimeni...ce fel de chitara, ce pret...alea, alea... :)
Cosu Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 In seara asta am trecut pe la Manu sa bem o bere si sa mai discutam una alta. Printre altele am avut ocazia sa ma joc pentru cateva clipe cu chitara facuta de Grosman special pentru el. Chitara suna absolut nimicitor si arata ca din poze. M-am mirat si m-am crucit fiind vorba de o chitara facuta de Lutierul G. Mi s-a parut foarte reusita atat dpdv al finisajului si dotarilor cat si (MAI ALES) al sunetului. Singura mare problema a chitarei este greutatea enorma data de corpul masiv din mahon. Am auzit in seara asta trei chitare: un Fender YJM Custom Shop , un JEM-7VWH si Grosmanul in discutie. Dupa mintea mea limitata si necunoscatoare ultima din lista suna in zona primelor doua. Nu mai bine, nu mai prost, ci altfel. Alaturi de mine a fost si colegul forumist Sheriff care poate isi da si el cu parerea.
Guest Sheriff Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Mai mult nu stiu ce as putea adauga fata de ce a zis Cosu; si eu am fost impresionat de calitatile chitarei (in special de cele sonore).
vektor Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 (edited) Bottom line despre chitarile Grosmann : Din experienta mea extrem de limitata, acestea sunt foare bune dpdv al raprtului calitate/pret, cat si al sunetului. Deasemenea, domnul Cristi G. este in persoana( = face to face ) un om foarte de treaba. Totusi nu pot nega ca 99% din posturile lui sunt ofensatoare, fara sens, etc. [edit: nu stiu chitara lui Manu, dar cea facuta pentru Balauru' este dementiala(si foarte grea) ] Edited December 20, 2006 by vektor
Guest anghelescu Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 (edited) Deasemenea, domnul Cristi G. este in persoana un om foarte de treaba. nu prea a dovedit asta...pana acum.... Edited December 20, 2006 by anghelescu
Cosu Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Va rog pastrati discutia despre chitare si nu despre caracterul Lutierului G. Forumul de psihologie este la doua clickuri pe dreapta.
freelancer Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Am luat doua chitare, in decursul timpului, de la grosmann: un bass (model sioux) si una solo (custom). sunt f. multumit de amandoua. bassul l-am pus pe un clean si a sunat demential. de fapt, de atunci, n-a mai fost folosit cu nici un efect. n-a mai fost nevoie. dupa mine, daca-ti iei o chitara de la grosmann, iti recomand un custom. sau, ma rog, exista si o varianta de "semi-custom" (adica iti alegi griful corpul, hardware-ul din cele preexistente). astea doua categorii suna de vis, ti le recomand. cele low-end, vezi si tu, doar daca n-ai bani nici sa treci strada...
Guest mateiutzu Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 In seara asta am trecut pe la Manu sa bem o bere si sa mai discutam una alta. Printre altele am avut ocazia sa ma joc pentru cateva clipe cu chitara facuta de Grosman special pentru el. Chitara suna absolut nimicitor si arata ca din poze. M-am mirat si m-am crucit fiind vorba de o chitara facuta de Lutierul G. Mi s-a parut foarte reusita atat dpdv al finisajului si dotarilor cat si (MAI ALES) al sunetului. Singura mare problema a chitarei este greutatea enorma data de corpul masiv din mahon. Am auzit in seara asta trei chitare: un Fender YJM Custom Shop , un JEM-7VWH si Grosmanul in discutie. Dupa mintea mea limitata si necunoscatoare ultima din lista suna in zona primelor doua. Nu mai bine, nu mai prost, ci altfel. Alaturi de mine a fost si colegul forumist Sheriff care poate isi da si el cu parerea. daca te cunosti cu Balaurul ... treci pe la el intr-o zi si pune mana pe chitara facuta tot de G. pt. el. Vei ramane la fel de uimit.
Cursedone Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 chitara care pe siteul lor are 350 ron(strat nature), puteti sa imi ziceti ceva despre ea? e la fel de bun raportu calitate-pret?
cearny Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Valentin, esti din Bucuresti, de ce nu tragi o fuga pana acolo?
Doctor X Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 daca te cunosti cu Balaurul ... treci pe la el intr-o zi si pune mana pe chitara facuta tot de G. pt. el. Vei ramane la fel de uimit. Si cam cat a costat nu ne spui si noua? Sa stie lumea cati bani tre' sa stranga pentru un custom.
