Crypto Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Pãreri, Impresii? Cei care l-au utilizat, bineînțeles. 1. Cât de bine izoleaza fonic? 2. Vibrațiile se transmit în podea? Mã întereseazã sã pot face reamping la cãteva amplificatoare farã sã deranjez vecinii. Danke!
melodymaker Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Tot timpul se ia lumea la chestii de genul ( pe buna dreptate ) ... Ai cont pe rgc ---> ai net ----> ai google . https://www.google.ro/search?q=randall+isolation+cabinet+review&oq=randall+isolation+ca&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8 A fost greu ?
Crypto Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 (edited) nu caut o chitară lowend sau combo pe tranzistori, ci un echipament specific. pe lângă asta, nu ştii că electronii din România se mişca altfel? Edited March 4, 2014 by Cryptopsy 4
ramurel Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 pe lângă asta, nu ştii că electronii din România se mişca altfel? Mai ales aici , la noi, pe RGC, au o stare de agitatie extraordinară, favorizată de temperaturile foarte ridicate din unele topice... . 2
subliminal Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Păreri, Impresii? Cei care l-au utilizat, bineînţeles. 1. Cât de bine izoleaza fonic? 2. Vibraţiile se transmit în podea? Mă înteresează să pot face reamping la căteva amplificatoare fară să deranjez vecinii. Danke! vai ,dar cum ti-ai permis sa pui intrebari pertinente despre echipament la sectiunea ''discutii despre echipament''??? aici o ardem trolling pe bodybuilding,rottweilleri,filozofie,astrologie si cand se-mpute pestele,despre peshtishoru' lu' bianca:))) ontopic:nu stiu daca la rro avem asa ceva
Pierre Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 As considera un loadbox + niste IR-uri de calitate, esti mai putin limitat si ai 0 zgomot/vibratii.
Crypto Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 (edited) m-am gândit la o solutie care să includă un torpedo live, dar este exorbitant de scump pentru home recording/hobby, cel puțin momentan. IR pe calculator ies din discuție, nu ma prea ma atrag soluțiile de tip VST/PC Based IR, prefer totul hardware dedicat, moft de-al meu. Edited March 15, 2014 by Cryptopsy
TheZKD Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) Un iso-box nu este greu de facut . Nu necesita multe scule ( sau scule speciale ) si daca faci rost de de materiale si lucrezi cu atentie , poti sa il faci la fel de frumos/functional ca acel randall . Desigur asta e parerea mea , eu in locul tau m-as apuca sa imi fac unul ( si costa si mai putin ) . Edited March 15, 2014 by TheZKD 4
Recommended Posts