www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gheara

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Recent Profile Visitors

2292 profile views

Gheara's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Nu m-am gandit la momentul respectiv si uitasem complet de el pana ieri (si nici nu stiam de partea de report, desi, ce-i drept, nici nu am cautat inainte sa fac postarea asta). Multumesc pentru ajutor si presupun ca poate fi inchis si aici.
  2. Buna, Intrucat a expirat de mult anuntul si nu mai pot face eu asta, rog un moderator sa imi stearga numarul de telefon si adresa de e-mail din anuntul asta (prefer sa nu imi gaseasca oricine numarul de telefon la o cautare pe Google): https://forums.rgc.ro/topic/114818-film-polaroid/ Multumesc anticipat.
  3. Cam cat ai cere pe Webcam, CD-Player si pe multifunctionala?...sau trebuie sa ma uit sa vad ce am eu care ti-ar putea trezi interesul?
  4. Sper ca nu se pune ca dezgropare de thread, dar sunt curios - este cineva (un lutier) care sa primeasca ucenici (de la care sa pot invata mestesugul asta) cunoscut voua?
  5. Vorbim zilele astea prin PM, daca nu ai sa te apuci de reconditionare, bine (sa vad ce bani am)?
  6. Presupun ca nu ai fi interesat sa o vinzi, nu?
  7. Am sa ma bag in pat si am sa plang in liniste. Multumesc!
  8. Un salut si din partea mea! Si pe mine ma intereseaza si l-as folosi pe telefonul meu (Iphone, normal) la camin, ca nu nici nu am amplificator aici, nici nu e loc de asa ceva intr-o camera mica impartita cu altii. In caz ca il primesc eu, am o sora in Bucuresti care m-ar ajuta cu primirea jucariei ca apoi sa mi-o aduca mie. Multumesc anticipat (oricare ar fi norocosul)!
  9. Cred ca as putea zice ca e un hobby. Imi place sa lucrez cu instrumente si sa ma joc cu ele, sa vad ce sunete scot, sa cant la ele. De vandut, nu, nu le vand. Inca mai am acasa prima mea chitara pe care am cantat acum 7-8 ani, iar toate instrumentele ale carui proprietar am fost, inca imi sunt sub tutela. Normal, sunt cateva exceptii (unui prieten i-am dat o mandolina si o muzicuta, am mai dat si un fuier cuiva care lucra cu copii, unei prietene de familie i-am dat un xilofon pentru copilul ei, prietenei mele i-am dat o (un?) ukulele si am mai dat persoanelor care aveau nevoie diferite instrumente), dar nu zic ca-s biserica in ajunul Craciunului si arunc cu acte de cariate si sperante in jur (desi stiu ca as fi putut zice ca, o, vai, am un suflet cat un mamut si dau copiilor tot ce am, ca sa am mai multe sanse de a primi ceva). Deci cererea este pentru placerea personala, insa, daca cineva are nevoie de ajutor, nu am nicio problema in a il oferi.
  10. Atata timp cat scoate niste sunete ce pot fi controlate cumva, gasesc eu ce sa fac cu el. Din nou, "anuntul" a fost scris pe un ton glumet. Normal ca nu aveam sa cer bani, iar sunetele scoase de cur nu prea pot fi controlate decat cu exercitii si antrenament intens. Nu sunt dispus sa-mi fac patratele si un V la abdomen doar ca sa scot niste sunete pe care le-as putea produce foarte bine si folosind tehnica strabunilor buze-piele. Dupa cum am zis, daca nu va pica bine sau nu va convine ce am zis eu, ignorati. Partea cu reparatul e pentru placere personala. Imi poti da/trimite o poza cu treaba, te rog? Daca esti dispus sa il dai, platesc eu transportul, normal. Thank you, but I believe prison might have damaged his sound holes in a irreparable way and he would only end up using my space in vain as well.
  11. Nota benne: Am sa dau copy/paste textului pus pe Facebook, pe un grup unde fiecare daruieste daca are ceva de daruit. E pe un ton mai...glumet, ca sa zic, asa ca daca va supara cu ceva, scuzati-ma/ignorati. Salut! Copilul vostru va strica linistea de acasa cu un instrument, aveti un frate/sora care nu va lasa sa vorbiti la telefon pentru ca sugruma un instrument crezand ca e cantaret, sau pur si simplu aveti acasa un instrument cu care nu aveti ce face? Nimic mai simplu! Ma angajez sa primesc orice instrument/obiect care scoate sunete (sau pare a fi un instrument) de care doriti sa va descotorositi! Poate fi o chitara crapata, fara corzi sau fara pragus, poate fi un instrument electric cu circuitele ruginite/stricate, sau o vioara cu gatul rupt. Nicio problema. Firma noastra complet legit si autorizata (eu) primeste orice aveti, fara sa va ceara/dea vreun ban. Contactati-ne chiar acum si eliberati un loc in casa pentru un eventual bibelou sau o floare! Nu, serios, daca aveti ceva de genul si nu aveti ce face cu el, am eu ce face. Multumesc anticipat!
  12. Salut! Prin 2009-2010, am primit interdictie pe contul asta pana in iulie 2011 (daca nu ma insel), pentru ca eram un copil care nu stia sa se comporte, faceam off-topic masiv si ma credeam inteligent. La cateva luni dupa, pentru ca aveam nevoie de ceva (nu mai stiu ce) de pe forum, mi-am facut un alt cont, "Prostoi". Recent mi-am reamintit de contul "Gheara" si am intrat pe el. Cererea mea este in legatura cu contul "Prostoi". As dori sa il stergeti, daca se poate, pentru ca nu am de gand sa-l mai folosesc si e un cont in plus legat de adresa mea de e-mail. Multumesc anticipat si imi cer scuze pentru comportamentul meu idiotic de acum cativa ani.
  13. Persoana care doreste invitatia imi da numele si numarul de telefon, iar eu vorbesc cu managerul, cel cu care am vorbit si m-a si anuntat ca am castigat, si ii spun ca o alta persoana va ridica in locul meu invitatia. Dupa ce am stabilit asta, persoana respectiva este sunata de manager si trebuie sa se intalneasca cu buletinul in mana in locul unde e concertul la ora 6PM, unde-i va fi inmanata invitatia dubla. E absolut in regula sa fac asa (si omul de contact mi-a spus ca pot face asta, daca nu pot ajunge eu).
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.