Doctor X Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 (edited) ... nu incepeti iar, va rog eu Nu incep nimic. E pura curiozitate. Din cate spun Cosu si Sheriff (pe care am avut onoarea sa-i cunosc personal ), domnul G. face custom-uri foarte misto si doar vroiam sa stiu cat ar costa. "Stati linistiti la locurili voastre." Edited December 21, 2006 by Geologu
Guest Mircea19 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 eu zic ca peste 1000 de euro... parca auzisem de 1800 de euro pret de vanzare ..
Cosu Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Din ce am fost informat pretul materialelor folosite depaste sau se invarte in jurul sumei de o mie de euro. Nu am insistat prea mult. Mai exista si costul manoperei pe care iarasi nu il cunosc.
Guest MrJackson Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Chitara a fost endorsment Un model "de serie" parca era pe la 1800 (?) de euro, dar e doar o vaga amintire, s-ar putea sa gresesc.
KIKO Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 pt dl Grosmann, daca imi permiteti: 1. astept de nu stiu cand preturi la chitarile Music Man (pe site) - ca o mica paranteza nu ar strica nici la cele Kramer 2. am inteles ca sunteti importatorul oficial Ernie Ball. RPS nu aduceti (pret eventual)? nu am vazut in lista de produse. 3. am incercat de "n" ori (pana m-am plictisit si m-am lasat pagubas) sa trimit intrebari la rubrica speciala, si de fiecare data mi se returna mesajul "adresa de mail eronata/incorecta", sau ceva de genul. lucru complet fals. nu stiu daca e vina programatorului sau altceva, dar e bine sa remediati si acest aspect. 4. ca nota generala, imaginile de pe site sunt de cea mai proasta calitate. daca tot sunt atatea produse pe care le importati oficial, macar pt acelea cred ca se gaseste suport din partea producatorilor pt niste poze mai de Domne Ajuta. iar thumbnails-urile recomand sa fie facute separat, nu de un algoritm, de unde si calitatea f proasta dupa redimensionare. 5. inteleg ca exista si un magazin/punct de desfacere. de ce la contact nu apare si adresa acestui magazin, nr de tel, o mica harta etc.? ps: si o ultima intrebare, acum dupa intrarea in ue , se vor putea face la comanda chitari lefthanded?
Guest Chiperion Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ma tem ca nenea Cristi nu mai e pe forum. S-ar putea sa dai de numarul domniei-sale cu un search...si, a propos, I'm with you where those complaints are involved. Parca adresa magazinului era...si dadea si un punct de reper.
Guest Valek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 E o firma destul de buna la raportul dintre calitate si pret. Tocmai mi-a sosit Grosmann Strat-ul, si nu sunt dezamagit de el, cu toate ca unele mici greseli se observa daca esti atent la fiecare detaliu.
man1ak Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Eu am cumparat o chitara de la Grosmann (una ieftina, 3.5 mil). E ok, dar se observa scapari la finisare. Deocamdata nu ma pot pronunta pentru ca nu am avut timp suficient ca sa o exploatez. Nu e nici setata corect, iar dozele (schimbate de mine, Fender Noiseless Hot) par a avea o problema de gain (prea slab pentru ce ma asteptam eu) care le face sa sune pulsatoriu. Depinde la ce te astepti, dar la 3.5 mil nu iti face asteptari prea mari. Pur si simplu nu se poate.
Guest space Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Eu am fost cu un prieten si si-a luat un Strat Sunburst.Dozele suna decent, nu au zgomot de fond. Finisaj ingrijit, bun.Griff comod. Ce ti-ai mai putea dori de la o chitara de 4.5 milioane?
freelancer Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 pt cei care vor sa cumpere si chitari low-end de la grosmann, a adus niste chitari "talent" care cica sunt o subdivizie de-a gibson. le-am incercat si suna ok la banii astia - 6.000.000. oricum nici nu se compara cu un behringer sau o alta scula din serie... pentru cei care vor un medium-end - am testat si doua chitari kramer - tot din divizia gibson. sunt foarte agresive, sunt, zic eu mai bune ca ibanezurile RG totusi, gibson ramane gibson, chiar daca au diverse divizii prin china si koreea...
Falling_into_infinity Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Da chiar, stie cineva daca grosman face si chitare left-hand ? am incercat si eu sa dau mail si nu merge, si chiar nu imi e in drum ca sa trec pe acolo
freelancer Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 azi cand am incercat eu kramerurile avea si un left-hand pe acolo...
Eldrian Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Chitarile chitari, dar mie mi s-a parut demential bassul ala hollow-body (Grosmann Hollow) ,,, il are in magazin si zicea ca nu s-a reapucat de lucru la el... vreo comanda refuzata, ceva ? Ca lumea bass... mare si dur... nu stiu si cum suna
Recommended Posts