www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. dannsan_2000

  vând Chitara electro-acustica Martin DRS2 - USA

  chitara s-a dat..multumesc rgc
 3. Today
 4. rooffly

  vând Harley Benton delay

  Vanduta
 5. Dau o lampa mesa 6L6 str 440. Codul de culoare este 10 AC GRN. Nu am din pacate perechea ei. Este o singura lampa. Astept oferte.
 6. Bearfoot Honey Bee overdrive Rezervat Silver Solo Boost scade la 400 Lei SUHR KOKO BOOST PEDAL scade la 700 Lei
 7. Nu chiar. Putem sa discutam si sa ajungem la un stil care sa ne placa si sa ne avantajeze pe amandoi
 8. Ispas Radu

  Trupa rock alternativ

  (Cluj) Salut! Cânt la chitară de vreo 5 ani și la voce de aproape 1 an (cu pauze) Alice in Chains, Smashing Pumpkins, Pearl Jam, Hole, RHCP, etc etc (mainly rock alternativ, dar ascult de toate, de la Opeth la Bregović) Caut tovarăși cu care pot cânta cover-uri și să scriem piese ! Vă las facebook-u' în caz că https://www.facebook.com/tini.augustin
 9. Salutare, cautam vocalist/frontman pentro o formatie de Red Hot Chilli Peppers, la Targu Mures. Contact: mesaj privat aici la RGC, sau facebook: Balde Ernő Barna
 10. Se vinde o pedala Mxr Prime Distortion in stare impecabila. Este noua, nefolosita. https://www.youtube.com/watch?v=_3DjHL9SSsY https://www.youtube.com/watch?v=yzLA84QqgJ8 https://www.youtube.com/watch?v=iuiy88QA8S4 https://www.thomann.de/ro/mxr_m_69_prime_distortion.htm
 11. Ma intereseaza sa-l vand sau sa-l scimb cu un mini rectifier/ dual rectifier + diferenta. Nu ma intereseaza alte schimburi. O sa revin cu niste poze. Cius!
 12. mmihai3

  Modificari chitara / upgrade strat

  Mersi man. Mda, într-un amp poate să fie altă configurație, nu toate funcționează la fel. --- Referitor la făcut pots log din lin, nu știu cât de fezabil e la chitară, pt că îți trebuie pots foarte mari. I mean, adăugând taper resistor la cel de 500K, obții 200K rezistența totală, la maxim. Adică mai mică decât la un pot gata făcut la 250K. Poate fi ok pt un Strat / single coil, though, dar pt cine vrea așa. Ca să obtii 250K cu metoda asta, ți-ar trebui un pot de 1.25MOhm - well, 1M s-ar încadra în abaterea tipică Pt 500K trebuie dublu, și mai greu de găsit pt chitară. (totul dacă nu am greșit la calcule)
 13. Vand amplificator Roland Cube Street EX. Amplificator stereo, activ de 50 W, cu 3 intrari (microfon si 2 chitare), intrare auxiliar pt a lega un alt dispozitiv (telefon, PC). Cumparat in Iulie 2018 de pe Muziker, amplificatorul acesta m-a servit foarte bine in deplasari. Functioneaza perfect, are cateva urme de uzura normale pentru un amplificator (cauciucul picioruselor) si o zgarietura pe unul dintre knoburile de plastic. Il vand pentru ca aproximativ de un an nu l-am mai folosit, aduna praf si sunt sigur ca altcineva s-ar putea bucura de el. Pretul este usor negociabil. Predarea de preferat in Bucuresti. Amplificatorul vine in cutia lui originala si are garantie 24 luni (din care au ramas 9), pe care o voi trimite pe email cumparatorului fiind in format electronic. Pentru alte detalii sunati la numarul afisat.
 14. Castal

  vând Cheite, Corzi, Straploks

  Straplok-urile Dunlop s-au dat Au mai ramas 2 Seturi Corzi Ernie Ball Regular Slinky 10/46 - 25 Lei/buc 1 Set 12 Corzi Rotosound Jumbo King JK30SL 12 String 9/26 9/46 - 30 lei D'Addario/Planet Waves Auto-Trim Tuning machines 18:1 6 in linie Negre - 200 lei Prefer predare personala in Bucuresti (zona Universitate L-V 10:00-17:00 ) Contact PM
 15. Cumpar comp eff pedal Boss sau alta firma. NU cumpar pedale construite artizanal, Prefer de la Boss in sus inclusiv, (analog sau digital) - un CS-3 m-ar multumi. Exclus optic sistem sau rack Sint ceva compresoare pe forum, nu am gasit ce caut Comunicam PM ce vindeti si pretul.
 16. Stativ de partituri din lemn și metal, demontabil.Firma Superlok. L-am restaurat, că era jalnic.Am folosit chit , baiț verde și patină de calitate.Fiecare bucățică de lemn, demontată, chituită și șlefuită. Prețul mi se pare super corect.Se poate folosi ca atare, sau ca obiect de decor, în cluburi, librării, etc. Prețul este fix. Postat și pe alte grupuri. La plata în cont bancar, mai puneți 10 lei în plus și trimit ambalat corespunzător, prin poșța română.
 17. Si greer amps(light speed )e o alternativa doar ca mai greu de gasit
 18. FiveseveN

  Modificari chitara / upgrade strat

  Sunt amplificatoare. Vă amintesc că se poate obține răspuns logaritmic dintr-un pot liniar cu o investiție de 5 bani: Dar ai ținut să ilustrezi efectul Dunning–Kruger cu entuziasm și eficacitate. Tu ține-o așa, poate se mai animă forumul .
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.