www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nuwanda

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    Școala Veche
  • Gear
    chitări acustice, muzicute, percutii, voce

Recent Profile Visitors

2805 profile views

Nuwanda's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

20

Reputation

  1. Chitară electro-acustică Taylor 110e Walnut, made in Mexic (Baja California), Aug-2017, corp dreadnought, funcționalitate 10/10, estetică 8,5/10 (urme de uzură normală), setată optim, grif f. comod, sunet puternic și echilibrat în tot spectrul de frecvențe, atât la rece cât și amplificată, corzi noi (1 lună) Elixir Nanoweb Ph-Bronz 12-53, top din Molid Sitka solid, spate și laterale din nuc stratificat, nubone, tusk, electronică Expression System 2, uzură taste minimă, gig bag Taylor, cheie truss rod. Modelul este ,discontinued' în prezent, ultimul preț cunoscut fiind 825 € pe Thomann, fără transport. Nu mă interesează schimburi. Predare personală în Iași sau trimit prin FanCourier, cu verificare, ambalată corespunzător, cu un mic avans și plata transportului la cumpărător. Alte detalii: www.taylorguitars.com/guitars/acoustic/110e
  2. Zoom A3 - Preamp & Procesor de efecte pt. chitara acustică. Model legendar. Stare f. bună funcțională și estetică. Full box. Folosit f. puțin. Predare în Iași sau trimit prin Fan Courier, cu ramburs și plata transportului la destinatar. Nu mă interesează schimburi.
  3. Sold! Am vândut-o, după 3 luni, la preț modic, pe OLX... Apropos: a reușit cineva vreodată să vândă ceva pe această platformă? Trimis de pe al meu SM-A025G folosind Tapatalk
  4. Update: 600 lei, inclusiv husă, strap, pinholder.
  5. Update: 650 lei Trimis de pe al meu SM-A025G folosind Tapatalk
  6. Up! Menționez că modelul nu se mai fabrică, ultimul preț cunoscut fiind 1,230 lei (muziker.ro), fără amplificare.
  7. Chitară electro-acustică Washburn WD7S ATBM, Harvest Series; an fabr.: 2014; dreadnought; culoare: Antique Tobacco Sunburst; fața: molid masiv; spate și eclisă: mahon; gât: mahon; limba: palisandru, cordar: ovangkol; mecanisme cromate încapsulate; echipată (ulterior achiziției) cu electronică Fishmann PreSys Blend 301 (piezzo+ mic.); echipată cu set corzi Elixir Nanoweb Bronze 11-52, absolut noi. Pt. 100 lei în plus se dă cu tot cu accesorii noi: husă Turtle Bag, curea, suport pene. Prezintă două urme de lovituri mai vechi (vezi foto), care nu afectează în nici un fel execuția sau acustica. Acțiune corzi: 3 mm la tasta 12; uzură taste: minimă. Chitara e f. ușoară la mână are un sunet peste așteptări pt. un made in China, clar definit, amplu și echilibrat, atât la rece cât și amplificat. Ofer probă în Iași sau video (live). Trimit și în țară, prin Fan Courier, ambalată corespunzător, cu ramburs și plata transportului la cumpărător, cu un avans prealabil de 100 lei. Tel.: 0741 279 808.
  8. Respunsul l-am gasit din pacate singur, dupa ce m-am chinuit mult, am pierdut o groaza de timp, cantand cu freetbuzz si aproape am stricat piulita de reglaj. Il trec aici, poate macar ajut eu pe cineva: profilul cheii imbus trebuie sa fie tip stea si nu hexagonal, ca la majoritatea chitarilor.
  9. Salutare. daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat: cum pot regla din truss-rod griful o electro-acustica Ovation? Ce unealta imi trebuie in conditiile in care piulita de reglaj are profilul perfect rotund? Cu un inbus cu profil hexagonal nu a mers, aluneca. Multumesc.
  10. Daca mai e valabil, m-ar interesa. 0741279808
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.