www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Blacklight

Veteran
  • Posts

    316
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca

Other Information

  • Gear
    Marshall 50w tube head, Faust Custom Guitar, WayHuge pedals, Dod250

Recent Profile Visitors

11059 profile views

Blacklight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

  1. Vand pedala overdrive,varianta initiala de la Green Rhino, cu buton de boost/cut la100hz si altul de mids. Pretul nu e negociabil.
  2. Cumpăr o clonă de tubescreamer, un bad monkey sau ceva similar.
  3. Caut o doza Hs3/gama Area de la Dimarzio,cover alb/crem.
  4. Vand o clona chinezeasca de Tube Screamer,dimensiune mica,sunet bun,pret negociabil. Se da in cutia originala,stare ca noua.
  5. Revin cu detalii. Am terminat de modificat urmatoarele: condensator de 47n pentru bass,scos c14 pentru contour,condensator 330p pentru inalte,condensator de 1n la c35. Foarte multumit de modificare,s-a dus partea de inalte care era deranjanta si inutila,iar acum bass-ul si mediile se comporta foarte interesant,cu bass-ul taiat putin,mediile ies in evidenta i stilul tipic Marshall,adica alea care trebuie. Respect pentru sfaturi!
  6. am inteles. Nu are bass in sensul ca e mult prea putin prezent,pentru ca inaltele ies prea mult in evidenta,ca si cum ar fi un filtru de joase pe undeva. o sa incerc,multumesc
  7. Oare poti sa imi explici la c9 ce valoare ar fi mai buna? cu 22nf abia daca se simte cand as creste bass-ul de la ora 12 la maxim. Oare 44nf ar fi de ajuns? Nu prea stiu eu sa citesc diagrame dinastea..
  8. pe canalul de boost tai inaltele si contour-ul de tot ca sa am un ton cat de cat de folosit. daca las tot la ora 12 e oribil,nu sunt inalte fizzy,dar suna a plastic. Multumesc de sfat,eu nu le am cu electronica in ampuri,dar o sa ma gandesc
  9. saturatia nu e rea,dar se simte ciudat,mai mult ca o pedala de drive,nu ca un preamp pe lampa. Daca actioneaza ca si buffer pentru egalizator,inlocuirea lampii ar modifica mult raspunsul acestuia? Are multe inalte ampul asta,si ciudat de putin bass.
  10. Salut,am un Marshall 8080 din 92 si vreau sa intreb pe cineva care a avut de-a face cu asa ceva daca lampa din canalul de boost e sursa de drive,sau doar cathode follower? Am gasit pe net cate ceva,dar nu imi e clar. In manualul ampului spune ca si cum lampa ar distorsiona. o sa atasez schematica circuitului. Multumesc! Marshall-Valvestate80-80W-8080-8100-8412-Schematic.pdf
  11. Vand 10 foi A4 pentru logo-uri de chitara. Sunt varianta pentru imprimanta cu laser alb-negru/color. Sunt transparente. Dupa imprimare au nevoie de un strat de lac pentru a fixa ce a fost imprimat. O foaie A4 e 10 lei,dau si la bucata pentru cine vrea. Contact in privat.
  12. specific,sunt suruburi pentru locking nut
  13. Am vreo 20 de bucati,nimic de firma,dar sunt din inox si isi fac treaba bine. Au lungimea de 10 mm fara cap. Detalii in privat. Dau la set de 3,sau mai multe eventual.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.