www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tintin

Veteran
  • Posts

    464
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    TIMISOARA

Other Information

  • Gear
    Acustica clasica Reghin

Recent Profile Visitors

14774 profile views

Tintin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

213

Reputation

  1. Ma intereseaza la schimb pe aceasta chitara o chitara acustica clasica mai scumpa, sunt dispus sa dau si diferenta.
  2. 200 lei oricare set de doze
  3. Vand sau schimb 2 seturi de doze : - Set doze humbucker date jos de pe un Fender Jaguar HH Special Japan, modelul dozelor este Special Design MIJ Dragster, ambele doze sunt in stare impecabila. Pretul pentru amandoua este 300 roni. Set doze single coil date jos de pe un Fender Jaguar JG66 Japan , modelul dozelor este JG Vintage, ambele doze sunt in stare impecabila. Pretul pentru amandoua este 300 roni. Sunt interesat de schimb cu un humbucker Gibson, Seymour Duncan sau Dimarzio, pot sa dau toate 4 doze pe un set de doze de la firmele enumerate.
  4. Am rezolvat, se poate inchide anuntul !
  5. Pret: 1 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723992973 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Ma intereseaza sa cumpar un system Floyd Rose, Schaller sau doar saddle-uri, 1 sau 6 bucati. Astept ofertele pe pm sau la telefon.
  6. Chitara se da si pe bani, 1500 roni. Cine doreste poze reale cu chitara originala sa spuna si fac la rezolutie mare, nu am facut inca pt ca aceasta chitara este ca noua in magazine si case-ul la fel.
  7. Epi electro-acustic si Ibanez Talman nu mai sunt de vanzare, restul ramane valabil :-)
  8. Pret: 1 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723992973 Link producator: http://intl.fender.com/en-RO/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Cum scrie si in anunt, schimb chitara electro-acustica Fender J5 ( John 5 Signature ), chitara a fost cumparata de noua si a fost folosita doar ocazional in casa unde a stat numai in softcase-ul cu care o si dau. Este in stare perfecta si nu are nici cea mai mica urma de uzura si nici un fel de problema tehnica sau de alt fel. La schimb ma intereseaza o alta chitara sau un bas, dar nu exclud nici ofertele in numerar :-) . Atasez 2 poze de pe net ca sa se vada exact despre ce chitara este vorba, in caz ca exista cineva interesat pot sa fac si sa trimit poze la rezolutie buna atata cu chitara cat si cu softcase-ul si un mic demo audio. Voi posta descrierea de pe un site unde s-a vandut acest model care in momentul de fata nu se mai fabrica. Prin chitara electro-acustica J5 Signature, Fender aduce calitatea pentru care sunt renumiti, conferind un ton inedit si o aparitie scenica extraordinara. Aceasta prezinta un corp cu finisaj negru lucios cu placa de protectie cromata, parte superioara solida din lemn de molid, gat din lemn de mahon, parte posterioara si laterale din lemn de mahon, cheite cromate, un decupaj Florentine (ascutit), headstock John 5 Telecaster® si un preamplificator Fishman® Classic IV T activ cu acordor incorporat. parte superioara solida din lemn de molid parte posterioara si laterale din lemn de mahon tastiera din lemn de palisandru cu 20 de taste gat din lemn de mahon punte / bridge din lemn de palisandru scala: 25.3" (64.3 cm) cheite cromate headstock John 5 Telecaster® preamplificator Fishman® Classic IV T activ cu acordor incorporat controale: acordor incorporat cu comutator On/Off, volum, bas, medii, inalte finisaj negru lucios placa de protectie cromata
  9. Tintin

    Lutier

    Personal am fost la Ricirock Richard id de facebook cat si la Razvan S (HGE Contraptions) si am fost foarte multumit de ambele personae. Deci recomand ambele persoane, din pacate de persoana recomandata de colegul de forum Silviu_i , am auzit persoane total nemultumite ( precizez ca personal nu il cunosc si nu am fost niciodata la el ).
  10. A, incercat chitara, stare impecabila ca si in magazine, finisaje foarte bine executate si chitara chiar suna foarte, foarte fain mai ales ca eu nu sunt deloc fan Ibanez :-) . Vanzator super serios si correct, bafta la vanzare !
  11. Sunt onorat de aprecierea colegilor de forum pe care la randul meu ii respect si apreciez !
  12. In afara de tine, nimeni nu s-a plans de ''tzepe'' , culmea cu tine nu am facut nici o tranzactie in viata mea, nici schimb, nici vanzare si nici cumparare si totusi, esti singurul care ma acuza abuziv, in mod repetat de teapa.
  13. Sunt interesat sa cumpar un case pt amplificator Vox AC30C2X . Postez 2 link-uri informative: https://www.thomann.de/ro/thon_live_case_vox_ac30_w_wheels.htm?ref=search_rslt_vox+ac30c2x+case_275820_1 https://www.thomann.de/ro/thon_live_case_vox_ac30.htm?ref=search_rslt_vox+ac30c2x+case_275821_3 In functie de stare ne intelegem la pret, daca e nevoie putem face si anumite schimburi. Posibilitate de contact aici in PM, 0723992973.
  14. Pare mai mult ''vulcanizata'' decat reparata :-)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.