www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

guitarmaniak

Active Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Deaf Hombre
  • Gear
    Fender Tele MIM
    Gibson Flying V B-2
    Orange TH 30
    Orange PPC 4x12

Recent Profile Visitors

6776 profile views

guitarmaniak's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

6

Reputation

  1. Răzvan, mersi pentru sugestii. Da, lampile sunt un matched set de la Sovtek. Am făcut ce mi-ai sugerat și, într-adevar, lampa se comportă la fel și pe alt socket.
  2. Noroc! Apelez la cunoştințele comunității pentru a-mi lămuri o situație. Recent am schimbat finalii stock (EL84) ai stației mele, un Orange TH 30, cu un set de Sovtek comandat de pe Thomann. Stația pare să funcționeze în parametri ok dupa inlocuire, însă am observat ca filamentul uneia dintre lămpi se aprinde destul de slab față de celelalte. E cazul de retur în cazul acelei bucăți? Vă adaug la post şi câteva poze. Menționez că am folosit-o câteva ore şi pozele sunt făcute spre inchierea sesiunii. Mersi!
  3. Vă mulțumesc tuturor care ați contribuit! Acum am o imagine mai clară Baftă!
  4. Salutare! De câteva săptămâni dau târcoale zi și noapte unui head ce-mi face cu ochiul de câțiva ani, însă pe care nu am reușit să pun mână încă. După cum reiese din titlul topic-ului, este vorba de o stație găsită pe site-ul Reverb, mai exact în Olanda. Daca va fi să fie, asta va fi prima achiziție de pe mai sus numitul website. Ce vreau eu de la voi e sa mă lămuriți în privința a două aspecte, dacă binevoiți. 1. Tranzacțiile sunt sigure prin platforma lor? Am văzut că se oferă două opțiuni - Debit Card, respectiv Pay Pal. 2. Fiind vorba de Olanda, deci o țară membră UE, ar trebui să mă aștept și la alte costuri pe lângă cele de transport și estimate în anunț? Mersi fain!
  5. Salut, am un amic care doreste cateva sugestii de lutieri din Timisoara pentru a remedia o crapatura de undeva din zona headstock-ului. Mersi!
  6. Salut, suntem o trupă de stoner din Bucureşti şi căutăm vocal. Avem 8 melodii puse la punct instrumental, avem sală şi plănuim să dăm nişte live-uri cât mai curând. Nu ţinem cont de vârstă, experienţă, studii etc., vrem pe cineva care e cât de cât familiar cu genul, are un pic de skill şi e dispus să vină constant la repetiţii şi să compună cu noi. Oferim caterincă şi bere la ocazii. Pentru cei interesaţi, un mail la avalanchestreet@gmail.com. sau 0742888689 https://soundcloud.com/avalanche-street/sets/avalanche-street-demo-1/s-EGUzw
  7. Salut! Ofer urmatoarele servicii: -schimbare nut plastic 50 de lei / os 80 de lei -curatare grif 25 de lei -montare doze/ schimbare switch 25 de lei -reparatii diverse (schimbarea placutei de input , schimbare pickguard etc. ) -setare actiune corzi / intonatie 15 lei Valabil in Bucuresti sau Craiova ! Bafta! PM pentru contact
  8. Salutare tuturor!Sunteti familiarizati cu achizitonarea de instrumente de pe eBay?M-ar interesa mai exact ce taxe sunt percepute+alte cheltuieli si ce metode exista in a mai reduce din ele.De ex am gasit o chitara pe la vreo 1600 lei iar cu transportul ajungea la vreo 2200,insa eu nu stiu daca in cazul acesta pe langa suma asta considerabila mai exista alte taxe(vamale,TVA etc).Multumesc anticipat!
  9. Salut! pe toate la dai la 15 lei sau 1 bucata e 15? mersi!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.