www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nuwanda

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

19 Good

About Nuwanda

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  Școala Veche
 • Gear
  chitări acustice, muzicute, percutii, voce

Recent Profile Visitors

1984 profile views
 1. Dean Markley ProMag Plus XM #3011, single coil - doză electro-magnetică mobilă, pt. chitări acustice, cu prindere la rozetă (93 - 100 mm). Made in USA, absolut nouă, conexiune pe jack mamă 6,35 mm, cu prindere la butonul de la curea. Preț fix! Trimit și în țară, cu ramburs și plata transportului la cumpărător.
 2. Up: 749 lei negociabil. Nu solicit avans la expeditie. Trimis de pe al meu I4113 folosind Tapatalk
 3. Update: ultimul preț: 799 lei Trimis de pe al meu I4113 folosind Tapatalk
 4. Vând chitară acustică veche, de luterie, marca Anton Osmanek, Bohemia (CZ). Vechime aproximativă: 90 ani. Chitara a trecut recent printr-un proces de restaurare, fiind în prezent în stare f. bună de funcționare și optim reglată. Nu prezintă defecte sau lovituri, ci, doar zgârieturi ale lacului, datorate patinei vechimii. Sunet de excepție. Formă corp parlour, culoare natural, top molid solid, spate și eclisă din paltin solid, gât din mahon, limbă din abanos, prindere gât cu șurub, prăguș, căluș și chei de acordaj din os. Echipată cu set nou de corzi (D'Addario 11-52). Se vinde cu husă și curea textilă. Ofer probă în Iași. Trimit și prin curier, cu plata transportului la cumpărător. (solicit în avans, în cont, contravaloarea transportului dus-întors).
 5. Monitor activ cu 3 căi, Artec PMD3-8, putere 20 W (clasa D), difuzor de 8", tweeter de 1", bass-reflex frontal, conectori: 1 x intrare Hi Z, 2 x intrări low Z, 1 x intrare XLR, intrare AUX, linie control bași și înalte pe fiecare canal, control de intrare și ieșire pe fiecare canal și general. Se vinde cu alimentatorul de priză original și 10 acumulatori AA Varta Longlike Power alcalini, noi, pt. modul unplugged. Monitorul arata si functioneaza ca nou, fiind f. puțin folosit, doar în casă. Se poate proba în Iași sau video. Trimit și prin curier, cu ramburs și plata transportului la destinatar (solicit ca avans echivalentul taxei de transport dus-întors).
 6. Squier by Fender, Affinity Precision Bass, made in Indonesia, 2017, corp anin, gât arțar, profil ,C', freetboard din laur indian, 20 frets, doze pasive (1 Jazz & 1 Standard Split Precision single coil), cântat de 3 - 4 ori (Încă are folia pe pickguard) , ca nou, păstrat în husă, în perfectă stare (electronică, sunet, reglaj, estetic). Ofer în preț husă și curea Fender noi. Probă în Iași sau video. Trimit și prin curier, cu ramburs și plata transportului la cumpărător. (solicit în avans valoarea transportului dus-întors)
 7. Chitară electro-acustică double-six Ibanez V7212E-NT, fabricație Apr-07, unic proprietar. Corp dreadnought, top din molid (laminat), spate și laterale din mahon, tastieră și cordar din palisandru, chei die-cast încapsulate, doză piezzo Fishman Sonicore, preamplificator Fishman Presys cu soclu baterie, EQ și tuner încorporate, culoare natural gloss. Acțiune joasă a corzilor (2,5 mm/ fr. XII), fără freet buzz. Bonus: curea. Folosită f. rar, doar în casă, păstrată în case, în stare f. bună atât ca sunet (la rece/amplificat), cât și estetic. Ofer probă în Iași, ori prin live video. Preț ușor negociabil. Trimit și în țară prin Fan Curier, cu ramburs și plata transportului la destinatar.
 8. Chitară bass electro-acustică Dimavery BK-300 (Steinigke ShowTechnic Gmbh), corp jumbo cutaway, cul. natural, top din molid, spate și laterale din agathis, gât din nato cu 20 frets, freetboard și bridge din rosewood, prăguș și căluș bridge (înlocuite) din os, preamp (înlocuit) LC-5, cu EQ parametric cu 4 benzi, prezență, volum și tuner cu display luminat, ieșire jack sau balansat (XLR), chei die-cast cromate, strap textil Ibanez. Grif drept, comod la mână, setat la acțiune joasă a corzilor (3 mm la fr. XII), sună bine atât la rece cât și amplificat (suficient de tare pt. repetiții la rece). Echipată recent cu set corzi GHS L9000, phosphor bronze 40-96. Prezintă 3 semne mai vechi de lovituri (vizibile în poze), dar care nu afectează în nici un fel acustica sau geometria, am lăsat consistent din preț pt. asta. Ofer probă în Iași sau prin live video. Preț fix! Trimit și în țară, cu ramburs și plata curierului la cumpărător, cu plata în avans a contravalorii transportului dus-întors (100 lei).
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.