GravityKills Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Salutare tuturor, tocmai am primit cadou de la un vecin care a auzit ca sunt chitarist, un Framus.Omul mi-a dat-o moca pentru ca o tinea in pod de ceva vreme.Mi-a spus ca o are de la un nene care canta intr-un band dintr-un restaurant. Intrebarea mea este daca are vreo valoare, daca se pricepe cineva la lutierie si e specializat pe chitare. Bag niste poze cu ea, facute chiar atunci cand am luat-o (de aia are o singura coarda ) 2
EugenRo2001 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Dupa parerea mea orice chitara merita restaurata dar doar tu poti stabili daca vrei sa cheltui bani pe lucrare. 1
marcianpetrescu Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 salutare. nu sunt chitarist, dar am auzit ca aceste chitare erau foarte apreciate la vremea lor si inca mai sunt. cred ca modelul tau este asta: http://www.ebay.com/itm/FRAMUS-1970-SORENTO-6-HOLLOWBODYelectric-guitare-/331242124166?pt=Guitar&hash=item4d1f91b386 eu zic sa mergi cu ea la un meserias serios si sa-ti spuna el in ce stare este si daca se poate si merita restaurata... frumos ar fi sa poti sa-i pui toate accesoriile originale... bafta !
GravityKills Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Salut, esti fantastic! Am cautat modelul o groaza !Legat de acesoriile originale, ce-mi lipseste este doar tremolo-ul, care e un soi de bigsby.In plus, cheitele de pe a mea sunt grover, chiar bridge-ul e mult mai fain, pe nut-uri, in zona de contact cu coarda, sunt sidefate . Merci de feedback, imi poti?puteti recomanda pe cineva priceput din zona Brasov, Ploiesti, Bucuresti ? Pe privat rog. Toate bune !
GravityKills Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 (edited) Salut, As putea sa o si vand, da. M-am gandit la lucrul asta pentru ca in general imi cumpar instrumente la un pret mediu ca sa mi le pot customiza eu dupa plac., headstock, tastiera, culorile hardware-ului, doze, poturi switchuri....si lista nu se mai termina niciodata.. Dar sa stii ca este o chitara valoroasa, reconditionata, in jur de 100-120 RON am estimat cu o investitie initiala, ar cam urca la 400 E refacuta. In fine, discutam daca chiar esti interesat. Oricum un e ca Fender facut in China , are niste detalii de nu se poate...eu ma uit la ea cu cata grija si atentie a fost facuta.Se vede ca Framus nu fac/faceau instrumente pe banda rulanta Edited July 4, 2014 by GravityKills
George M. Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 MERITA. Din cate se vede, n-are nici o avarie majora. Trebuie doar completata cu piese, curatata si parfumata pe ici, pe colo. N-am inteles ce inseamna 100-120 RON. Asta e suma cu care crezi c-o vei pune pe picioare?
lefmir Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) , ar cam urca la 400 E refacuta. Nu, atat valoreaza daca e originala in stare buna, nu refacuta. A mai vandut cineva una asemanatoare la vreo 18 milioane, dar era in stare originala buna. Daca vrei s-o reconditionezi sa te astepti sa bagi un minimum de 10 milioane asa(cu tot cu lutier si doze bune, hardware). Edited July 4, 2014 by lefmir
Gheara Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Vorbim zilele astea prin PM, daca nu ai sa te apuci de reconditionare, bine (sa vad ce bani am)?
Recommended Posts