www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nuwanda

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nuwanda

  1. Chitară electro-acustică Taylor 110e Walnut, made in Mexic (Baja California), Aug-2017, corp dreadnought, funcționalitate 10/10, estetică 8,5/10 (urme de uzură normală), setată optim, grif f. comod, sunet puternic și echilibrat în tot spectrul de frecvențe, atât la rece cât și amplificată, corzi noi (1 lună) Elixir Nanoweb Ph-Bronz 12-53, top din Molid Sitka solid, spate și laterale din nuc stratificat, nubone, tusk, electronică Expression System 2, uzură taste minimă, gig bag Taylor, cheie truss rod. Modelul este ,discontinued' în prezent, ultimul preț cunoscut fiind 825 € pe Thomann, fără transport. Nu mă interesează schimburi. Predare personală în Iași sau trimit prin FanCourier, cu verificare, ambalată corespunzător, cu un mic avans și plata transportului la cumpărător. Alte detalii: www.taylorguitars.com/guitars/acoustic/110e
  2. Zoom A3 - Preamp & Procesor de efecte pt. chitara acustică. Model legendar. Stare f. bună funcțională și estetică. Full box. Folosit f. puțin. Predare în Iași sau trimit prin Fan Courier, cu ramburs și plata transportului la destinatar. Nu mă interesează schimburi.
  3. Sold! Am vândut-o, după 3 luni, la preț modic, pe OLX... Apropos: a reușit cineva vreodată să vândă ceva pe această platformă? Trimis de pe al meu SM-A025G folosind Tapatalk
  4. Update: 600 lei, inclusiv husă, strap, pinholder.
  5. Update: 650 lei Trimis de pe al meu SM-A025G folosind Tapatalk
  6. Up! Menționez că modelul nu se mai fabrică, ultimul preț cunoscut fiind 1,230 lei (muziker.ro), fără amplificare.
  7. Chitară electro-acustică Washburn WD7S ATBM, Harvest Series; an fabr.: 2014; dreadnought; culoare: Antique Tobacco Sunburst; fața: molid masiv; spate și eclisă: mahon; gât: mahon; limba: palisandru, cordar: ovangkol; mecanisme cromate încapsulate; echipată (ulterior achiziției) cu electronică Fishmann PreSys Blend 301 (piezzo+ mic.); echipată cu set corzi Elixir Nanoweb Bronze 11-52, absolut noi. Pt. 100 lei în plus se dă cu tot cu accesorii noi: husă Turtle Bag, curea, suport pene. Prezintă două urme de lovituri mai vechi (vezi foto), care nu afectează în nici un fel execuția sau acustica. Acțiune corzi: 3 mm la tasta 12; uzură taste: minimă. Chitara e f. ușoară la mână are un sunet peste așteptări pt. un made in China, clar definit, amplu și echilibrat, atât la rece cât și amplificat. Ofer probă în Iași sau video (live). Trimit și în țară, prin Fan Courier, ambalată corespunzător, cu ramburs și plata transportului la cumpărător, cu un avans prealabil de 100 lei. Tel.: 0741 279 808.
  8. Respunsul l-am gasit din pacate singur, dupa ce m-am chinuit mult, am pierdut o groaza de timp, cantand cu freetbuzz si aproape am stricat piulita de reglaj. Il trec aici, poate macar ajut eu pe cineva: profilul cheii imbus trebuie sa fie tip stea si nu hexagonal, ca la majoritatea chitarilor.
  9. Salutare. daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat: cum pot regla din truss-rod griful o electro-acustica Ovation? Ce unealta imi trebuie in conditiile in care piulita de reglaj are profilul perfect rotund? Cu un inbus cu profil hexagonal nu a mers, aluneca. Multumesc.
  10. Daca mai e valabil, m-ar interesa. 0741279808
  11. Pret: 130 RON Localitate: Iasi Contact: czr_popescu@yahoo.com/ 0741279808 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi * carcasă din oțel * intratre Jack 6.3mm și XLR mamă * ieșire Jack 6,3mm și XLR tată * gain 70 dB * phantom power * design nominalizat la TEC-Award * include alimentator 9v * dimensiuni: 127 x 139 x 50 mm * greutate: 680 g L-am folosit rar, îl vând fiindcă nu mai cânt. Functionează ireproșabil atât pe chitară cât și pe microfon, dând sunetului echilibrul și 'căldura' specifică lămpii. Carcasa prezintă ușoare semne de uzură (înscrisurile estompate parțial fiindcă l-am tot șters). Preț de nou: 200 lei (vezi net). Trimit și în țară cu ramburs și plata transportului la destinatar.
  12. Ultimul preț: 299 lei. Bonus: capodastru.
  13. Pret: 300 RON Localitate: Iași Contact: 0741279808 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi chitară clasică 4/4 Hora - Reghin, model Studio 10, fabr. Ianuarie 1998, scala 650 mm, față din molid solid, spatele și eclisa din mahon laminat, gâtul din mahon, 18 taste, drept, nu falsează, acțiune corzi 3,5 mm la tasta 12, corzi noi La Bella 900-Black, n.t. Sunet echilibrat, puternic, aspect ireproșabil, fără zgârieturi notabile. Bonus: Foot Rest (scăunel pt. picior). Preț fix.
  14. Pret: 550 RON Localitate: Iasi Contact: 0741279808 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi An fabr. 1986, echipată cu doză piezzo Belcat EQ-7545R cu 4Band EQ. Top din molid solid, prăguș din os, căluș din Ivorex, grif din mahon, 20 taste, drept, acțiune corzi 3,5 mm la fr. 12, comodă la execuție. Mecanisme de acordaj originale perfect funcționale. Chitara a suferit în trecut o reparație pe spate, după care a fost revopsită si relăcuită. Reglată, set-up recent, nu falsează, corzi noi. Atât la rece cât și amplificat, sunet remarcabil, bogat pe toată plaja de frecvențe, echilibrat, pe măsura vechimii și a modelului de renume.
  15. made in Indonesia, cumpărată din USA (modelul nu se com. în Europa). Corp Dreadnought, cul. natural, gloss, față din molid laminat, laterale și spate din meranti, tastieră și cordar din palisandru, prăguș și căluș din Ivorex. Grif îngust și perfect drept, 20 de taste, cu acțiune (înălțime) mică a corzilor (3 mm la fr. 12), ce facilitează o execuție ușoară. Fretboard inlays din sidef, pick guard elegant, din carapace de broască țestoasă. Chei cromate individiale, încapsulate. Set-up recent, corzi noi. Sunet f. plăcut, cald și echilibrat, cu un remarcabil sustain. Pe muchia dintre spate și eclisa inferioară a suferit în trecut o lovitură de un corp ascuțit, însă a fost reparată – garantez că nu afectează deloc sunetul și nici nu e vizibilă. Mai mult, din acest motiv prețul chitării e redus semnificativ. Oferta nu include tocul, care nu e de vânzare.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.