www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nuwanda

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

18 Good

About Nuwanda

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  Școala Veche
 • Gear
  chitări acustice, muzicute, percutii, voce

Recent Profile Visitors

1,560 profile views
 1. UP! 550 lei! Ultimul pret!
 2. Chitară electro-acustică double-six Ibanez V7212E-NT, fabricație Apr-07, unic proprietar. Corp dreadnought, top din molid (laminat), spate și laterale din mahon, tastieră și cordar din palisandru, chei die-cast încapsulate, doză piezzo Fishman Sonicore, preamplificator Fishman Presys cu soclu baterie, EQ și tuner încorporate, culoare natural gloss. Acțiune joasă a corzilor (2,5 mm/ fr. XII), fără freet buzz. Bonus: curea. Folosită f. rar, doar în casă, păstrată în case, în stare f. bună atât ca sunet (la rece/amplificat), cât și estetic. Ofer probă în Iași, ori prin live video. Preț ușor negociabil. Trimit și în țară prin Fan Curier, cu ramburs și plata transportului la destinatar.
 3. Chitară bass electro-acustică Dimavery BK-300 (Steinigke ShowTechnic Gmbh), corp jumbo cutaway, cul. natural, top din molid, spate și laterale din agathis, gât din nato cu 20 frets, freetboard și bridge din rosewood, prăguș și căluș bridge (înlocuite) din os, preamp (înlocuit) LC-5, cu EQ parametric cu 4 benzi, prezență, volum și tuner cu display luminat, ieșire jack sau balansat (XLR), chei die-cast cromate, strap textil Ibanez. Grif drept, comod la mână, setat la acțiune joasă a corzilor (3 mm la fr. XII), sună bine atât la rece cât și amplificat (suficient de tare pt. repetiții la rece). Echipată recent cu set corzi GHS L9000, phosphor bronze 40-96. Prezintă 3 semne mai vechi de lovituri (vizibile în poze), dar care nu afectează în nici un fel acustica sau geometria, am lăsat consistent din preț pt. asta. Ofer probă în Iași sau prin live video. Preț fix! Trimit și în țară, cu ramburs și plata curierului la cumpărător, cu plata în avans a contravalorii transportului dus-întors (100 lei).
 4. Nuwanda

  vând [EXPIRAT] Chitară bass Ibanez SR300EB-WK

  Up! 799 lei
 5. Nuwanda

  vând [EXPIRAT] Chitară bass Ibanez SR300EB-WK

  Up! 850 lei
 6. Nuwanda

  vând [EXPIRAT] Chitară bass Ibanez SR300EB-WK

  UP 890 lei
 7. Vând chitară bass Ibanez SR300EB-WK, made in Indonesia, 2016, 4 corzi, două doze Ibanez PowerSpan Dual Coil, slim body, f. comod, cu margini rotunjite, grif fin, 24 taste, freetboard de jatoba, culoare corp: weathered black. Sună impecabil, echipat cu o electronică versatilă ce permite obținerea de tonuri diverse. Ofer în acest preț curea Ibanez și husă Ibanez. Corzi noi D'Addario EXL160, 50-105. Ofer probă în Iași. Trimit și în țară, prin curier, cu plata transportului la cumpărător. Tel. 0741 279 808
 8. Chitară electro-acustică Ovation Celebrity Deluxe CDX 44, Korea, 2011, lyrachord body, mid-depth, cutaway, top din molid solid de Sitka, gât de mahon, 23 frets, truss rod reglabil din interior, freetboard din rosewood, chei perlate, mecanică die-cast cromată, preamp. cu tuner incorporat OP Pro, detașabil, doză Ovation OCP-1K, corzi recent schimbate (Elixir, phospor bronze light, 12-53). Chitara sună impecabil atât la rece cât și amplificat, fără probleme, acțiune mică a corzilor. Îngrijită, chitara a fost păstrată în case și folosită ocazional. Prețul include hard case-ul original și cureaua de piele Steph, cu blazon. Se oferă probă în Iași. Trimit și în țară, prin curier, cu verificare și plata transportului la cumpărător. Tel. 0741 279 808
 9. Respunsul l-am gasit din pacate singur, dupa ce m-am chinuit mult, am pierdut o groaza de timp, cantand cu freetbuzz si aproape am stricat piulita de reglaj. Il trec aici, poate macar ajut eu pe cineva: profilul cheii imbus trebuie sa fie tip stea si nu hexagonal, ca la majoritatea chitarilor.
 10. S-A VÂNDUT. SE POATE ÎNCHIDE. MULȚUMESC RGC!
 11. Vând chitară Amarillo Reghin, veche (1986), electro-acustică. Așa cum se poate observa și din poze, a fost o veritabilă chitară ,de campanie', care a suferit de-a lungul vremii o serie de ,provocari' si reparații, din fericire doar pe zona de spate si eclisă, fapt ce nu i-a afectat sunetul sau geometria. Nu sunt primul proprietar, eu doar i-am adus o serie de reglaje și îmbunatatiri, cum ar fi acțiunea corzilor (acum 3 mm la fr. 12), înlocuire prăguș și căluș cordar cu os, montare sistem de amplificare Belcat Prener PM cu doză piezo+ microfon intern+ preamplificator cu equaliser și tuner încorporat, ieșire pe jack de 6,3 sau balansată (XLR)), strap button, curea, pick holder, tratament lemn cu ceară de Carnauba. Uzura tastelor este minimală, dovadă că fostul proprietar ori nu prea a cântat, ori le-a înlocuit, mecanismele de acordaj sunt originale dar perfect funcționale și țin bine. Deși estetica spatelui și a eclisei lasă de dorit, sunetul este excepție, concurând cu multe chitări de brand pe care am cântat, cu un ton cald, amplu și echilibrat datorat atât vechimii, a feței de molid solid, cât și reglajului bun. Se poate proba în Iași, inclusiv amplificat, sau pot trimite mostre audio-video. Ofer bonus un capodastru. Motivul vânzării: upgrade. Preț ușor negociabil. Trimit și în tară, ambalată corespunzator, cu ramburs și plata transportului la destinatar. Tel.: 0741 279 808. Rog seriozitate.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.